Masihkah korang ingat dengan Siti Musliha?

587 views | Hantar ke Twitter! | Cetak Artikel Ini


Kualiti gambar yang… err.. dah tak jumpa yg lain dah. Seriously!

Alhamdulillah. Dunia blogging kat Malaysia ni dapat dilihat semakin berkembang. Ramai yang dulunya tak berminat dengan blog dan selalu memperlekehkan mereka yang mempunyai blog, akhirnya menjilat semula ludah percakapan main lepas mereka. Bagus la macam tu. Benda baik kan? Kalau bukan kita nak angkat nama Malaysia dalam bidang blog ni, siapa lagi.

Mungkin dulu memang wujud sifat persaingan blog siapa lebih popular dalam diri Khai. Tapi hari ini semua tu tiada lagi. Mungkin orang kata sebab dan matang kot dalam dunia blog ni. Buat masa sekarang, Khai ber’blog hanya kerana satu iaitu sekadar berkongsi pendapat pada sesiapa yang sudi membaca. Korang la tu. Hehe. Thanks eh!

Oh! Artis pun dilihat semakin maju. Dulu ada seorang hamba Allah ni yang mencerca Oh! Artis tu sebagai laman web hiburan tak laku jika dibandingkan dengan web hiburan dia. Tapi sekarang dah terbukti siapa lebih popular. Ok Ok! Tak nak sebut pasal siapa lebih popular. Cuma apa yang boleh dijadikan pengajaran di sini, jika hari ini blog anda popular, jangan sombong dan bongkak. Hidup ni macam Eyes on Malaysia je. Kejap korang kat atas dan kejap korang kat bawah. Karma hidup memang begitu.

Berbalik kepada tajuk artikel ni, korang masih ingat dengan seorang kanak-kanak kurang upaya bernama Siti Musliha? Entah kenapa, dia dari dulu sampai sekarang masih segar dalam ingatan Khai. Dan sekali-sekala, entah mengapa muncul pasal dia dalam fikiran ni. Tertanya-tanya, apa jadi pada dia? Dan bagaimana keadaan dia sekarang.

Tak silap Khai, kisah Siti Musliha ni masa Khai darjah 1 macam tu la. Selalu keluar MHI kelolaan Aziz Desa ketika itu. Kisah yang mengundang banjir air mata rakyat Malaysia. Hurm, 14 tahun yang lepas. Lama sangat tu. Siti Musliha popular lepas keluar TV3 untuk mengutip bantuan rakyat Malaysia bagi membantu kos pembedahan kecacatan yang dialami’nya. Selain tu ada juga berlakon drama yang Khai pun dah tak ingat tajuk’nya. Drama tu dibintangi Zaidi Omar sebagai seorang ayah yang tak dapat accept anak’nya yang cacat. Sedih sangat cerita tu.

Selain tu Siti Musliha juga ada menghasilkan album. Antara lagu yang meletup ketika tu adalah Hujan Air Mata sehinggakan pernah sampai ke peringkat separuh akhir Juara Lagu lagi. Kalau korang dengar mesti meleleh air mata punya lah. Try play audio kat atas tu. Itu pun kalau feeling la. Kalau dah memang takde hati dan perasaan, cakap banyak pun tak guna.

Tercari-cari gambar terbaru Siti Musliha tapi tak pernah jumpa. Kenapa la dia senyap je yer? Last cerita pasal dia keluar Buletin Utama beberapa tahun lepas. Katanya dia masih berminat terhadap bidang nyanyian cuma dia tidak akan menyanyi lagi kerana album yang dia buat dulu pun semata-mata nak meminta bantuan rakyat Malaysia.

Kepada TV3, tolong la keluarkan semula kisah Siti Musliha ni. Seorang insan kurang upaya yang teramat Istimewa. Kita yang konon’nya cukup sifat ni pun tidak akan pernah se’istimewa insan yang bernama, Siti Musliha.

UPDATE 24 APRIL 2011:
Selepas 11 tahun menghilang, akhirnya Siti Musliha muncul kembali. Bacaan lanjut di website Utusan Malaysia dan di sini.

