Meet New Friend, Ali

2,667 views | Hantar ke Twitter! | Cetak Artikel Ini

Aku bengang betul dengan mamat ni. Tiap kali aku online kat Mapley, setiap tu dia kacau aku nak buat kerja. Tak habis-habis suruh letak gambar dia dalam Justkhai. Pastu nak belanja aku air kalau aku letak gambar dia dalam ni.

So letak je la. Kot-kot ada yang berminat, kasi call la yer… Sekadar menunaikan permintaan orang.. Lonely sangat ke dia ni.. Entahlah! hehehe..

Info Tambahan:
Ali berusia 20-an. Bukan warganegara Malaysia. Bekerja sebagai pelayan di sebuah restoren mamak. Kepada anda yang berminat nak berkenalan, boleh ke Restoren Nurin, Desa Pandan KL.

Restoren Nurin ni kalau nak tahu menyediakan Wifi tanpa password secara percuma juga menyediakan plug charger yang menimbun untuk korang online dari petang bawa ke subuh. Restoren Nurin terletak bersebelahan Esso Desa Pandan dan Ramly Burger serta berhadapan dengan Office Blogstarz.My. Oh ya, Desa Pandan lebih dikenali sebagai Kampung Pandan Dalam ye adik-adik. Hehehe..

P/s: Sorry, entri ringkas yang tiada pengisian langsung. Cuma terisi dengan gambar si Ali ni ha! Aduyai!!

Bookmark entri ini

Bookmark

Boleh print kalau nak

 Print Artikel Ini.

Ditulis pada 5:42 pm 24 May '09 dan pastinya oleh . Siape lagi? | 2,667 views
Dalam kategori: Hidup Khai | Tweet This!

Eat This Google!: , ,


RSS feed | Trackback URI

79 Comments »

Comment by suhz
2009-05-24 17:47:52

hahaha, ade gak org mintak iklan diri yek?
ni kena cas tak ni? :[

..
Comment by azizwan(dot)com
2009-05-25 03:53:31

hahaha.. itu la kan.. pasal cas tu khai dah tulis kat atas tu ha yg mamat ni blanja air kat khai.. tp blanja air apa tu tak plak khai bg detail. huhu..

nanti ko tanya la si ali ni khai.. ramai tak yg call @ sms dia lps dah masuk blog pemes ni? hehe..

oh ya khai, ekceli ko memang nk tulis blogstarz.com ker? klau kau nk bg tau sykt blogstarz yg byr rm99/blog tu, rasanya bkn .com tp .my :bloody:

..
Comment by Khai
2009-05-25 12:57:52

haah.. dot my.. silap.. hehe.. thanks wan!

p/s: dia cakap je nak lanja.. time aku bayar dia takde.. nyorok la tu.. last2 aku bayar sendiri.. hampeh nye Ali! Tapi takpe la.. entri dah publish.. ikhlas je la tolong dia yg desperate tu.. ๐Ÿ˜€

(Comments wont nest below this level)
Comment by sotong kurita
2009-05-25 23:02:35

haha, khai, walaupun ko ni pngkat adik ngn aku, aku rs nak buat pakwe je, comel gile ko weh….aku gelak sakan bc entri ni bserta komen2 nya

 
Comment by Kreuger
2009-05-26 21:44:25

kekeke… abang khai… nanti boleh bukak
agensi mencarik jodoh ye.. i single lagi… :aie:

muahahaha~

 
 
 
 
Comment by ubey
2009-05-24 17:51:20

mencurah traffic dia. haha. jom wt prank call. jangan phon*e** sudey

..
 
Comment by Ozzie
2009-05-24 17:56:29

Dia lonely ka horny Khai? :bloody: Hak3..Melawak ja Khai..

..
 
Comment by elyass
2009-05-24 18:02:57

oh tidak :[
sapa yg hilang nih.. ๐Ÿ™‚
haha..

kecian dia lonly r tuh :8

..
 
Comment by zaki
2009-05-24 18:17:45

peeehh dapat iklan percuma tu..
hehehhee ๐Ÿ™‚

..
 
Comment by Ali
2009-05-24 18:24:51

thanks banyak banyak khai.
sebenarnya aku nak cari publisiti murahan..famous aku.. ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚

..
Comment by Khai
2009-05-24 19:02:09

ali tu kerja kat mamak.. hebat la ko nyamar jadi ali.. hehe.. teh tarik satu ali!! :aie:

..
Comment by wan
2009-05-24 19:55:09

bleh lak dia mintak promo diri…dunia…dunia…moga2 dia bahagia…kuangkuang… :p

(Comments wont nest below this level)
 
 
Comment by cayataro
2009-05-25 04:02:19

adoi..da pemes lom ni ali ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€

..
 
