Datuk Najib Tun Razak adalah Najis?

415 views | Hantar ke Twitter! | Cetak Artikel Ini

Sedikit petikan dari sebuah website tempatan,

Malaysian Mongolian politician who ditched his first wife faster than two shakes of a hooker’s tail when he was head over balls in love with Rosmah Mansor, a guest relations officer who became Najis Razak’s second wife and then the honorary chancellor of a Malaysian university.

After he married Rosmah, she promptly did a magic trick by putting on 40 kilos within a few years, a situation that could not be extenuated by extensive botox treatments, which were so frequent that she now looks like a smooth, shiny and puffy Madame Tussaud wax figure.

In recent years, on the expert medical advice of her vaginal reconstruction surgeon, Rosmah had also persuaded her husband to go for minor skin tightening surgery and extensive skin bleaching treatments, which contributed to his pink ham look today. Some people disagree with this description, as it has been said that he looks more like fake luncheon meat.

Ini adalah kenyataan yang dipetik dari sebuah website yang nyatanya menghina Datuk Seri Najib Tun Razak yang pada perhatian Khai, ianya sangat melampau pada perikemanusian seorang manusia yang berakal. Di sana, Datuk Seri Najib di samakan dengan Najis dan Rosmah Mansor di samakan dengan Bitch.

Tak tahulah sampai bila website pelampau begini akan terus wujud tanpa pemerhatian dari pemimpin-pemimpin kerajaan sendiri yang buta dan bebal dalam bidang IT mungkin.

Dalam web wiki tersebut juga ada mengutuk Umno dengan begitu jelas serta menaikkan sentimen perkauman yang sangat dahsyat. Umno di’samakan dengan pertubuhan Nazi dan keris disamakan dengan Dildo. Tidak ketinggalan, kes pembunuhan Altantuya yang tidak pernah berkesudahan turut diselitkan di halaman Wiki tersebut bagi menyatakan yang Datuk Najib adalah pembunuhnya.


Seriously Khai tergelak besar bila melihat lambakkan gambar-gambar yang di’photoshop untuk menghina Datuk Seri Najib Tun Razak. Bukan mentertawakan TPM, tapi mentertawa’kan kretiviti mereka ni yang tak digunakan pada tempat yang betul. Mereka ni bukan sahaja memfitnah malah mampu juga memesongkan akidah orang yang membacanya.


Kesimpulannya, ianya dilakukan oleh rakyat Malaysia bukan Melayu, anti Umno dan sudah tentunya, anti gila dengan Datuk Seri Najib Tun Razak. Anti Umno kerana Datuk Seri Anwar Ibrahim tak pula dimuatkan dalam wiki tersebut dan bukan melayu kerana keris disamakan dengan Dildo.

Inilah dunia politik Malaysia yang semakin kotor. Sini burukkan sana dan sana burukkan sini yang di mana pada mata kasarnya, di Malaysia sekarang ni Melayu gaduh dengan Melayu berebutkan harta keduniaan. Tak ubah seperti apa yang terjadi dalam kerajaan di Palestin. Kalau berterusan macam ni, no wonder esok lusa Malaysia pun bakal senasib dengan Palestin. Cina kena hantar balik China, India kena hantar balik India dan Melayu, tumbang ditanah sendiri. Negara? Orang lain pegang. Padan muka kita semua.. *sigh*

Wahai pemimpin-pimimpin Malaysia yang ntah ape-ape, tolong baca dan berikan perhatian pada suara rakyat seperti ini [klik].

* Web ala-ala Wikipedia tersebut terpaksa dirahsiakan. Korang tahu apa patut buat kalau nak sangat nengok.

Bookmark entri ini

Bookmark

Boleh print kalau nak

 Print Artikel Ini.

Ditulis pada 9:03 am 12 March '09 dan pastinya oleh . Siape lagi? | 415 views
Dalam kategori: Politik | Tweet This!

Eat This Google!: , , , , , , , , , , , ,


RSS feed | Trackback URI

51 Comments »

Comment by abdusfauzi
2009-03-12 09:14:21

malaysian lagi? adoi.. cube dia gune masa and kepandaian dia bukak site edit image, mesti ramai yang nak, siap dapat duit lagi.

aduhai. malaysian hits malaysian, negara yg sakit. =(

..
Comment by Khai
2009-03-12 09:19:47

Itulah.. gaduh dan memburuk-burukkan sesama sendiri.. Tak tahu la ape yang ada dalam kepalahotak diorang.. :bloody:

..
 
