Kenapa Khai tak suka Olympic Games?

524 views | Hantar ke Twitter! | Cetak Artikel Ini

Well, ramai antara korang yang membaca ni suka nengok sukan-sukan kat Olimpik tu. Hakikatnya tanpa korang sedari, korang hanya suka melihat sukan tapi tak suka bersukan? Baik jadi macam Khai, dah la tak suka bersukan, nengok sukan pun taknak. Sakit hati bila keluar Mamak, dia boleh bukak Olimpik la pulak padahal time tu ada macam-macam cerita yang best. Kalau ada Malaysia takpe jugak. Ni tunggu punya tunggu, semua negara bukan-bukan. Tapi, ada satu lagi sebab kenapa Khai tak suka Olympic Games ni taw…

Itu je sebabnya. Ringkas kan entri ni?

Gambar: kredit untuk Scukz.Com ~ tak kiralah dari mana kita cari source even forums tu Khai yang punya pun, lihatlah betapa perlunya kredit diletakkan. Terpulang pada sahsiah diri sendiri..

Bookmark entri ini

Bookmark

Boleh print kalau nak

 Print Artikel Ini.

Ditulis pada 1:02 am 27 August '08 dan pastinya oleh . Siape lagi? | 524 views
Dalam kategori: Acara | Tweet This!

Eat This Google!: ,


RSS feed | Trackback URI

30 Comments »

Comment by zackrulz
2008-08-27 01:23:46

memang betul apa yang ko cakap tuh khai. gerun plak aku nengok mamat neh patah tangan. yang keluar warna2 putih cream tuh tulang dier ker? memang xmenjamin masa depan.

[Reply]

Khai Reply:

kalau la jadi ahli bina berat badan, satu benda pun takkan senang dah dalam hidup.. lagi2 makan… isk isk… yang senangnye, takde sapa berani cari pasal.. hehehe..

err.. cream putih? where?

[Reply]

..
Comment by Khai
2008-08-27 02:38:12

kalau la jadi ahli bina berat badan, satu benda pun takkan senang dah dalam hidup.. lagi2 makan… isk isk… yang senangnye, takde sapa berani cari pasal.. hehehe..

err.. cream putih? where?

[Reply]

..
 
 
Comment by menteil
2008-08-27 01:29:28

terpeleot beb!!
bangga la kita dapat perak..

[Reply]

Khai Reply:

tu badminton cerita lain bro… tu mmg bangga.. even gangsa pun sekalipun, asalkan dapat pingat, dah cukup membanggakan..

[Reply]

..
Comment by Khai
2008-08-27 02:38:51

tu badminton cerita lain bro… tu mmg bangga.. even gangsa pun sekalipun, asalkan dapat pingat, dah cukup membanggakan..

[Reply]

..
 
 
Comment by syima5424
2008-08-27 02:11:02

yucks. mengerikan je game ni. klaka pon ade. xtw nape =p
btw, this is my first post. b4 ni dtg bc je. hee

[Reply]

Khai Reply:

ye ke syima first post ni? heee…. thanks ye coz baca blog ni..

[Reply]

..
Comment by Khai
2008-08-27 02:39:30

ye ke syima first post ni? heee…. thanks ye coz baca blog ni..

[Reply]

..
 
 
Comment by smaelz83
2008-08-27 08:09:42

Saya suka Olimpik!~ sbb pa? Sbb kat Olimpik ada gimrama.. hahaha.. syok tgk.. tp syg.. tv x suka tayangkan..

siku org tuh dia terkeluar dr soket masa dia angkat besi tuh… huu.. ngeri~~~

[Reply]

..
 
Comment by smaelz83
2008-08-27 08:10:28

argghh.. komen asyik masuk spam jer nih…

[Reply]

Khai Reply:

takpe.. macam la khai tak boleh nak approve semula.. hehe..

[Reply]

..
Comment by Khai
2008-08-28 03:00:01

takpe.. macam la khai tak boleh nak approve semula.. hehe..

[Reply]

..
 
 
Comment by NuNu
2008-08-27 09:11:59

ei…
ngeri sungguh…
cemne nk betul kn balik tgn tu..
baik la die dtg cni tlg nenek Nunu angkt buah klapa,
dpt gak ar wit upah…
hak3…

[Reply]

..
 
Comment by Dakjaat
2008-08-27 10:53:20

yucksss!! geli tengok pics tu .. eeeee!!!
mane dapat? ..