 
Comment by ketuk_angel
2009-05-24 18:29:10

hukhukhuk… apa kata nko iklankan pembaca nko yang sepi lagi lonely nih… ada gak pekdahnyer… ahaks… kira ok la tuh khai… dapat gaks nko pekena roti canai free… ๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ˜‰

..
 
Comment by cikguqaseh
2009-05-24 18:34:47

hahahaha…akak bru je ngok just khai..xder pon c ali..tup2 bile refresh..dh ader muka c ali nihh….

oooo bru update ye….heheheheheheh ๐Ÿ™‚

..
Comment by Khai
2009-05-24 19:02:59

hahaha.. mmg update depan2 si Ali tu tadi.. suka dia.. tersengih2.. mesti bajet ramai awek2 call tu..

Reader justkhai ramai awek2 hot iye tak? ahaks!! :8

..
 
 
Comment by Scerdboy
2009-05-24 18:41:06

hahaha…

Khai ko promo aku plak boleh???

..
Comment by Khai
2009-05-24 19:03:22

Kahwinkan aku ngan adik or akak ko dulu.. hihihi ๐Ÿ™‚

..
Comment by Scerdboy
2009-05-25 14:36:39

oh kakak or adik x der….

aweks ader la… ๐Ÿ™‚

(Comments wont nest below this level)
 
 
 
Comment by lelabi
2009-05-24 19:13:16

wah glamer….
mesti terharu gile die…
=( =( =(
keh2…
khai..khai…
sajew jew wat suspen..
ingat sapew r tadi..
tengok ali..
muke dia cover2…
kalah shah rukh khan da…..
kehkeh

..
 
Comment by AMR
2009-05-24 19:17:50

Ingatkan Iklan Budak Hilang Tadi..
Ada jugak yang mintak dipromosi..
Dey Tambi!, kalu mau iklan, kasi itu utusan malaysialah..
Hahaahaa.. ๐Ÿ˜† ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ 8)

..
 
Comment by Cg Nasir
2009-05-24 19:34:13

khai.letak gambar cikgu plak…haha

..
 
Comment by Roslan Nazri
2009-05-24 20:08:25

kah3 femes sekali mamat ni..pelik gile entri khai kali ni..aiyoo..
dey teh tarik gelas besar satu!!! :love:

..
 
Comment by wabotak
2009-05-24 21:04:54

muke mcm bangl* jerk.. ๐Ÿ™‚
– guraw jerk xD

..
Comment by Khai
2009-05-24 21:33:12

entah la.. asal x diketahui.. so minachi or banglaci yg berkenan, leh la col.. adus… serba salah tul..

..
 
 
Comment by iza
2009-05-24 21:20:10

kasi bayar ah woi!!!!
aq nk gk…haha

..
 
Comment by sepatu putih
2009-05-24 21:32:49

aiyaaaaaaaa….ini macam punya entri pon ada ka?hehehehe…mepek2 jer la ko nih khai… :o:

..
Comment by Khai
2009-05-24 21:34:23

Hehe.. skali skala kuar entri merepek camni.. ehehe.. lama dah x tulis entri yg pendek2.. fuh..

..
 
 
Comment by n3dmax
2009-05-24 22:21:31

hehehe…cter ni je ke khai??

..
 
Comment by h3r0
2009-05-24 22:25:34

ok la tue khai..
ko letak gambar dia…
dia belanja ko brapa hari? he he..

..
 
Comment by NuoX
2009-05-24 22:26:38

Perghh…Muke die mmg control gile seyh..
Mmg laku la die pas ni…
Ade kang pasni sume mmbr2 die lak nak mntk ko promo kan…hahaha..padan muke ko khai…Hahahaa…
Jadi blog mencarik jodoh la Justkhai pasni…

..
 
Comment by Piratz
2009-05-24 23:13:07

aku nak request gak la… ๐Ÿ™‚

..
 
Comment by beliamuda
2009-05-24 23:32:08

tak boleh blah lansung mamat tuh.. :bloody:

..
 
Comment by Eriyza
2009-05-25 00:12:26

Hohoho!
Ada kategori baru ka Khai??
Dah jadik tpt iklan org plak. :p

..
 
Comment by ashy
2009-05-25 00:15:29

haha…ternyata justkhai mmg d mnati……khai da saingan bru la nmpknya……
“sapa nak ali angkat laptop????”
keke…
juz joking…..=) ๐Ÿ˜‰

..
 