 
Comment by Rjuna
2009-03-12 10:02:20

Betul lah kata Nabi Muhammad SAW, di akhir zaman, pemimpin diangkat dari golongan yang hina

ok keyword search dia Uncyclopedia ๐Ÿ˜€

..
Comment by Aki
2009-03-16 01:50:57

aku pn pnah tgk dh yg nie..
n aku sokong statement Rjuna..

..
 
 
Comment by beliamuda
2009-03-12 10:31:02

berat nanang… :bloody:

..
 
Comment by muhdzahari
2009-03-12 10:38:03

aku ada jugak jumpa poster2 movie yg di-photoshop-kan, kat kickdefella, hehe..

kekadang lawak la pulak..haha

..
 
Comment by Mr.Bintang
2009-03-12 10:42:28

Ntah lah.. kerenah Politik Malaysia yang teramat bangang sekali.. tak kuase nak layan.. tak minat Politik.. lebih baek duk zaman Paleolitik.. aman skit.. ๐Ÿ˜Ž sejukkk je… coooool~

hehehe.. ๐Ÿ™‚

..
 
Comment by KampungBoy
2009-03-12 11:26:17

Orang Msia mmg kretif tahap gaban……

..
 
Comment by Eriyza
2009-03-12 11:28:25

Cheq menci politikus.
Huh!!! :p

..
 
Comment by najwa
2009-03-12 11:59:32

aku dah bukak dah web tu
memang gile ah
kalu dok hina najib tu aku x heran pon
lantak depalah kan
tapi die siap edit yang bab islam ngan nabi muhammad lagi
yang Allah tu x yah ckp ah
mmg teruk gile
kurang hajar sape yang buat ni
masalahnye banyak la pulak mase die ade nak buat bende2 ni
keje ape aku pon xtau
and of course bukan melayu yang buat

sape2 nak bukak gi cni

uncyclopedia.wikia.com

..
 
Comment by Taufik SM
2009-03-12 13:33:22

ala …. politik kat malaysia ni kan kotor ….

betul ke najib ada kaitan sebetulnya ????

x de bukti ke ???

apapun hidup anwar ibrahim … (gua sokong PKR ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ™‚

..
 
Comment by Merah&hitaM
2009-03-12 14:36:20

hohoho.. kali ni najib mangsanya… sian dia… tapi hal politik mls aku nak amek taw… mmg betol politik malaysia kotor.. kepada yg hebat main kedaigambar leh la tulun aku wat theme ke, backround ke, banner ke.. lagi baguih.. ๐Ÿ™‚

..
 
Comment by zelo55
2009-03-12 15:07:21

kalau xde angin….xkan pokok bergoyang….

pkirlah sndri…

..
 
Comment by Jaws
2009-03-12 16:23:28

owh..
ko backup plak najib time nih?
sebelum nih ko kutuk anak dier..
pelik aku ko nih..
hehe..
aku dah tgk byk web camni..
bagi aku kalo takde angin takkan pokok bergoyang…
orang mesti marah bersebab, takkan tetiba jer dier nak marah2 tak bersebab..
haha..
sebabnya ape?
hah!! nih yang kita nak kaji dulu nih..
hehe.. :p

..
Comment by Khai
2009-03-12 18:14:51

Justkhai ni Jaws, tak menyokong, tak membantah.. ini blog atas pagar. Mana yang betul, betul lah.. yang tak betul, takkan ada di sini..

Terpulang orang nak bengang ke ape (berbalik pada entri anak najib).. padahal Najib tu bukan ada ape ape utang ngan aku pun.. hehe ๐Ÿ™‚

..
Comment by aman
2009-03-15 02:30:34

bakal PM tue..hoho…mesti dia bangga, hang bagi eksklusif review bab nie..huahuahua

(Comments wont nest below this level)
 
 
 
Comment by deennasour
2009-03-12 16:45:26

sifat-sifat orang melayu yang paling terserlah :

1. phd. perasaan hasad dengki.
2. pemalas.
3. 9/10 rakyat malaysia hanya pandai bercakap dari buat kerja.

sesaja aku nak selit kat sini.

