Kalau tak menang, bukanlah Man Utd namanya

3,398 views | Hantar ke Twitter! | Cetak Artikel Ini

Seriously memang cantik sangat logo Google hari ni. Semuanya hanya kerana pagi nanti berlangsungnya Champions League 2009 Finale yang dinantikan kipas susah mati bola sepak iaitu perlawanan antara Manchester United dan Chelsea. Ops, bukan Chelshit, tapi Barcelona.

Dulu Khai bukanlah seorang yang gemar membuang masa dengan menonton bola sepak di televisyen. Malah Khai pernah buat kenyataan di forum Scukz yang menonton bola ni adalah kerja mereka yang suka membuang masa dengan sia-sia. Orang lain menang dapat duit, kita yang sokong ni dapat ape?

Segalanya berubah bila Khai mula gian main game Fifa kat PS2. PS2 juga membuatkan Khai tiba-tiba menggemari AC Milan dan membuatkan laptop ni penuh dengan sticker AC Milan. Kenapa bukan ManU? sebab bila main bola, akak Khai mesti guna ManU dan Khai, AC Milan. So bila kalah, sedikit sebanyak menanamkan rasa benci pada ManU. Hehehe. Tak sangka dah tua-tua macam ni pun boleh terpengaruh dengan game. Ni kalau main Grand Theft Auto ni karang, mahu ramai plak yang kene bunuh.

Pengaruh dari game ni, membuatkan Khai setia menanti perlawanan bola sepak di TV. Tidak kira AC Milan atau Manchester United. Tapi Khai sedar, jangan kerana marahkan akak Khai yang menang main game tu, Man United pulak yang bersalah. Tak patut sebab dari kecil lagi dah jadi fan MU. So bila AC Milan takde, Manchester United pun jadilah. Dan ketahuilah, nikmat menonton perlawanan bola sepak di mamak bersama kawan-kawan, pastinya menjadi kenangan yang tak mungkin dapat korang lupakan.

[audio:manutd.mp3]

Ni lagi satu. Penyokong Chelshit, Liverfool dan Arsengal tak habis-habis kata penyokong Man United sebagai penyokong Syaitan. Maklumlah logo MU ada lambang syaitan iye tak? Apajadah nye itu pun nak dijadikan isu. Adakah pemain MU dan penyokongnya itu sendiri semuanya berperangai syaitan? Bola tetap bola.

Abis Liverpool tu dah la ada pemain yahudi siap berbangga habis kat baju tertulis jenama arak. Hurm, facts yang tak boleh diketepikan.

Dan malam ini, Manchester United pasti menang. Kalau ikutkan hati, nak je pergi jumpa bomoh suruh patahkan leher Henry ngan Messi aka Messy. Padan muka penyokong Barca. So kesimpulan bagi penyokong Chelsea pulak, korang duduk rumah je la pandang dinding. Sibuk je!! Hahahahaha!!

Update: Paiseh, Man Utd kalah la. Malam ni ManU main entah macam apa.. Tapi Barca deserve to win.. Tapi kan apa yang lebih penting, hari ni layan bola kat mamak yang dah macam stadium dia punya ramai. Macam yang korang dapat nengok dalam gambar dalam entri ni.

Semalam layan bola kat Shah Alam. Seksyen 13 kat Ariff Bistro berdekatan Stadium Shah Alam. Dari Ampang gerak Shah Alam pukul 1 pagi sebab ada hal sikit nak setelkan. Hujan lebat tak ingat dunia la pulak. Tapi dashat sungguh la mamak tu. Kedai dah macam five star hotel. Penuh gila..

Ditulis pada 9:11 pm 27 May '09 dan pastinya oleh . Siape lagi? | 3,398 views
Dalam kategori: Lain-lain | Tweet This!