Bookmark entri ini

Bookmark

Boleh print kalau nak

 Print Artikel Ini.

Ditulis pada 4:00 am 26 May '09 dan pastinya oleh . Siape lagi? | 587 views
Dalam kategori: Motivasi | Tweet This!

Eat This Google!: , , , , ,


RSS feed | Trackback URI

88 Comments »

Comment by Roslan
2009-05-26 04:24:42

waaaaa….dah lame x dengar pasal die ni ๐Ÿ˜‰

..
Comment by Roslan
2009-05-26 04:27:35

1st pulak..hu3..kesian die ni..hmm.. =(

..
Comment by sasha najwa
2009-05-26 19:17:56

kinda.how old is she actually?

(Comments wont nest below this level)
 
 
 
Comment by fifie ierina
2009-05-26 04:30:29

eh, cm xcye jew xde yg komen lg… huhu~

khai, maaf klu pengetahuan am sy
agak kureng ckit.. tp kecacatan die
krn pew sbnya? cian gadis ni, sayu
tgk keadaan die… =(

syukur alhamdulillah wpn Allah
tarik blk nikmat cinta dr hati sy,
skurang2nye sy bersyukur dugaan
yg Allah bg pd sy xseteruk org len…

Ya Allah, rse kerdil sgt dri ni…
wallahulam… =( =( =(

..
Comment by Aby RAd
2009-05-28 23:49:51

xsilap aku dlu..dia mmg dilahirkan cacat n xsilap aku gak…dia ni tua sethun dr aku. maknanya umo dia skrg 25 la kot

..
 
 
Comment by Mindaku Di Sini
2009-05-26 06:50:35

btol tuh beb..lama dh tak dengar citer siti yg sorang ni..aku baru jer teringat pasal dia ni minggu lepas…isk isk isk

..
 
Comment by Kill-Vearn
2009-05-26 07:26:12

hohoho siti musliha…. lama siot tak dengar.. kalo khai darjah 1, aku, waktu tu aku baru 4 tahun… sian aku kecik2 agi tapi dah pandai tgk smua tuh… mmg lama tak dengar tentang dia… mcm ne hidup dia lani.. hope semua bertambah oke la…

p/s: pagi ni aku turun seksyen 15, shah alam servis kereta… dlm jam 9 pagi… kalo ko ada kat shah alam, baik ko roger HP aku oke… ๐Ÿ™‚

..
 
Comment by hazwan
2009-05-26 08:09:42

aku rasa tntu rakyat malaysia dah lupakan dia. nasib baik ko tolong ingatkan. aku pun hampir lupa pasal dia sbb aku masih kecik time tu. thanx khai

..
 
Comment by Hanis
2009-05-26 08:11:40

adakah diriku diberi kesempatan untuk berkomen?
๐Ÿ™‚

oke, hurm..
walaupun aku still ingat lagi pasal Siti Musliha (bila baca entri ni). Tapi, macam tak berapa ingat sebenarnya.

Well, sedangkan kes Sharlini yang dulu pun seakan sudah berkubur inikan pula cerita pasal Siti Musliha.

Mungkin, orang Malaysia mudah lupa.
hurm

..
 
Comment by [n][4][s]
2009-05-26 08:28:56

siti musliha… isk! kembali meruntun jiwa halus aku neh… isk!

..
 
Comment by Lee
2009-05-26 09:19:39

Yela…sian dan simpati kt dia…apa nasib dia skrg ni ye…nak gk tau perkembangan trkini pasal siti musliha ni…smoga dia tabah mharungi kehidupan seterusnya

..
 
Comment by sickchild72
2009-05-26 09:23:47

aku ske btul la ngan ko ni khai.
kalau ko nak tau baru semalam aku teringat dye ni.
mane la dye ni pegi ; ape la jadi ngan dye.
hish. =(

..
 
Comment by ejardkethot
2009-05-26 10:01:06

siyes…cita dia blakon mmg aku nangis ..
zaman aku kecik gak..x igt ble,,.. =(

..
 