[Reply]

..
 
Comment by anak tekak
2008-08-27 12:05:27

waa…gambar2 macam ni la yang aku minat ni..lain kali letak la banyak2 agi gambar macam ni tau…huhu

[Reply]

..
 
Comment by MakanMalaya
2008-08-27 13:58:48

yep credit mmg perlu.

dan saya suka nengok olimpik dan bersukan. hehe 🙂

[Reply]

..
 
Comment by me amor
2008-08-27 15:30:22

mcm pernh aku tgk gmbr ni…huhuhuhuhuhuhu

[Reply]

..
 
Comment by muhammad sufi
2008-08-27 16:47:58

betul ke gambar ni ?ke edit?ada ke peristiwa macam ni waktu olimpik tu?

[Reply]

Khai Reply:

siapala yang rajin sangat nak mengedit tu.. sah takde keje langsung nak buat dah.. hahaha…

[Reply]

..
Comment by Khai
2008-08-27 18:05:37

siapala yang rajin sangat nak mengedit tu.. sah takde keje langsung nak buat dah.. hahaha…

[Reply]

..
 
 
Comment by Mohd Hafifi
2008-08-27 17:09:01

bahaya tul sukan angkat berat ni..nasib baik patah satu tangan je, klu patah dua2 tgn..

[Reply]

..
 
Comment by emptyspace
2008-08-27 20:24:32

kat youtube ade video die.. ko ni malas search la muhammad sufi..

[Reply]

..
 
Comment by azleah
2008-08-27 22:27:07

adoi… sakit

[Reply]

..
 
Comment by ubey
2008-08-28 03:39:38

argh… sakit ye. da x blh gune kot tgn tu

[Reply]

..
 
Comment by notystar_exe@scukz
2008-08-28 14:14:36

Gambar: kredit untuk Scukz.Com ~ tak kiralah dari mana kita cari source even forums tu Khai yang punya pun, lihatlah betapa perlunya kredit diletakkan. Terpulang pada sahsiah diri sendiri.

>>>hampess..terkena aku…zzz

[Reply]

..
 
Comment by deennasour
2008-08-30 02:21:56

kwang3….sakit perut aku tgk entry ni khai..

[Reply]

..
 
Comment by titan
2008-09-01 04:27:33

aku kesian kat bini dia je kalau dia dah kawin.. 🙁

[Reply]

..
 
Comment by maskerOil
2008-09-10 14:26:59

dr sukan la dtgnye semangat kenegaraan..nak2 time commonwealth dulu. time tu la kte dpt rasakan perpaduan kaum yg erat sgt. Sepatutnye M’sia kena kuatkan lagi pasukan yg di hantar utk b’tanding, jgn main hantar je.. btw saya minat giler ngan sume jenis sukan, eventhough sukan tu baru except boling padang (urghh!!)

[Reply]

..
 
Comment by judinbo
2008-09-12 01:24:28

haha sufi2..ko ni ketinggalan zaman je tau..tu kt olimpik beijing aritu la..tp tv xtjk..ni rahsia skit..haha..kt youtube berlambak..cari jgn xcari

[Reply]

..
 
Comment by syasha
2008-09-12 12:07:49

taubat syasha join sukan sekolah..

[Reply]

..
 
Comment by MorbidMassacreMoth
2009-09-26 15:30:19

uuhh! brutal betul mamat tuh! ganas!! :choler: :-[)

[Reply]

..
 
Comment by sayadisini
2009-10-10 14:22:02

sy kan sy kan skakn olimpik bla msa dorg lawan2..
besh tau..
ad 1 kali 2 kan kwan dia tendg dia pas 2 kwn yg kna tndg 2 kan tekeluar biji mata dia,,
sian kwn yg kna tndg 2 kan.. =(

[Reply]

..
 
Comment by wan azril
2011-03-05 08:31:39

haha..adoii….aku ni dah la sensetip tgk gambar2 camni…aku pulak yg terase sakit die….sakit2.. :oups:

[Reply]

..
 
Comment by fitri
2011-07-03 22:28:51

Terasa sakit dia =(

[Reply]

..
 
Name (required)
E-mail (required - never shown publicly)
Your URL
Your Comment (smaller size | larger size)

Trackback responses to this post

Apa Entri sebelum dan selepas entri ini?