Eat This Google!: , , , ,


RSS feed | Trackback URI

109 Comments »

Comment by Roslan
2009-05-27 21:15:06

MU mesti menan beb..kih3..kalah menang kan ketentuan tuhan..hahaha πŸ™‚

..
Comment by Khai
2009-05-27 21:16:26

Mungkin juga ketentuan Referee.. atas qada’ dan qadar Tuhan.. hehe

..
Comment by miss kaka
2009-05-28 01:20:13

wah khai, ko pun mnt AC Milan..
bgus..bgus…bgus..
sy suka sgt…

(Comments wont nest below this level)
 
Comment by Roslan
2009-05-28 05:31:27

kalah dah la khai..hu3

(Comments wont nest below this level)
 
Comment by Rust_Noel
2010-02-05 01:30:29

oit2 Chelsea lwn MU pun chelsea mng………… hehe

(Comments wont nest below this level)
 
Comment by babu
2010-05-01 07:55:06

NAK BERCKAP TUH GUNA RUJUKAN …RUJUK USTAZ..BUKAN IKUT AKAL SEMATA2..

NIWAY LOGO CARLBERG PON HARAM GAK…SAMA JE TUH

NAMA PON SETAN MERAH…MANA2 USTAZ AKAN CKAP HARAM..

GI LA RUJUK KALAU BERANI..KE BUAT2 PEKAK JE?

(Comments wont nest below this level)
 
 
Comment by bayam
2009-05-28 06:08:17

2-0
huhuhuhuhu….
barca mmg laju….

..
 
 
Comment by darkk
2009-05-27 21:18:16

gua anti-Man Utd.

..
Comment by abu
2009-05-28 16:48:05

gua anti bola.

berbeza ngan khai,aku kecik2 dulu mmg minat gila kat bola.
tapi dah tua ni,minat kat bola terus padam.
ntahla.. =(

..
 
 
Comment by KhairiL's
2009-05-27 21:20:08

Glory Glory Glory United

MU mesti menang pny

hoho :o:

..
 
Comment by Rjuna
2009-05-27 21:34:24

Sama la kita Khai, aku minat bola pun dari game jugak, time tu thn 2001 lepas SPM, duduk kat umah tak buat apa, main la 1 game pc nama FIFA

bila main game ni aku melihat Man Utd paling konsisten gaya serangan nya, start dari situ, cinta aku pada MU mula berbunga, ceewah

aku ramal MU menang 2-0 tanpa penalti

macam biasala pembenci MU sanggup jilat bontot lawan yang pernah tewaskan mereka, hanya kerana benci n dengki kat MU

..
Comment by Khai
2009-05-27 23:34:14

haha.. betul2.. jilat bontot je la.. haha.. chelsea fan, support MU ok… terpaksa pon terpaksa la..

x kan korang nak barca menang kot? hahha!!! :bloody:

..
 
 
Comment by azah
2009-05-27 22:29:37

wekk..

..
 
Comment by Sapikk
2009-05-27 23:19:42

Man Utd insyaAllah menang… :choler:

..
 
Comment by h3r0
2009-05-27 23:25:31

Aku tak sokong man U…
Sapa suruh bagi kalah Arsenal…
kecewa aku…

Malam nie, aku sokong ex-player Arsenal..
Henry… he he he..

..
Comment by Khai
2009-05-27 23:34:49

aduyai.. adat la bro kalah menang dalam main bola.. hehehe

..
 
 
Comment by ejardkethot
2009-05-27 23:42:04

πŸ˜‰ laama x tgk bola..huhuhu…go MU ..GO ARSENAL..chelshit blah..hahahahhahaha… :p

..
 
Comment by rizzar
2009-05-27 23:47:46

konpiden erk nk menang.. blom turun pdg lagiii beb relaks2 tngu result..
πŸ˜‰

..
 
Comment by hazwan
2009-05-28 01:12:55

kpd penyokong chelshit, liverfool dan arsengal. jom kita sokong MU..
Glory2 man united~~

..
 
Comment by AntiManu
2009-05-28 01:56:14

hek ele…ko nak sokong ape pon sokong la. posting macam cibai. same le taraf ngan blog azwan ali.

..
Comment by hazwan
2009-05-28 07:13:58

ikut suke aku la aku punye pasal…ko sibuk apehal..

..
 
Comment by zelo55
2009-05-28 18:49:20

ko tu ak rse da taraf azwan ali da…
kutuk pastu lari…

hahahahahha…

..
 
 
Comment by Piratz
2009-05-28 02:33:41

takleh menang punye manuk….

..
 