..
 
Comment by izzat aziz
2009-03-12 17:22:30

mujur aku orang islam.. bukan melayu.. ๐Ÿ˜€

..
Comment by aman
2009-03-15 02:32:11

eh..sama ar kita.. :d

..
 
 
Comment by xpo
2009-03-12 17:29:04

dr duk edit2 pic yg cam hampeh tu, baik ajar aku lg baik..aku nk blaja sgt2 ni..wtf that people..asshole

..
 
Comment by lyn
2009-03-12 17:59:44

ohh?
org yg buat wiki tersebut la asshole.nak mengutuk melebih2.bia kne balik kat muke dye baru tahu.seburuk2 najib pun takpayah la smpai gini. =_=

..
 
Comment by Hunny
2009-03-12 19:35:49

Adeh.. senario politik Malaysia makin pelik2..
Dah mcm dlm filem.. hurmmm..katna la persaingan sihat yg diharapkan semua org.. rasanya makin teruk da ni.. adeh..
fenin teman.. :oups:

p/s: Khai.. perbaiki ejaan BM ye.. dahsyat..bukan dashat… hu hu hu

..
Comment by Khai
2009-03-12 19:53:10

eh eh kak nurul.. perasan je dia. Khai baru tahu camtu ejaan dahsyat ye? hehe.. tapi takpelah, asalkan korang faham. Justkhai ni mmg blog bahasa melayu.. tapi made in pasar.. hahaha ๐Ÿ™‚

..
 
 
Comment by Zik
2009-03-12 23:22:00

aku rasa depa tgh cipta sejarah so after this mereka boleh buat malaywood. semua filem by david teo lps ni based on real story of malaysian. lps tu pun kat sekolah boleh la tgk movie dan tulis thesis, baru wawasan 2020. baru layan, kalau nak kutuk nak sokong.. semua based on malays stories.. takda la prasangka byk luar dari malaysia..

8)

..
Comment by Zik
2009-03-12 23:22:48

ayooo.. bengis nyer avatar aku.. lalalala..

..
 
 
Comment by cyberfly
2009-03-12 23:46:17

well ko pn Khai kalau betul ko hormat Najib tu, ko kena ubah title post ko biar sedap skit.Walau Najib tu tau niat ko lain, tapi bila dia baca title post ko dia tetap terasa hati jgk.Why not “Najib Dihina lagi?”

Pada pandangan mata aku, title ko tu sama la cm tanya orang lain, “betul ke Najib tu najis?”

Sekian dari orang yg sibuk dengan assigment tak habis2 ๐Ÿ™‚

..
Comment by Zik
2009-03-13 02:25:25

kata khai dok atas pagar.. tak tahu belah mana nak lompat tu pasal ada tanda tanya (?)

๐Ÿ™‚

..
 
 
Comment by fazrewl
2009-03-13 00:16:49

Tak habis2 lagi…
Tapi gambar yg diorang edit mmg..
menggelikan hati aku…
he he he…
๐Ÿ™‚

..
 
Comment by bd fabregas
2009-03-13 02:51:02

aku dh baca sebelum ni.. tp bahaya betul website tu, kutuk x igt laa.. aku nasihatkan pada budak2 bawah umur jgn bukak website tu..

..
 
Comment by wan
2009-03-13 05:54:34

website Uncyclopedia mmg sejak dulu lagi penuh dgn artikel-artikel kebencian. takde org nak hack website ni ke?… ๐Ÿ˜

..
 
Comment by menteil
2009-03-13 11:02:54

hehe… aku tak tau la nak back up dia ke tak..
ada aku bengang gak ngan dia nie.. hehe..

..
 
Comment by Naima
2009-03-13 11:59:03

walaupun xtau sangat ngan politik, tapi bile bace petikan tu memang agak melampau… ntah sape punyer kerja lar ni.. Nauzubillah…

..
 
Comment by EiNS
2009-03-13 13:14:39

Baca title tu buat aku jadi salah faham…ingatkan ko mengata dan memburukkan najib plak…

well bab2 politik ni elok jangan sentuh sgt lam blog…memang dapat hits tinggi tapi silap2 ko kena tangkap bwh isa ke, akta hasutan ke nanti…bkan owner blog je yg kena…orang2 yang komen pun kena skali nanti….

sekadar pandangan aku ๐Ÿ˜‰

..
 