Comment by Eriyza
2009-05-26 10:16:20

Khai, leh carik lagu dia yg
berjudul Ibu?? ๐Ÿ˜Ž

..
Comment by sickchild72
2009-05-26 21:27:22

haah kakkkk.
lagu ibu tu la yang saya ingat.
rasenye dye ade nyanyi atas pentas. ingat2 lupa lah. :[

..
 
 
Comment by aRiF
2009-05-26 11:18:35

YUp!
masih segar dlm ingatan aku..
Bagaimana dia ditemubual dlm rancangan MHI oleh Aziz Desa.
In the End, dia nyanyi lagu Siti Nurhaliza.

tapi…..

Setelah bertahun lamanya, khabarnya seakan menghilang.
Langsung x dengar berita.
Google psl dia pon, x byk info.
Thanks Khai, kerana info yg cukup menarik ni.

p/s : masa tu aku sekali sedih depan tv tengok dia LIVE at TV3 =( =( =(

..
 
Comment by che wan
2009-05-26 12:23:09

pon dah xlame dgr cite pasal dia ni…ape pkembangan t’baru dia skrung nie ek…. :bloody:

..
 
Comment by misseda
2009-05-26 13:15:27

aah la..da lm sesangt xdengar ct sal Siti Musliha nu kan…ingt lagi Khai ek..kalo Khai xkuarkan entri ni, sure dah xder yg nk ingt,…mn la die skamg ek??..erm..

..
 
Comment by sejuk
2009-05-26 14:25:28

bagde untuk twitter merdeka 2009. sila ke http://sejuk.viere.net.my/2009/05/26/twitter-merdeka-2009/ dan donwload badge disana,thanks, saya sokong twitter merdeka 2009!! hahaha ot sket

..
Comment by iza
2009-05-27 23:47:19

owg tgh sedey2..ko smpt g pomot bnd2 nih!!!
huh!!

..
 
 
Comment by nikillas
2009-05-26 14:27:24

kena suruh melodi pergi terjah ni.. hurmm….

..
 
Comment by not
2009-05-26 14:42:17

tringat lagu othman hamzah..musliha…oh..musliha…

..
 
Comment by Sy8
2009-05-26 15:09:40

mungkin aku x lahir lg kut mse kisah siti musluha ni..tapi lagu dia mmang sedih… =(

..
 
Comment by Naima
2009-05-26 15:39:11

yuppp… kalau kita leh dapat perihal terkini siti musliha mesti lebih menarik.. bukan nak mengaibkan mana2 pihak, tapi sekadar ingin bertanya kabar… harap siti musliha ada membaca artikel khai ni…

..
 
Comment by Dr House
2009-05-26 15:40:53

Budak ni dulu memang petah bercakap.

..
 
Comment by aidateddy
2009-05-26 15:53:32

omg~! khai~~~
igtkan aida sorg je yg teringat kt die ni~~
lately ni, mmg teringat sgt2 kt siti musliha nie~
tak tau apsal.
dlu time skola, pernah gak join kutip derma utk dia~
fuuh~ bangge wo time tuh!

….tapi tu ar, cemane la agaknye die skarang ek?

..
 
Comment by virgoes_gl
2009-05-26 17:59:29

mmg ingat,,. x sangka khai leh terdetik nak kuarkan entri sal dye,,
WeLL d0ne..;)

..
 
Comment by zelo55
2009-05-26 18:03:02

ak rase lepas ko tweet pasal siti musliha ni la ko buat post ni ye dak…
ak rse…
ade satu masa dulu die keluar cerita ALONG..
entahlaa…
aku pun tak ingat…
tapi memang ingat time kecik2 dulu…
ntah ape kisahnya sekarang…
ak pun ingin tahu….

..
 
Comment by elyass
2009-05-26 18:28:39

wah..
sedey aku =(
lagu dia memang sedey :8

..
 
Comment by blogsafar
2009-05-26 22:04:22

terima kasih bagi saya ingat semula sedih sedap juga lagu itu……….

..
 
Comment by zai
2009-05-26 22:17:02

sedih aku tgk dia ni… =(
aku tau dia ni..dia bercite2 nk jd pnynyi mase tu,
mmg sedap suare dia mase nynyi lgu jnji mnismu..
artis yg pling dia minat Aishah..
las dia ade kuar kat program ALONG xsilap aku skejap..
pastu xdgr lg crite dia.. :oups:

..
 