Comment by Khai
2009-05-28 02:42:35

anti manu, ada aku kisah? Kahkah

..
 
Comment by Khai
2009-05-28 02:47:49

sedang on9 dari Aliff Bistro, Shah Alam

..
 
Comment by Hanis
2009-05-28 02:58:29

adoii…
tapi sekarang barca yang mendahului..
baru bape minit main.. =(

..
 
Comment by marzuki
2009-05-28 03:01:23

chesea tetap chelsea, hihihi.

..
Comment by bayam
2009-05-28 06:11:54

tol tu tol..
chelsea dhati…..
mmg ralat hari tu…..
gol diminit terakhir….
pergh…..
siap menang sbb lawan kat tempat lawan…..
=(

..
 
 
Comment by Khai
2009-05-28 03:27:19

adus….. Barca tgh lead 1 – 0

..
 
Comment by Sapikk
2009-05-28 04:37:44

Man Utd Kalah daaaaaaaa :bloody:

..
 
Comment by KhaiBangang
2009-05-28 04:46:08

Hah…puki aku still available.. Sapa mau mai la kedah.. Aku ensem cam azwan ali.. Hikhik..
Blog ni best.. !!!!

Tekaan Khai salah. Khai bangang!

..
 
Comment by Khai
2009-05-28 04:51:13

aiseh.. Tekaan yg x menjadi.. Xpe kalah menang adat la tu.. Yg penting x sabor nak tunjuk something. Entri akan diupdate kemudian..

Cheers**

..
 
Comment by Sapikk
2009-05-28 05:03:07

x baik kawan2 ckp mcm tu.. da name pun tekaan.. lagipun kitakan manusia, bukan Tuhan, setiap tekaan x semestinya betul.. klo x betul maknenye tu TAKDIR ALLAH..

ape2 pun aku akan tetap bersame Man Utd walau bla..bla..bla.. sekalipun..
Peace semua! =(

..
 
Comment by Meet ucle Jony
2009-05-28 05:15:11

barca deserve to win..no doubt bout it 8)

..
 
Comment by adek messi...
2009-05-28 06:08:11

huhuhu..messi laa bukan messy.. πŸ™‚

..
Comment by Khai
2009-05-28 17:16:05

dia bikin messy itu kepala la.. ehehehee πŸ™‚

..
 
 
Comment by rizzar
2009-05-28 06:53:18

apsal laa nak emo sgt2 nih.. kot ye pon anti Man U, anti khai, anti pest ker… komen ler elok2… xde budi bahase ker??.. aku pon syok giler Barca mng wpon x tgk pon game tuu.. hihihihih x sabar nak tgk result jer… Messi best.. :love:

..
 
Comment by Piratz
2009-05-28 07:32:51

yea.. mu dah kalah.. aku dah cakap khai… :love:

..
 
Comment by not
2009-05-28 08:58:11

GLORY…GLORY…MU kalah….
huhuhu

..
 
Comment by Nurul
2009-05-28 11:10:20

sian m.u kalah, hukhuk. =(

..
 
Comment by Mal
2009-05-28 11:19:03

wahahah..MU kalah..messi lg terer dr ronaldo tu.. 8)

..
Comment by Khai
2009-05-28 19:42:47

Ronaldo suka main sorang.. nyampah plak aku… nak kejar penjaring terbanyak le tu.. last2 messi gak dapat..

..
 
 
Comment by zira
2009-05-28 12:13:01

tak minat langsung bab2 bola ni…

memang buang masa..tp kalo dah jd minat, xbleh nak ckap aper la..

finally MU kalah gak…aper yg korang dapat wahai penyokong2 MU sekalian??? penat & ngantuk jer kan…adakah anda semua berpuas hati?? kalo dah team favourite kalah…x der makna nak cakap pasal puas hati kan… πŸ˜‰

..
 