Comment by kiki
2009-05-25 00:42:04

haha…tibe2 terperasan plak entri khai ni….
cehh gile r mamat bangla ni…
msti setiap kali khai dtg kedai 2 die soh promot kan…
hahaha…kalo khai xpening x kan g promot pics n fon num die kat cni…tp nasib baek la bangla ni hansem gak…haha…tp x brape nk minat r kat bangla…
tp ape2 pon die ttp manusie…haha….

..
 
Comment by Hamdi
2009-05-25 01:05:44

aduyai
patutnyer ko letak gambar aku
sebab dulu masa aku belanjer ko makan, aku paksa ko letak gambar aku kat sini
wahahaha
tapi, aku nih belanja orang ngan ikhlas tanpa mengira pembalasan dari orang
huahuahuahua :[

..
Comment by Khai
2009-05-26 03:50:33

oh ikhlas? hehehe.. tapi suh gak letak gambar.. ekeke.. x yah la letak, kang aku rindu plak ngan ko n limkokwing tu… =(

..
 
 
Comment by Ozzie
2009-05-25 02:42:06

Abis la Khai gi bagitau port sendiri, nanti berduyun2 la orang lain g menempek pulak kat Khai..ekekeke.. ๐Ÿ™‚

..
 
Comment by Ali Desa Pandan
2009-05-25 03:25:45

ayoyo banyak2 terima kasih pada khai sebab siar gambar saya.. hari ni saya dapat banyak itu call dari makcik2 muda yang perlukan saya.. nanti saya belanja sama u teh tarik sama roti canai ok… nanti masuk gambar saya lagi ya..

..
Comment by Khai
2009-05-25 12:45:03

Waklu!!!!!!!! hahahaha……. :((

..
Comment by Ali Desa Pandan
2009-05-26 07:28:29

khai saya ada juga blajar itu perkataan ‘waklu’ dari makcik2 yg berasal dari johor… banyak juga saya belajar… saya suka sama ini orang malaysia…. ayoyo…

(Comments wont nest below this level)
 
 
 
Comment by cayataro
2009-05-25 04:09:49

๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€
if ali da berjaye menekel aweks2 kt JK ngan mengiklan kn dirinya..
owner JK bile ag ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚

..
 
Comment by Malaynium_
2009-05-25 05:19:52

uik..
men mapley kena ks pown leh dpt iklan pree..
bak nick character ko khai malay nk ks..
untun2 ko tepek muka malay kat sini gak,,
lagi untung klu masuk brita harian untuk 800 jilid..
๐Ÿ™‚

..
 
Comment by joegrimjow
2009-05-25 08:21:40

letak gambo ku jugak ley?
kite kirew air milo
lalala~

..
 
Comment by ejon
2009-05-25 09:24:59

justali.com setel :aie:

..
Comment by cayataro
2009-05-25 14:15:59

aiyark..siap site? :aie: :aie:

..
Comment by Khai
2009-05-25 14:18:52

ingatkan ada perisa air baru tadi.. Jus Tali .. ehehee

(Comments wont nest below this level)
 
 
 
Comment by AbGBRO
2009-05-25 09:29:17

hahaha…….so,sape2 nak kenalkan diri kat sini,boleh lar contact Khai kan….
Kalau ramai lagi yang buat gini,memang x lama lagi jadi website cari jodoh ler kat sini…hehehehe

..
 
Comment by virgoes_gl
2009-05-25 09:49:08

pe2 pun k0 mmg best khai…. Lyan warge asing cam KLuarGe senDiri…. huhu…
id0p justkhai,,, mcm2 ade,,, imp0rt and Xp0rt sUme ade ๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ™‚

..
Comment by Khai
2009-05-25 12:46:46

Khai ngan mamak pon baik taw.. heran nengok orang melayu kita yang kerek2 datang kedai mamak… bajet hebat.. dah hebat apesal gi mamak.. turun cafe la abang.. hehehe ๐Ÿ˜

..
 
 
Comment by bergkuyt
2009-05-25 10:12:07

apalagi…bagi panggilan hangit hot.fm laaa. :o:

..
 
Comment by Faiz
2009-05-25 12:40:10

haha.. sokong khai ..

ALI MAMAK nie.. ha3… :bloody:

..
 
Comment by Sy8
2009-05-25 17:53:16

hehe..takkan belanja air je kut…mesti dia ada offer lain jgk… ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚

..
 
Comment by ejardkethot
2009-05-25 19:42:25

hahahaha….kim slm sama itu ali !!~
hahahhahahahaha ๐Ÿ˜€

..
 
Comment by hunny
2009-05-25 20:48:30

Pergghhh.. glAmer kjAp mamat nIh..
hAhahaha!!! ciAp ade no fOn lg..
Bangla kan3??