2009-05-26 22:46:55

Semoga dimurahkan rezeki dan dipanjangkan umur anak yang tidak berdosa ini

..
 
Comment by Produk & Ebook FREE
2009-05-26 22:49:12

Kesian betul tengok dulu kan? Semoga Allah panjangkan umur dia dan murah rezeki dia..Insyallah

..
 
Comment by Fatin Pauzi
2009-05-27 01:53:01

Kan best kalau TV3 ungkit balik sal die. Bestnya kalau dengan bantuan rakyat Malaysia, die da elok sekarang.

..
 
Comment by cayataro
2009-05-27 03:03:40

sian nye kt dye… =(

..
 
Comment by azleah
2009-05-27 09:54:11

chup. dia tggl kat mana skrg? dah buat plastic surgery lum? klu x aku sedia nak bantu. aku x main2.

..
 
Comment by zira
2009-05-27 12:57:17

hai khai..nama pun manusia, ‘mata’ lebih pandai menilai.. so faham2 la naper takder story psl siti musliha ni lagi… kebnyakan kita lebih menilai keindahan luaran, sehingga mengenepikan soal lain..

aper kata khai ajer yg korek balik citer cik siti yg satu ni.. ๐Ÿ˜€

..
 
Comment by ohmelayu
2009-05-27 13:46:23

aah. macam mana ek dia sekarang.. :8

..
 
Comment by KampungBoy
2009-05-27 14:29:02

aku masih ingat lagi khai
zaman muda dulu orang dok cite psai dia
kadang trend msia mmg bermusim
sekali bukak cite
semua baru nak terhegeh2 nak tolong….

..
 
Comment by miya
2009-05-27 15:34:31

haih..korang nie..
kata je penuh concern…
siti musliha dah lama meninggal la….
tak silap aku,masa dia byk masuk tv sume,dia slalu kene operation…

then selepas setahun dua kemudian dia pergi menghadap ilahi..
sebab tue citer pasal dia dah lama senyap…

korang semua memang tak tahu hujung pangkal kan…
kalau khai masa tue darjah 1,aku lah dah darjah 3 la cam tue..

tp aku tahu gak perkembangan..apa daa…

..
Comment by Khai
2009-05-27 18:42:53

miya ni biar betul.. takde satu site pon yg cakap pasal kematian dia.. Kalau dah meninggal, x kan la ramai rakyat malaysia x tahu… miya sorang je tahu..

..
Comment by kejuterbang
2009-06-06 14:23:21

ish..die hdup lg r..
sme2 r kite doakn yg trbaek utk die k..

(Comments wont nest below this level)
 
 
 
Comment by JHafiz
2009-05-27 16:22:07

aah..da lme cr2 maklumat psl siti ni.. apecerita dh die ek? tp xkn la kluarga depa sndri nk war2kan kt media psl siti skrg ape cerita kut.. mgkin nnti dcop sbg publisiti murahan =(

..
 
Comment by kiki
2009-05-27 17:14:11

aku ingat aku ingat….mmg sedih dowh….
aku touching dowh dgr lagu ni…
huk3…aku slalu gak tgk mhi time kecik2 dulu…
kalo khai mase 2 darjah 1…aku mungkin time 2 tgh jadi kanak2 riang yg berade di tadika kot…hehe…tp btol la khai smpai skrg aku pon teringat je kat die…tp sesetengah org x kenal kot…ade gak aku tanye2 org knl x ngan musliha ni??…kebanyakkn nye x tau sape kah die…hurmmm….aku ingat aku sorg je yg teringat kat die…rupe2 ni ade gak yg same mcm aku…haha…syiesly mmg touching n simpati dowh…nk nanges…

..
 
Comment by MeLL
2009-05-27 20:08:44

dulu aku selalu dengar dia nyanyi coz sekolah dia sebelah sekolah aku….

..
 
Comment by VuJiE
2009-05-27 20:11:43

siti musliha.
ha’ah aku ingat lagi dia.
dulu2 slalu masuk tv kan.
agaknya apa khabar dia skrg kan..

