Bagaimana cara ingin membeli Mousepad paling seksi?

397 views | Hantar ke Twitter! | Cetak Artikel Ini

Sekali sekala Justkhai juga mahukan entri santai. Takkan asyik di Oh! Tidak je kan korang bantai gelak guling-guling dan belasah komen melalut. Hehehe. Tertarik betul dengan ke’unikkan pada mouse pad yang dihantar oleh seorang pembaca Oh! Tidak ni di email Khai.

ada lagi yang lebih seksi..

Kalau ada yang tertanya mana nak beli Mouse Pad sebegini rupa, janganlah buang masa pergi cari kat Plaza Low Yat. Memang korang takkan jumpa. Jadi pandai-pandai la usya di Ebay dan pasar-pasar gelap yang bersepah di internet ni. Bagus mousepad ini untuk menampakkan set komputer korang adalah seksi! Hahaha.

Satu lagi kehebatan rakyat jepun yang patut di’sula. Tapi kami yang lelaki ni, tak kisah. Bagi kami itu seni! Hahahaha!!

+ kredit untuk Oh! Tidak

Bookmark entri ini

Bookmark

Boleh print kalau nak

 Print Artikel Ini.

Ditulis pada 1:09 am 7 April '09 dan pastinya oleh . Siape lagi? | 397 views
Dalam kategori: Lain-lain | Tweet This!

Eat This Google!: , , , , , , , ,


RSS feed | Trackback URI

40 Comments »

Comment by lilacfla
2009-04-07 01:24:37

oppai pad. haha
comel lagi yang jepunnya style

..
Comment by ?
2009-04-09 11:57:20

coeml ar dia.hehe

..
 
 
Comment by menteil
2009-04-07 01:24:59

haha… setiap masa la pegang macam nie.. huhu…
susah gak nie…

takper2..
sape nak nanti sila bagitau…
akan kucari nanti.. hehe…

..
Comment by Eriyza
2009-04-07 14:55:37

Oittt, menggatal nampak. :p

..
 
 
Comment by zelo55
2009-04-07 01:27:45

kang nak picit butang kat mouse tangan menggatal nak tekan mousepad…

memang wtf…

..
 
Comment by baem
2009-04-07 01:29:43

aku ada gak beli mousepad seksi nie di ebay,tapi sampai sekarang tak sampai-sampai,nak tahu kenapa,kena tahan oleh pihak kastam……he..he… :choler:

..
 
Comment by Jaws
2009-04-07 01:43:55

owh..
maybe aku tak beli kot..
malas arr nak buat dosa lebih..
dosa yang ade pun berat badan nak tanggung..
=(

..
Comment by Khai
2009-04-07 01:58:32

haha… tul tu jaws… sapa otak kotor tu boleh la beli ye…

..
 
 
Comment by nbie89
2009-04-07 02:47:09

eventhough aku ladies…
ni bukan kes otak kotor…
but, it is a man nature to get attractive to the woman physicals…
hope this thing does not exist in Malaysia…even in a black market…
bley lusak mate…Masyarakattttt!!!! :[

..
 
Comment by azizwan(dot)com
2009-04-07 04:18:54

muahahah.. kat ebay berlambak item aka mousepad mcm ni. memang masyuk ler siapa yg menjualnya. mklum la, org poteh memang gila ngan item mcm ni.

akceli tak best mana pun ‘keseksian’ mousepad ni tp ianya memang baik utk merehatkan lengan yg byk menggunakan mouse sbb aku sendiri menggunakan bantal kecik supaya lengan berada dlm keadaan santai :((

psstt: nak aku belikan 1 utk kamu khai? ๐Ÿ™‚

..
 
Comment by bd fabregas
2009-04-07 07:01:21

patutnye mouse yang berfungsi untuk click tapi bila dh beli mouse pad cam gini rasanye lagi byk click mousepad kot.. hehehe..

..
 
Comment by GambarHehe
2009-04-07 09:02:58

kalu dah ada mouse pad mcm ni.. keyboard akan terpinggir.. huahua.. ๐Ÿ˜‰

..
 
Comment by anarm
2009-04-07 10:07:34

Oh! Mousepad :o:

..
 
Comment by Kill-Vearn
2009-04-07 11:36:30

hohoho.. bg aku la.. kalo beli pon sebab takmo bg sakit pergelangan tangan… janji tak terhasut dek mousepad yg menghairahkan.. lagi pon aku jenis tak tengok mousepad pon waktu berkomputer ๐Ÿ™‚

..
 
