Gambar sekitar Nokia C3 Launching di Pavilion #c3crazysale

465 views | Hantar ke Twitter! | Cetak Artikel Ini

15 Oktober 2010, Khai dijemput ke launching Nokia C3 di La Bodega, Pavilion. Sempat la buat live update (via live blog) sikit dan send beberapa live tweet melalui Twitter Oh! Media dan Twitter Khai.

FYI, Khai pergi event ni pun sebab dibayar tau. Padahal ada hal lain lagi hari tu. Dan berikut ialah beberapa gambar yang sempat Khai snap masa kat sana. Sampai pun dah ter’lambat sebab jalan gila punya jem dari Bangsar nak ke Pavilion. Patutnya rempit naik motor je masa tu kan. Hehe.

nokia-c3-pavilion-event

nokia-c3-pavilion-event

Lagi pic..

nokia-c3-pavilion-event

nokia-c3-pavilion-event

nokia-c3-pavilion-event

nokia-c3-pavilion-event

nokia-c3-pavilion-event

nokia-c3-pavilion-event

nokia-c3-pavilion-event

nokia-c3-pavilion-event

nokia-c3-pavilion-event

nokia-c3-pavilion-event

nokia-c3-pavilion-event

Ops! Mesti korang tanya ni je gambar? Sebenarnya banyak lagi tapi yang lebih kurang je pun (gambar orang beratur ramai-ramai, suasana dalam La Bodega tu dan gambar sekitar Pavilion. Dan faktor sampai lambat pun, menjadi punca gambar-gambar ni macam takde pendahuluan. Tiba-tiba pertengahan dan ending. Korang faham-faham sendiri je la ye camana suasana di awal event ini.

Kalau korang baca artikel “Ada Apa Dengan Nokia C3” sampai habis, korang tahu la kenapa orang ramai beratur tu. Semua tu nak jadi first 100 yang boleh beli Nokia C3 dengan harga RM99 hingga RM199. Khai sampai pukul 4 macam tu pun still ramai gila yang beratur kat luar. Since pukul 2:30 kot diorang ni beratur. Gila rajin san sanggup! Hehe..

Dan terima kasih kepada sahabat, Hanz sebab temankan ke event ni. Lepas ni ada event lagi, kita serbu lagi ramai-ramai ok? Hehe.

Pssttt: Dapat baju Nokia warna biru (macam gambar kat atas tu) dengan design yang amatlah menarik. Suka suka! Haahaa.

Pssttt lagi: Balik awal sebelum event habis sebab nak pergi Lowyat. Lebih excited nak beli PlayStation Move masa tu. Next entri mungkin berkenaan Playstation Move yang baru Khai beli ni. Tunggu ok.

Lagi lagi Pssttt: Semua gambar di atas di’ambil menggunakan Miss Satio. Saya takde Dslr dan x hingin nak ada satu buat masa ini (atas faktor size bla bla bla).

Bookmark entri ini

Bookmark

Boleh print kalau nak

 Print Artikel Ini.

Ditulis pada 2:03 pm 17 October '10 dan pastinya oleh . Siape lagi? | 465 views
Dalam kategori: Acara | Tweet This!

Eat This Google!: , , , , , , , , , ,


RSS feed | Trackback URI

22 Comments »

Comment by Nokia C3 user
2010-10-17 14:13:39

I don’t wanna be first, I wanna be dead last!!!

[Reply]

..
 
Comment by Obefiend
2010-10-17 14:14:16

satio ok apa. tapi N8 camera lagi gempak. 12 MP. takde event dipanggil ke bagi free phone kepada blogger macam lu

kalau dapat free gua ambik bai

[Reply]

Khai Reply:

Satio 12.1 MP jugak bro.. Cuma video kalah sebab tak support in HD lagi. Ye la keluar tahun lepas kan SE keluarkan Satio ni. Hehe.. Eh ada je.. silalah apply Maxis 10 ye incik Obefiend. Hehehe..

[Reply]

..
Comment by Khai
2010-10-18 02:45:50

Satio 12.1 MP jugak bro.. Cuma video kalah sebab tak support in HD lagi. Ye la keluar tahun lepas kan SE keluarkan Satio ni. Hehe.. Eh ada je.. silalah apply Maxis 10 ye incik Obefiend. Hehehe..

[Reply]

..
 
 
Comment by lAl
2010-10-17 14:47:53

Hoho… ada hati jgak nk p time nih… tpi mcm ramai gila ja… trus jadi malas…hahahaha

[Reply]

..
 