..
 
Comment by hytiq
2009-05-27 20:25:29

die idup lagi ex??
xde r..dgar ingat xde..
bler yg khai dye cter dye yg terakhir??
tntang pe??

..
 
Comment by paiQute
2009-05-27 22:29:51

btol2..aku pon slalu gak terpikir sal die ni..pe jd kt die skng ek??khai,watla request kt tv3 soh kua cite sal die kt MHI ke, kt WHI ke kn..siyes nk taw pkembngn sal die… :[

..
 
Comment by sastruno
2009-05-27 23:59:53

btol..rmai yg trtnye2 psl siti musliha…
hilang mcm 2 je…dana pembedahan yang die kutip ari2 jadi ke pembedahan nye???x dgr pape pun =(

..
 
Comment by miya
2009-05-28 10:59:40

la khai betul la…miya ingat lagi..masa tue skola…masuk berita apa..zaman tue mana ada blog khai…
siti musliha dah meninggal..
miya rasa masa tue meninggal after pembedahan atau semasa..miya tak brani nak confirm..
tp masa tue parent miya sume dah baca fatihah utk dia..
dia dah lama meninggal laa…
umur tak panjang..sebab tue la dah senyap…
isk2…mcm mana korang sume boleh tak tahu..
agak nye masing2 kanak2 lagi mana tgk berita
try la tanya parent korang kot2 derang de tgk berita masa tue..huhuhu

..
Comment by Aby RAd
2009-05-28 23:55:07

ye ek? aku nak komen pun takut..sbb aku pun mcm penah dgr dlu..siti musliha ni dah meninggal.Aku takut nak ckp kot salah org kot..ke sorg lg..bdk ppuan, manusia plg kecik kat msia

..
 
Comment by Khai
2009-05-29 03:19:46

Hurm.. kalau betul, kita sedekahkan al fatihah kat dia. Memandangkan ramai yang teringat kat dia..

Pelik bila tiba2 kita teringat kat dia.. mmg pelik..

..
 
Comment by prihatin
2009-08-15 12:35:04

Betul cakap miya pasai tu Adibah Nor nyanyi lagu kat dia “kau yang teristimewa” semata2 nak tribute kat adik siti musliha.

..
 
 
Comment by onetrg
2009-05-28 12:37:51

khai letak lagu revolvers-namunku punya hati baru best khai..

; )

..
Comment by Khai
2009-05-29 03:17:52

adus.. hehe.. lain la kalau siti musliha yg nyanyi.. hehe..

tapi lagu tony fernandez tu mmg besh.. so sadis..

..
 
 
Comment by BAMBAM
2009-05-28 14:31:35

last aku penah jumper siti musliha pown mase aku kat sekolah teknik… itu pown mase riadah.. aku ngan kawan2 aku borak2 kat tepi tembok ngan dier.. sebelah skolah aku tu sekolah untuk pelajar2 kurang upaya.. walaupown kurang upaya.. student2 dowang mmg terer jamming..

..
 
Comment by c bunge kecil
2009-05-28 16:34:46

ye jek musliha ni da meninggal.. sape2 tolong search..

..
 
Comment by mawar mustika
2009-05-29 02:50:32

dh lame aku xmelawat konye blog khai…. mmm satu entri yg bagus…memang dh lame xdgr cite pasal siti musliha ni….mase aku bc konye entri ni tertibe terpk idup lagi ke die ni….sbb dlu aku tgk die cam xde harapan idup lame je….aku rase pihak media perlu buat cite pasal die nilh…nk gak tau ape dh jadi kt die skrg ni ye???

..
Comment by Khai
2009-05-29 03:21:04

Pihak berwajib (TV3 le tu) kena buat something la kot.. blur je information pasal dia ni..

Eh, welkam back mawar mustika.. nape lama x melawat.. lawat la hari2… hehe :8

..
 
 
Comment by arry
2009-05-30 14:43:21

wargh…sedih ok…mcm xcye je die dh meninggal……ingt lg arry ade album die klo xsilap la..dlu kecik lg..tp abah yg minat ct musliha ni… =( =(

..
 