Comment by mia
2009-03-13 18:17:54

aku xphm betol ngn org cmni..cmne plak kalau org buat cmtu,ckp buruk psl dier,mencarut psl ank bini mak bpk..dh le tu pengecut..kalau berani buat cmtu,letak la gmba,alamat rumah ke..

..
 
Comment by azleah
2009-03-13 23:37:26

lawal lah. haha.

..
 
Comment by alone
2009-03-14 14:31:26

isk3. teruk betul.

kalau xsependapat sekalipun, biarlah dengan cara yang berhemah.. ๐Ÿ˜

..
 
Comment by suri
2009-03-14 19:40:34

bagi lah web site “si bangsat” ni khai…bleh wat report kat kerajaan…biar dia kena saman RM10 ribu

..
Comment by Khai
2009-03-14 20:44:35

pandai pun baca entri sampai habis.. :love: baca komen2 semua ni plak sampai habis, u tahu lah ape website dia.. tq :beurk:

..
 
 
Comment by aman
2009-03-15 02:26:42

wakaka…nak gi google sat…dah malas dah ngan dunia politik mesia sebenarnya…tapi cam best lak pas baca artikel nie..hehe

..
 
Comment by aman
2009-03-15 02:36:09

haha..yg takleh blah, next release Ubuntu, nama diorang bagi, Masturbating Monkey…mangkuk ayun btul ar diorang nie..haha

..
 
Comment by twenty-six
2009-03-15 09:44:28

politik terlalu kotor tapi kena ada yang masuk juga untuk membela nasib rakyat..

janganlah sampai mengubah nama seseorang kepada sesuatu yang tak senonoh walau kita membenci dia sekalipun..bukan adap melayu begitu

just my 2 cents

..
 
Comment by eda
2009-03-16 12:48:09

hurm..kalo xsuke pon..jgnlah kutuk n menfate sampai cam tu skali dose tetap dose tau…skang ni kalo silap tulis lam blog leh kn tahan polis tau…takut…dorank ni xserik2 ker?suke masuk penjara?uish…takut…biarlah dorang ngan hal dorank..kiter rakyat ni…doalah yg baik2 untuk Pemimpion kiter…kan…Waallahualam…Amin..

..
 
Comment by ejardkethot
2009-03-20 09:56:14

๐Ÿ˜‰ heh….no komen

..
 
Comment by najib
2009-03-22 07:58:10

walaupn name ku najib,tp ku mmg x suke najib…

pemimpim kejam era baru….hate u so much. :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p

..
 
Comment by mf91
2009-05-20 11:14:33

biase la tu khai…mulut org x mcm mulut tempayan….terpulang la pd diri masing2…jgn bile da meludah ke langit timpa atas muka sendiri suda…

..
 
Comment by pening
2009-06-15 12:38:05

A’ah aku pun x tau nk komen ape..ni isu sensitif maa…biasela dlm dunia politik ni..cam2 blh jd.. :beurk:

..
 
Comment by budakkecil
2009-07-02 09:21:00

Malaysia akan lebih aman tanpa najib betul tak?

..
 
Comment by fakhri
2010-03-05 10:38:41

dh jumpa kat mana laman web ni

klik ni

http://uncyclopedia.wikia.com/wiki/Najis_Razak

..
 
Comment by goh
2010-04-04 15:08:57

Comment by yao siew Lian โ€” March 9, 2010 @ 8:03 PM | Reply

2.Ven. Phra Piya Thammo,
Rumah Pangsa
Blk A-7-9- Jln Padang Tembak,
11400 Pulau Pinang,
Malaysia

Dear Devotees,

Before I commence of my letter-writing toward. All of you, I would like to inform all of you that I am not satisfy with the lawyer, Dato YIP KUM FOOK due to his bad inspirit impressions because he sent an inspector to come to our Buddhist Temple to arrest me without any good reason, moreover, the lawyer, YIP KUM FOOK is not satisfy with Chief monk.

When the Chief monk had me to go to his Temple already and he went away and left me alone to take care until Chief monk come back to the Temple first and he also told me not to leave the Temple if any committees or the chairman want to chase me out, you donโ€™t leave the Temple at all understand? Then I said, alright? To the chief monk! On the second Day, YIP KUM FOOK came to our Temple and talk to me. He tired to make some inquiry from me and he asked me, where I come from? I told him that I came from Penang.