Hmmm, dye bce gAk ke jUstkHai nih?? ๐Ÿ™‚

..
 
Comment by Sapikk
2009-05-25 22:58:01

Entry paling lawak dalam dunia.. ahaks! 8)

..
 
Comment by me myself
2009-05-25 23:05:12

hi ali..encem la u ni
kiki:)

..
Comment by Khai
2009-05-26 22:13:40

Ali kata nak masuk minang ko minggu depan.. abis la ko.. :[

..
 
 
Comment by wanmus
2009-05-25 23:16:00

Perghhh iklan free je mamat bangla ni…hehe..kalau gitu nak jugaklah mintak khai letak gambar wanmus dalam blog ni..hehe

..
 
Comment by fifie ierina
2009-05-25 23:21:42

ske entry ni… klakar xley blah, hahaha! ๐Ÿ˜€

..
 
Comment by Mentega
2009-05-26 00:36:37

Wah….khai dah ade balak baru….huhuhu….siap promote lagi…jeles gf lame…ahaks…. ๐Ÿ˜†

..
Comment by Khai
2009-05-26 03:20:35

waklu.. hehe ๐Ÿ˜

..
 
 
Comment by blogsafar
2009-05-26 21:58:35

dia bukan nak minta sedekah minta letak gambar je………….

..
 
Comment by zai
2009-05-26 22:21:58

Ringkas bg ko entri ni..
tp pnuh brmkne tuk si ali ni..glamer2..
lepas gak hajat dia nk msuk gmbr kat blog ko..
siap no telepon lg tu..haha..

p/s: pasni aku nk msuk gmbr aku kat blog ko bole..?? ๐Ÿ™‚

..
 
Comment by BAGAK
2009-05-27 00:36:54

ini entri…khidmat masyarakat

nanti banyaklah Ali dapat panggilan telefon yang menjejaskan mutu kerjanya

..
 
Comment by JHafiz
2009-05-27 16:36:16

ha3. sebab die dah tahu justkhai ni ramai pembaca. da kire mengiklan kan diri sendiri tu. justkhai lak agensi pengiklanan yg berkesan, ha3 ๐Ÿ™‚

..
 
Comment by malaspikir
2009-05-29 03:18:11

walaubagaimanapun…ali..aku lebih tertarik dgn makanan2 dibelakang itu ali.,..

..
 
Comment by butter
2009-06-02 01:35:00

haha..comel lah khai ni..cer yg plng best!! mmg gelak la bce cer sal ali nih..:) atleast ali beruntung cz pat msuk blog khai..;) ni nk jadi lisa surihani nih..adehlah..:)

..
 
Comment by Kazelfsa
2009-06-03 06:23:49

Hi webmaster! uec

..
 
Comment by ejardkethot
2009-06-05 10:57:59

ALI ADA ACCOUNT TAGGED !!!~

..
 
Comment by ain
2009-06-07 14:41:56

hensem nyer ali!!!

..
 
Comment by kuds
2009-06-08 21:07:18

hahah mamat ali mg ensem …haha nsem bangat hehe..eh bia betul khai kedai mamak kt esso ada wifi…slalu ak g xda pn.. 8)

..
 
Comment by adzrollz
2009-06-12 19:06:37

muhahahaha…giler glamour tol mamat tu ye
tapi pe2 pon kedai mapley tu mmg power la
complete ade,nak dok dari pagi ke pagi esok pon takpe tp
kne order air bnyk2 la

..
 
Comment by gaemon
2009-08-19 23:20:27

kahkahkah… lawak sial. gelak gle aku baca entry ni + comment
at first aku ingat ni pasal azwan ali.. tup.tup kuar gmbar mamat bangla..

..
 
Comment by eykameow
2009-08-20 02:46:31

:bloody: ahaa , leh tahan dow. kakaka. bg la num dye. aku nk pass kt budak pompan yg ske kacau idup aku tuu. hee mapley mne nie?

..
 
Comment by Forex Robot World Cup
2010-02-09 22:28:55

ali so handsome. 8)

..
 
Comment by Asy
2011-08-02 11:12:15

khai aku teringin nak jumpa ko desa pandan ngan pandan jaya da dekat da heheh teringin la wehhh bila nak tunaikan impian aku ๐Ÿ™‚

..
Comment by Khai
2011-08-02 16:14:39

InsyaAllah ada rezeki nanti berjumpalah kita. Malaysia ni kecil sahaja. hehe..

..
 
 
Name (required)
E-mail (required - never shown publicly)
Your URL
Your Comment (smaller size | larger size)

Trackback responses to this post

Apa Entri sebelum dan selepas entri ini?