Comment by kejuterbang
2009-06-06 14:20:53

siti musliha..?
aq xtau sgt psal die..
tp..adek die 1tmpt study dgn aq..
n 1batch..
adek die amek kos seni teater kt stu..die kos tue cz nk tlong naekn nme akk die blek..
hope niat baek die mnjadi..amin..

..
Comment by sweetnova
2009-06-06 16:23:49

pe kate ko try tanye adik dia tu??takpun mintk tlg kwn2 adik dia tanyekan.kami sume nak tahu status sbnr siti musliha.msh hidup atau tak.sbb serius,entah kenapa tiba2 ramai yang teringatkan dia sekarang ni termasuklah aku.terima kasih.

..
 
 
Comment by sweetnova
2009-06-07 03:50:40

anyway,baru je dapat info tadi dari orang yang rapat dgn keluarga Siti Musliha.Dia masih hidup dan tinggal di serendah.ape2 pun semua berita ini perlulah dibuktikan oleh media kan..biar seluruh rakyat malaysia dpt dgr khabar berita dia..

..
 
Comment by nurayunni
2009-06-07 16:39:53

hidupnyer penuh keberkatan….

..
 
Comment by KNizam
2009-06-08 11:14:40

patut kena ada rencana pasal siti neh dalam majalah 3 ke kan. hehe ๐Ÿ™‚

..
 
Comment by pening
2009-06-09 21:21:47

Tulah..org dok asik ingt Ct Nurhaliza je…sampaikan Ct Musliha ni hilang dr pandangan…kesian dgn nasib dirinye..beryukurlah kite yg d lahirkan sempurna ni….

..
 
Comment by cicak
2009-07-13 17:12:45

dtgla serendah,selangor.kawasn dia tinggl/ ๐Ÿ˜€

..
 
Comment by farah
2009-07-30 15:58:32

lagu die best..trigt zmn kecik2 dulu.slalu dgr lagu ni

..
 
Comment by bead
2009-08-12 22:36:13

x bpe knl pon….lme da x dgo cter dye…

..
 
Comment by si lampu neon
2009-09-12 20:57:57

donno u ade buat post pasal ini juga, aku pon ade buat post pasal ni baru2 ni..

anyway,

doakan yg terbaik buat dia..

..
 
Comment by Cik Nad
2009-09-28 22:56:08

aah..btul2… nape lame sgt tak dgr cite ttg die..
i’d tried so many times jgak.. search for her..
tp xdpt taw ape pon..

kalo khai taw..cpt2 update ttg die taw..

๐Ÿ˜›

..
 
Comment by meow
2010-02-17 02:00:22

klo nk tau..dier masi hidup lgi..ada sedara aku kerani kat skool dier dulu..dia peramah slalu tgo sedra aku..klo nk detail pg lah sek men cacat penglihatan setapak…
dia kat skool dulu selalu jer nyanyi klo ader function2 atau hari anugerah ker ape ker,,mmg wajib r dia nyanyi..
dia skang dah hbis skola..n my sedara ckp dia nk jdi penyanyi..tp xtau lah kt ner dier skang..

aku penah dtg kt skool tuh sbb ade hari keluarga..dia peramah n tgo aku..walopon dia x berapa nk nmpak..tp dia x sombong..hope dia sihat lah skang..

..
 
Comment by mashi
2010-03-24 18:55:37

huhu..
cmne xde berita ke sal ni?? :8

..
 
Comment by princess
2010-04-06 08:39:51

salam..
sye pun sye mcm awk..
sjak kblkgn nei tpikir pasl kak musliha…
hmm hngga trcari2 lagu die..
ingt lagi mse die blakon…
knpe mdia lngsg x ambl bert lagi kat kak musliha..
tolong la kuakan brita tntng die…
rindu sgt nak tgk die…
lagu nei mmg sdih sgt…
hngga menitis air mata….
lagi skali sye tegaskn kpda media xde gne kalo stkat makin maju tp mlpkan artis yg kurng upaya sperti kak musliha….
salam….

..
 