Then, I told to the lawyer (YIP KUM FOOK) that the chief monk came to Penang and fetch me and invited me to accompany him to go to his temple in K.L. I am not aware that YIP KUM FOOK is not in a good terms with the chief monk, chief monk already in this way, YIP KUM FOOK try to create trouble with me unnecessary. That is why, the lawyer want to chase me out of the Temple. Then I asked the lawyer, why you want to chase me out of the temple? Moreover, the Temple is not belonging to you, UNDERSATAND? Then, I asked him, who are you? I donโ€™t know you at all, you have no right to chase me or control me at all, UNDERSTAND? You are just like a layman only. Do you know the regulations that any the chairman or committee cannot control the monks and the Nuns at all, also UNDERSTAND?

I scolded him like that. Then the lawyer (YIP KUM FOOK) is not satisfy with me and he told me that he will called the police to come to the Temple and arrest me. I told him to go ahead and called the police to come and arrest me. I wonโ€™t run away, I said to him like that. I have done nothing wrong toward you, why you want to arrest me? He said, he doesnโ€™t like me to stay here. I asked him, why? Again. After this he got very angry with me, then he phoned up to the police and the police came to the Temple and told me to leave the Temple.

I told to the inspector of the again, 1 am sorry, I wonโ€™t leave the Temple because the chief monk had instructed me not to leave the Temple without his consent, UNDERSTAND? Then the inspector told me to leave, again. I told him I cannot leave the Temple because the Chief Monk hasnโ€™t come back yet. This time, the inspector got very angry with me and he took out his handcuff and try to threaten me, then I immediately show off my hands for him to lock me up but he scare, then again, the inspector told me leave the Temple again but I still donโ€™t want to leave the Temple.

Then I phoned up to the chief monk again and I told him that the inspector insisted want to arrest me, you better come back to settle the case for me. After this incident, Chief Monk came back to the Temple and take me to go to another temple and stay their. Thatโ€™s all about this incidents! Last of all, I would like to inform all of you, that no committees or the chairman can control all the monks and Nuns at all also UNDERSTAND? โ€œThey are higher than the King,โ€ also! So how can the laymen, the committees and the chairman to control them: โ€“ EVEN THE KING ALSO RESPECTED THE MONKS AND NUNS. Why the chairman doesnโ€™t respect the monks and nuns? They will carry the sins later on, UNDERSTAND?

Yours in Dhamma

Ven. Phra Piya Thammo
Penang, Malaysia
Tel: 04-48272710

..
 
Comment by david
2010-04-11 09:26:06

Hey!, I am staying at Kepong, Kuala Lumpur and I read some of news about Buddhist monks from Myanmar who resident of Taman Desa Jaya, Kepong, Kuala Lumpur. That when I go to that news my mind is very sad or less of energy because why (MCA Chairman Gombak)Datuk Yip kum Fook President of Buddhist Temple so mind very low and dirty.

Sanghas(Buddhist monks) are behalf of Buddha and Sanghas do as Buddha work because passed way to attained highest Nirvana(Nibbana) about 2500 years ago in India. Today we can see only Sanghas here and there or do their duty for continue of Buddhist teaching, also all the Sanghas, they have their society or group, if any monks mistake, all of us available to complaint to their head leaders

Malaysia is more the other religions, when we are Buddhist to do anythings must very careful, this is very important, this Datuk Yip Kum Fook want to make Buddhist short age because he and his teams came temple to removed some monks out from Temple, I heard some monks needed to go out immediately because his teams and police are very strong.

Why Datuk Yip Kum Fook not think to correctly before done somethings, may be he unmindfulness or loose memory, I heard the Datuk Yip is Senator, Lawyer, chairman of MCA but his mind is very normal, also may be somethings inside there.

..
 
Comment by twitter unfollow
2010-09-05 03:35:08

What’s up definitely have got yourself a well designed website Only thing about it I do not care for is all of the crappy comments

..
 
Name (required)
E-mail (required - never shown publicly)
Your URL
Your Comment (smaller size | larger size)

Trackback responses to this post

Apa Entri sebelum dan selepas entri ini?