Comment by sis na
2009-04-07 11:56:56

sesuai utk lelaki yg gatal..

..
 
Comment by Marzuki
2009-04-07 12:36:13

nko da belikan aritu? haha… kantoi. tapi apsal saiz dia kecik sgt?

..
 
2009-04-07 13:28:46

Keh keh keh keh……..makin ramai org akan duk depan komputer…hahaha

๐Ÿ˜†

..
 
Comment by abangwan
2009-04-07 13:29:31

Tiap-tiap malam la mimpi basah kalau camni. Kekenyalan pun bley tahan mousepad ni ๐Ÿ™‚ kan.

..
 
Comment by nabilah mangshor
2009-04-07 15:34:27

=(
x masuk ilmu 44 hari arr gini
haha
-.-

..
 
Comment by BAGAK
2009-04-07 18:38:28

hadiah harijadi pada yang belum kahwin

ok kot

..
 
Comment by Azman Ishak
2009-04-07 19:45:50

muhahahaha… ish best gile seh..
kat Low Yat ade juai tak?
bape hengget nih?

*erk… nanti nak pegang mouse..
pegang lain plak… hahaha :bloody:

..
 
Comment by Rahsia Jutawan CBC
2009-04-07 22:24:13

wahaha…seksi banget…..mmg mantop….kekeke… ๐Ÿ™‚

..
 
Comment by titan
2009-04-07 23:33:55

setuju. satu seni yang orang pempuan tak suka. hehe.. :choler:

..
 
Comment by blinkky
2009-04-08 23:04:54

dah terlebih kreatif ni…

..
 
Comment by cik peanut
2009-04-09 03:55:36

mujur gak de mouse pad cam gini,
peratus lelaki yang suka meraba tete* akan berkurangan lah lepas ni…
diowang leh raba mouse sendiri lak..
patut di pasarkan di malaysia ni… ๐Ÿ™‚

..
 
Comment by Taufik SM
2009-04-09 10:54:59

khai, leh tolong belikan pad mouse xxx tu kat gua? …

gua akan cash deposit kat akaun maybank ko..

amacam ??? ๐Ÿ˜€

..
 
Comment by lankapo
2009-04-10 12:34:27

haha
macam2 lah ko khai..

nasib baik dai buat montot n dada.kalau tempat tempat lain tak ke haru..

utk pompuan takder ke haha :p

..
 
Comment by ejardkethot
2009-04-10 14:39:15

:oups: ini ponk ada..lahai..

..
 
Comment by fadli
2009-04-10 17:24:29

susah jgak ad mause pas mcm ne…memg x jadi la nk wt keje…nk wt asgment pun x snag…bhaye ni..huhuhuhu

..
 
Comment by me myself
2009-04-12 17:44:31

haha..

..
 
Comment by Neo
2009-04-13 13:23:49

Wow, so hot. How can I work using this mousepad??? Hahaha… :p

..
 
Comment by azleah
2009-04-13 14:12:51

ish. free2 zina tgn dgn mata

..
 
Comment by adol
2009-04-14 15:43:23

memg seksi… huhuhu

..
 
Comment by ismail
2009-04-15 09:27:35

ish dasyat gile…
walupun terasa ingin membelii tetapi aku tak sanggup untuk memilikinya..
takut nanti tak siap buat keje kat komputer..
mana tidak nya..mata asyik pandang kat mousepad je…
pastu tak sudah2 “left click & right click”…

..
 
Comment by merijuana
2009-04-15 19:33:30

zaman skrg mcm2 ada lar..

..
 
Comment by yazidyahaya
2009-05-01 11:24:42

huhuhuh..mantop.. :bloody:

..
 
Comment by pening
2009-06-14 21:46:22

org laki sukela bende2 camni…x senonoh tul ciptaan org jepun ni.. 8)

..
 
Comment by BroSKL
2009-07-09 03:51:18

ala ingtkan kt lowyat ada..bru nk g usha2 haha ๐Ÿ˜‰

..
 
Comment by ma
2010-02-12 17:37:30

woi!woi!
sume xsabo nk bli la 2…dush! :aie: :aie:

..
 
Name (required)
E-mail (required - never shown publicly)
Your URL
Your Comment (smaller size | larger size)

Trackback responses to this post

  • Oh! Mousepad paling keji | Oh! Tidak | The Largest Buffoonery, Unusual, Extraordinary & Wonders Pictures

Apa Entri sebelum dan selepas entri ini?