Comment by khaisucks
2009-05-28 12:17:47

“apsal laa nak emo sgt2 nih.. kot ye pon anti Man U, anti khai, anti pest ker… komen ler elok2… xde budi bahase ker??.. ” rizzar

ko cube bace post ni. aku tak anti sape2 pon bro. cube ko bace post ni btl2. memang la emo dan berlagak nak mampos. taktau pasal bola tapi nak post. lagilah takde budi bahasa…shit2 lah. chelshit la…fikir2kanlah

..
Comment by Khai
2009-05-28 17:18:46

kalau sakit hati x yah komen la saudara.. itu cara aku cakap ngan kawan2 aku pasal bola.. dan sekarang kat blog.. kalau kepala ko x leh terima, diam2 sudeh… blog ni bukan leh buat ko miskin pon.. kan?

Pasal bola pon ko nak kecoh2, baik x payah. Orang kutuk2 agama ko, ko buat bodoh plak..

mmg bodoh la ko ni..

..
Comment by Meet ucle Jony
2009-05-28 17:46:37

MU n Barca menang ke kalah ke .. player2 dia tetap dpt gaji..yang kita smpi x puas hati bukan dpt ape pon..rilex2 sudaa πŸ™‚

(Comments wont nest below this level)
 
 
Comment by zelo55
2009-05-28 18:51:34

hahahhahaha…
ternyata ko yg emo bro…
hahahahaha…

xleh terima hakikat MU terbaik kot…hahahaha..

..
Comment by Khai
2009-05-28 19:46:33

nengok nama dia, dah sah dia ” anti khai”..

nengok komen dia, dah sah dia “anti MU”..

camne dia boleh kata dia tak anti sape sape? kah kah kah!! takpe, even kalah MU still da best.. tahun lepas dah menang pon.. barclay plak dah juara even lom abis musim.. :[

Oh yeah!!

(Comments wont nest below this level)
 
 
Comment by rizzar
2009-05-28 20:35:52

x sngka arr komen gua berbau kontroversi.. panas.. panas..
gua perasan femes kejap beb! :love: :love: :love:

..
 
 
Comment by Adie
2009-05-28 12:27:37

muahahaha MU kalah~ x taw nape suke sgt, maybe sbb penyokong MU belagak nk mampus, pndg rendah pd team2 len.. :o:

..
 
Comment by d|n
2009-05-28 13:08:44

ko lupe nk tulis insyaAllah..
patut la kalah..
adeh..tensen2
klh dgn x bemaruah..huhu :bloody:

..
 
Comment by boyah89
2009-05-28 14:35:50

kepada2 anti man u
kowg ni sokong ape?cian aku tgk,ada menang piala tak?
taw tak man u hmpir menang sume gelaran,tpi nasib je
yg penting man u dah menang 4 piala taun ni k..
glory2 man u!~ :o:

..
Comment by Khai
2009-05-28 17:19:53

itu la.. kalah champion league pon tak rasa ralat pun… bukan x pernah menang..

anti MU saja nak bikin panas.. tapi x panas pun.. ok la dapat masuk final, dari x dapat masuk langsung.. kahkah!

..
 
 
Comment by yana
2009-05-28 14:46:01

wahhh semangat habis..
siap letak lagu lg..

first time drop by kat sini…
haaa..tak minat jugak bola2 nih mula2..
start minat bila tgk abg dok gian main pc game bola lah..

pe2 pn MU kalah..
macam tak caye!!! :[

d ke patot??
tk patot ouh..

red devil 4ever!! :p :p

..
 
Comment by sumijelly
2009-05-28 15:02:28

x kisah pun mana satu yg menang……….
hehehe…………. πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚

..
 
Comment by ejardkethot
2009-05-28 15:40:03

8) alamk..MU KALAH..huhu..khai jgn nanges πŸ˜€

..
 
Comment by PayLay
2009-05-28 16:12:54

Glory.. Glory.. Glory Man United…
Eh.. Kalah la plak.. Jangan mara…

..
 
Comment by MrQ
2009-05-28 16:35:57

peh..ctk sikit ayat..bole ckap chelsea sbg chelsit..ni suda lebey..ayuh fan chelsea..mara si khai ni..hehehe..tu la khai, poyo sgt gan Mu dia..last2 kna kitai x mlwan..dapt telo lagi…pdan muka khai..hahaha…sbdo2 chelsea pon, barca lepas defisit gol tpt lwn jer..tnpa dpt mglhkan chelsea..peace..