Comment by mello
2010-10-17 17:53:22

gila best sesape yg dpt bli ngan harga rm99 tu..

p/s: nnt klu da smpai mse ko bli dlsr, tlg wat review pasal tu ea. klu bleh sony punya, compare kan dgn canon pnya..hehe

p/s/s: “kroang”? typo di situ khai.hehe

[Reply]

..
 
Comment by azleah
2010-10-17 18:53:12

xpe, next year baru tukar amik c3 kot…heheheh…

[Reply]

..
 
Comment by mrnamie
2010-10-17 21:20:33

wohoo..ramai jugak… kagum kagum…

[Reply]

..
 
Comment by h3r0
2010-10-17 23:12:08

Brapa nokia bayr ko khai? just curiousity?

[Reply]

Khai Reply:

Lepas la beli gula-gula dan jajan. Hehe..

[Reply]

..
Comment by Khai
2010-10-18 02:47:49

Lepas la beli gula-gula dan jajan. Hehe..

[Reply]

..
 
 
Comment by fiD
2010-10-18 00:04:58

murahnye gilo den…

[Reply]

..
 
Comment by Wanmahdzir
2010-10-18 01:10:18

dslr la lagi menarik, bleh skodeng awek gune telephotolens, wkaka ๐Ÿ™‚

[Reply]

..
 
Comment by skodeng
2010-10-18 07:35:17

Bro khai.. awat ada gambar Bar & botol2 **** tu.. lain mcm jerk.. msti xde tempat dah wat event kat restoran mamak ni 8)

[Reply]

Khai Reply:

Biasalah event event macam ni diorang suka buat tempat macam ni. Kita yang melayu Islam ni, kalau masuk pandai pandai la bawak diri kan. Order coke satu sudah. Hehe..

[Reply]

..
Comment by Khai
2010-10-18 15:29:57

Biasalah event event macam ni diorang suka buat tempat macam ni. Kita yang melayu Islam ni, kalau masuk pandai pandai la bawak diri kan. Order coke satu sudah. Hehe..

[Reply]

..
 
 
Comment by nabel
2010-10-18 10:53:03

best tak guna nokia c3 nie? ๐Ÿ˜‰

khai punya no plat!

[Reply]

Khai Reply:

Wah wah.. lebih tertarik kat link khai punya no plate tu.. Thanks snap kan. Tak dapat jadi milik aku, ngk gambar dia pun dah buat ku tersenyum.. Hahaha!

[Reply]

..
Comment by Khai
2010-10-18 15:28:18

Wah wah.. lebih tertarik kat link khai punya no plate tu.. Thanks snap kan. Tak dapat jadi milik aku, ngk gambar dia pun dah buat ku tersenyum.. Hahaha!

[Reply]

..
 
 
Comment by syahirul
2010-10-18 12:15:13

aneh gak tempat dia wat.. aku ingat kaat tengah2 hall pavilion ke oir else… gyahahaaa.. sekali dlm restoran eh? mcm bar aje.. nokia takde tempat lain ke eh…

[Reply]

Khai Reply:

Tu ko tanya diorang la kenapa. Hehe.. Aku rasa xde salahnye pun.. Mungkin lagi senang nak jamu org makan n minum terus la kot. Hehehe..

[Reply]

..
Comment by Khai
2010-10-18 15:33:20

Tu ko tanya diorang la kenapa. Hehe.. Aku rasa xde salahnye pun.. Mungkin lagi senang nak jamu org makan n minum terus la kot. Hehehe..

[Reply]

..
 
 
Comment by PutraRocker
2010-10-18 12:40:19

mantop der c3..o_O
duit oh duit! ๐Ÿ˜‰

[Reply]

..
 
Comment by Awan biru
2010-10-18 22:21:11

owhhh..yang ambil sakan gambr hari tu hang la yea…

[Reply]

..
 
Comment by Mohd Isa
2010-10-19 08:49:13

dibayar? cam lain macam jerk, hehe. tak rembat satu ke khai? leh kasi aku. ๐Ÿ˜›

[Reply]

..
 
Comment by fendidahada
2010-10-19 13:54:24

wow..menarik…agaknye sapala dapat harga cun tu kan… :bloody:

[Reply]

..
 
Comment by afiq aiman
2010-10-19 17:43:27

bestnya..haish bila aku akan layak untuk semua ni..hehe..kualiti satio mmg lebih kurang DSLR je

[Reply]

..
 
Name (required)
E-mail (required - never shown publicly)
Your URL
Your Comment (smaller size | larger size)

Trackback responses to this post

Apa Entri sebelum dan selepas entri ini?