Comment by HirumaKecil
2010-04-18 23:05:28

Aku suka sangat lagu hujan air mata tu.. sampai sekarang aku masih ingat lagi lagu tu..

..
 
Comment by ^lurve_purple^
2010-05-21 14:09:35

eh.. semacam kebetulan lak entri nie purple temui tyme terfikir tentang dier.. pagi tadi tibe2 lak radio rtm swak boleh mainkan lagu siti musliha nie.. tros ler menjadi tande tanye di manakah hilang nyer beliau..

walau ape pon keadaan dier sekarang nie.. kite doakan yang terbaik buat dier… ๐Ÿ˜‰

..
 
Comment by milio
2010-06-05 12:06:51

mse tu sye lom lahir lg sdihnyerrrr .sye dgr citer ni pon dri mak..lps sye baca ni aku tanya trus tnyer mak…mak citer skit skit jer sedih kan mcm mne lah dia skarang…spew thu cita lah lg…. =( =( =( =( =( =( =(

..
 
Comment by syah
2010-06-07 00:00:49

aku ingat dia lagik masa aku tadika..

citer tu pun aku ingat xsilap aku aziz m.osman pun berlakon kan..

mcm manalah dia skang..

..
 
Comment by acik
2010-08-13 08:21:48

khai awk tl0ng hantarkan email ke majalah3 ,tentang siti musliha. .

..
 
Comment by AsNiza
2010-10-14 19:35:28

salam ziarah..

jumpa blog ni sbb search Siti Musliha kat google. yup. tertanya2 dimanakah dia..

lama gak lupa dia, just teringat balik kat dia sbb tengok cite drama siri kat astro “lagenda budak setan.” kalu tk silap ada penampilan khas “siti musliha.”

tk sure la siti musliha tu sama ke tidak sbb rupanya sgt2 berbeza… ni yg search ni nk tau lebih lanjut..

erm.. tlg la tlg la.. sape2 tlg la konfemkan.. tenkiu2

..
 
Comment by aida4eva
2011-04-24 14:45:40

selepas setahun entri ni, baru siti musliha muncull…

dalam entri saya ni ๐Ÿ™‚

http://aida4eva.blogspot.com/2011/04/gambar-siti-musliha-terkini-beliau-kini.html

..
 
Comment by arnamee
2011-04-24 19:18:43

Rindu pada beliau ๐Ÿ™‚

..
 
Comment by Rama2Ungu
2011-04-24 19:55:55

lately slalu jugak teringat pasal Siti Musliha ni..wondering mana dia pegi selama ni..nak sangat tau apa jadi dengan dia…

..
Comment by Khai
2011-04-26 02:50:09

Dia ok je.. dalam masa terdekat ni, dia akan keluarkan album berunsur dakwah. Sama-samalah kita nantikan.

..
 
 
Comment by Aleeya Aziz
2011-04-24 20:03:44

sape kata dia dah meninggal,pandai2 je….lama tak dengar sal dia ni…pe khabar dia sekarang….rasanya umo dia skang ni berape erk..?agak2 lam 27 atau 28 kot……teringin nak dengar suara terbaru dia….

..
 
Comment by pillo
2011-04-24 22:25:55

alahamdulillah.. teruskan adik siti musliha… semoga dapat membantu menguatkan semangat mereka yang senasib macam adik..

..
 
Comment by badang
2011-04-24 23:08:35

Cukuplah tak payah buat album..menyanyi dan muzik tu kan hukumnya Haram..Dah lah keadaan diri macam tu lagi nak buat sesuatu yang terang ditolak oleh 4 makhzab…Bukaan saja dia akan berdosa malah sesiapa yang terlibat mempromosikannya akan dapat bahagian masing2..Allahhu rabbi. ๐Ÿ˜‰

..
 
Comment by NanaAzlina
2012-12-17 04:04:58

Ini yang dapat nana share ngn u all..
http://myblogsantai.com/hiburan/siti-musliha-terkini

..
 
Name (required)
E-mail (required - never shown publicly)
Your URL
Your Comment (smaller size | larger size)

Trackback responses to this post

Apa Entri sebelum dan selepas entri ini?