..
Comment by Khai
2009-05-28 17:21:08

telo x telo, masuk final.. dari x dapat masuk final.. dah tu barclay pon x dapat ape.. itu chelsea.. hehehe :8

..
Comment by hazwan
2009-05-28 17:43:56

aku stuju khai

(Comments wont nest below this level)
 
 
Comment by zelo55
2009-05-28 18:54:33

eleh ko….
maen kt home time puyol xdak boleh ar nk skor…
chelsea pon kne ayam dgn barca gk oi…
x sedar ke?

possesion game korang ngn barca 20-80..

x malu ka?

hahahahhahaha…

..
Comment by Khai
2009-05-28 19:48:58

20 – 80 ??!!! WHAT THE FISH?!! hahahahaha

(Comments wont nest below this level)
 
Comment by butoh zelo
2009-06-10 00:51:49

butoh engko la .. at least tak telo

(Comments wont nest below this level)
 
 
 
Comment by fendidahada
2009-05-28 16:57:35

sian mu kena otek2 je…haha….relax eh khai…bola itu bulat kan…haha…papepun barca the best…messi berjaya mengotorkan (messy) jaring dgn satu gol…hehe

..
 
Comment by Taufik SM
2009-05-28 17:16:43

Finally , MU is the loser …

Barcalona bantai MU 2-0 … huhuhu…. :o:

Lionel Messi is the best …..

Khai ?? Amacam …. x kan senyap je !!!! πŸ™‚

..
Comment by Khai
2009-05-28 17:22:27

senyap je la.. dah kalah.. hahaha!! πŸ™‚

..
 
 
Comment by hakuie
2009-05-28 17:27:49

“Dan malam ini, Manchester United pasti menang”….
silap la statement ni…hahahahahahahahahaaha πŸ™‚

..
Comment by Khai
2009-05-28 18:01:49

Abis nak tulis dan malam ni manchester mesti kalah? cam tu? nanti bila nak exam, dan exam kali ni aku pasti gagal.. hehehe

..
 
 
Comment by cengkih
2009-05-28 17:57:27

kalau dah penyokong MACAMSTAR UNITED sampai bile2 la perangai MACAMSHIT UNITED. :p

..
 
Comment by samanosuke_04
2009-05-28 17:59:41

chill la wei.. korang semua nie penyokong yang tak professional! Diorang yang main bola pun takde gaduh2 sebab main bola tau tak? huhu… emo laa plak..

btw, aku sokong manutd khai!

..
Comment by Khai
2009-05-28 19:38:43

entahnye.. blog aku, sukati aku la nak sokong ape.. diorang ni skolah ke tak skolah? ahahaha.. ada blog tulis la sapa yg ko nak sokong kat blog.. nak bising2 kat sini apesal.. x suke entri ni, tutup mata sudey….

p/s: aku perasan dengan 2 3 orang tu, komen menghentam pandai le (dah check as SPAM pon).. entri lain x nak komen.. sifat cemburu yg sangat jelas.. kahkahkah! peace ~ :bloody:

..
 
 
Comment by NoktahHitam
2009-05-28 18:44:08

Perggh.. terus ban tu. Gile anjing laut.

..
Comment by Khai
2009-05-28 23:20:39

komen ko masuk dalam moderation.. bukan kene ban.. dah komen ko tu ada perkataan “s|al”..

..
Comment by wow
2009-06-03 11:58:07

sial takleh…shit leh..agama mana ko pakai ni bro?

(Comments wont nest below this level)
 
 
 
Comment by zelo55
2009-05-28 18:57:12

lawakla ak bace sokongan korang ni oii…
macam budak2 men bola je nk gado2…
hahahah..

ak selalu backup ko khai…

aku tetap United oi!

..
Comment by Khai
2009-05-28 19:50:46

hahaha.. ko mmg best bro.. anyway takkan manu hilang di dunia.. AC Milan pun.. ngee 8)

..
 
 
Comment by Ozzie
2009-05-28 20:48:26

Barseluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunaaaa…!!! Ekeke… πŸ™‚

Mujoq hg minat Milan macam aku Khai..

Will Kaka be the next il kapitano?? Arghhhh..!! :bloody:

..
 
Comment by Amirez
2009-05-28 22:30:05

yes..Barca menang eheh. tak sia2 pilih Barca setiap kali main PES πŸ™‚

..
Comment by Khai
2009-05-29 00:30:04

aku kalau main ps2 pun x pakai MU.. pakai AC Milan ataupun Barca jugak.. ekeke..

Keciwa beb kalau kalah bila main pakai MU.. 😎

..
 
 
2009-05-28 22:43:35

Sabtu nie tunggu FINAL FA CUP la pulak…. :-[)

..
 
Comment by marzuki
2009-05-29 01:41:15

chelsea lawan barcelona aritu seri, korang apa barang kalah 2-0. satu gol pun tarak, kahkahkah.

..
Comment by Khai
2009-05-29 01:54:07

Seri pon x masuk final tarak guna.. masuk final pun kalah cam tahun lepas.. baik diam.. kahkah!

Lagi pun bukan ManU x pernah menang pon lawan barca.. ada la silap nye tu.. kene tanya orang tua bernama alex ferr…..rari.. haha :[

..
 
 
Comment by khaisucks
2009-05-29 08:01:32

macam komen aku da kena delete…sah perangai tuan blog ni macam azwan ali, malah lebih bapok dari azwan ali. ssebab siap edit komen orang. macam bangang la.

..
Comment by Khai
2009-05-29 19:06:56

babi kasi komen lagi chantek ayat dari ayat ko.. then orang padam nak buat isu kononnya owner blog ni suka delete komen user.. Kalau aku dah delete komen ko tu, maknanya komen ko x diundang la tu.. buat muka x malu nak komen jugak buat apa?

apejadah la manusia macam ko ni.. nengok nama pun dah tahu hati busuk.. πŸ˜€

..
 
Comment by ezz8
2009-05-30 00:45:44

haha..btol tu khai.
ape le sengal diorng nie…
macam blog diorang je..udah menumpang berperangai parasit pule. hodoh btol.. 8)

..
 
 
Comment by janda Khai
2009-05-29 09:05:30

rilek la Noktah hitam, macam kau ni penyokong kelantan jer..

tak kira la sape menang.. tunjuklah semangat kesukanan sikit..

p/s : aku tak sokong sape2.. tapi aku nak tgk MU kalah je..

..
Comment by Sweet Thinker
2009-05-29 23:39:46

ape hal ngan penyokong kelate plak nie. :p

..
Comment by Khai
2009-05-31 01:58:05

ape kaitan ngan kelantan ni “janda khai”..

p.s: bila lak aku kahwin ni.. sorry la kalau terjanda kan kamu.. hehehe πŸ™‚

(Comments wont nest below this level)
 
 
 
Comment by zira
2009-05-29 17:52:34

naper la bleh jadi mcm ni…
dah tak happening la blog ni…
org lain main bola, org lain yg dapat penat… πŸ™‚
rasional la skit… ini bukan tempat luahan perasaan yg terlampau.. :oups:

..
Comment by Khai
2009-05-29 19:08:02

ala.. slot ketegori bola kalau xde perang mulut, bukan bola namanya zira..

blog ni akan tetap happening dan terus happening dari masa ke semasa.. nanti khai tambah firework byk2.. hehehe..

..
 
 
Comment by ijam
2009-05-29 21:26:25

sori arr beb.kalo lu setakat baru lagi sokong man utd pastu nk kutuk2 org mcm noktahhitam mmg lu silap.
gua baru buat entry psl man utd klh and lepas baca lu punya post, memla gua malu pas2 bila pkir blk lu mmg b.e.n.g.a.p! baru sokong man utd ntah berapa bulan dh pandai nk kutuk chelshit laa, liverfool laa, arsengal laa….
kalo lu betol2 true fan, respect laa other clubs and fans.
gua geli laa dgn lu punya post nih, mcm sampah. dah laa x tau apa2 psl bola, bole plak kutuk org lain bodo, cuba laa google sket background org tuh b4 nk kutuk, dh laa kutuk noktahhitam, mmg nampak sgt ko nih mangkuk, apa pon x tau.marah pulak aku dkat nko.
ko nk tau sbb ape? sbb ko laa org yg memalukan fans man utd yg laen, memburukkan imej fans man utd yg. :p

..
Comment by Khai
2009-05-29 21:28:15

isk isk… sedihnya cerita.. πŸ™‚

..
 
 
Comment by nu_Ox3r
2009-05-30 01:36:42

ala.dah lmbt aku nk wish takziah kat ko khai atas kekalahan man u kepada barca.hehhehe.best gila tgk man u kalah.mula2 10 minit pertama,cuak gak,xkn barca kena ayam je,skali try trus gol…hehehhe 8) 8) 8) 8)

..
 
Comment by misseda
2009-05-30 11:49:37

alamak Khai, sekali MU kalah daa…haha..
ms tulis entri cam konfidem jek menang kan..last2 kalah..huhu..xder rezeki latu kan…pada penyokong MU cam Khai…sabo jek la…hehe πŸ™‚

..
Comment by Khai
2009-05-31 02:00:04

ape nak wat.. tul la tu takde rezeki. Entri ni sekadar nak up kan semangat para penyokong dan pemain MU jer…

Sehebat camne kita sokong pon, diorang (MU) bukan baca blog ni or amik tahu sokongan rakyat Malaysia pon..

kan dah kalah! hahahaa

..
 
 
Comment by Taufik SM
2009-05-30 15:32:30

biasa r , …. Lionel Messi main cam superstar .. Ronaldo main cam loser …. πŸ™‚ πŸ™‚

..
Comment by Khai
2009-05-31 02:00:58

ronaldo final la dia nak buat taik.. mmg aku x nafikan.. CR7 mmg betul2 loser malam final tu.. so sadis..

suh dia main bola sorang2 lepas ni.. sibuk nak gol’kan je..

..
 
 
Comment by amy;amiera
2009-05-30 16:15:35

kata kalau tak menang bukan man utd namanya. ni man utd dah kalah. so apa namanya? πŸ™‚

..
Comment by Khai
2009-05-31 02:02:20

Before, mmg MU unggul what? semua piala dia kebas.. Untuk champion league ni kalah.. takde rezeki la tu πŸ˜€

Amiera sokong sapa plak?

..
 
 
Comment by eyeman
2009-05-31 00:11:39

hehe. kalah. :p

bergaduh kat tempat keje aku bila MU kalah. Aku plak jadi batu hapi. haha.. 8)

..
Comment by Khai
2009-05-31 02:02:45

jgn sampai bertumbuk n bermasam muka sebab bola sudey.. hehe

..
 
 
Comment by misa
2009-06-01 00:01:07

bola…bola..bola…

apa kata kita bg ja setiap player sebijik bola…
x payah rebut2 dah.. snang cter.. πŸ˜‰

..
 
Comment by alex ferguson
2009-06-01 22:34:44

ala ko baru setahun jagung..

baru tau ape itu dinamakan bola sepak..

xpayah nk ngutuk team lain..

ko da buat malu die hard fan man utd yg bertahun2 sokong man utd tau x?

dieorang sebelom wujudnye PS2 da sokong man tud..

ko xpayah la nk sembang bola..

buat malu je la weh..

..
Comment by Khai
2009-06-01 23:17:08

dan ko, which is baru 21 tahun juga kan? apa ada? loser! :[

..
 
 
Comment by blowie
2009-06-02 22:56:29

MU? Only publisity team =(

..
 
Comment by sickchild72
2009-06-05 20:08:47

hihi bola bola bola!
aku suke!
aku Chelsea la bkan Chelshit.
ohihihihihi.
pasni turn Chelsea menang pulakkk.
tunggguuuuuuuuuuu =D

..
 
Comment by que barca
2009-06-16 17:09:54

hahaha…
mampos la man u tahun depan…
suka aku tgk dhf man u diam bila ronaldo kena jual…
hahaha…
tp aku rasa man u leh cari ‘star’ blk…
fergie kn pandai cari youth’s talent…
lepas 1 thn, leh jadi mcm ronaldo blk…
hahaha…
hopefully…

:[

..
 
Comment by Nelder
2009-06-20 14:34:47

Hidup Liverpool!! Man..U boleh blah.. πŸ™‚

..
 
Name (required)
E-mail (required - never shown publicly)
Your URL
Your Comment (smaller size | larger size)

Trackback responses to this post