Event BlackBerry Torch di Pavilion

471 views | Hantar ke Twitter! | Cetak Artikel Ini

Sempat ke Pavilion, Jumaat lepas untuk menghadiri jemputan ke event BlackBerry Torch yang dibawakan oleh Celcom. Tak tahu nak cakap apa, tapi penggila BlackBerry ni memang gila bila ada yang sanggup beratur sejak dari malam Jumaat tu lagi. Lebih 24 jam kat situ semata-mata nak jadi 10 yang pertama dapat beli BlackBerry Torch dengan harga RM8 sahaja. Siapa taknak kan?

Dan event hanya bermula pada jam 3 petang hingga 10 malam. Orang yang datang, seriously memang Khai terkejut nengok. Memang ramai sangat. Sanggup beratur dah lebih panjang dari keretapi demi sebuah BlackBerry Torch. Kalau dah minat, takde apa yang boleh jadi penghalang.

Kenapa diorang sanggup beratur panjang? 10 orang pertama boleh mendapatkan BB Torch dengan harga RM8 sahaja. The next 100 pelanggan pula, dapat dengan harga RM488 dan 100 lagi yang lain, boleh mendapatkan BB Torch pada harga RM888. Dan syarat untuk beli harga serendah ini hanya perlu melanggan plan Celcom Blackberry Postpaid.

Lagi gambar..

At last, baru dalam 100 yang pertama kot habis register, hujan pun turun dengan lebatnya. Yang beratur tu pun ramai blah masuk dalam Pavilion. Yang berjiwa kental demi BlackBerry je yang tinggal. Nak buat camana kan? Takde rezeki la tu.

Kalau terlepas event ni pun takpe. Korang still boleh beli dari Celcom dengan dua plan dari mereka.

Celcom Exec pakej

Celcom Biz pakej


Anyway, kalau korang tak sempat nak gi event ni, korang boleh je beli dari Celcom dengan pekej-pekej yang diorang dah sediakan. Siap dapat freebies lagi Blackberry Torch casing & LIMITED EDITION battery door cover! Nice ah?!!

Kalau still tak nampak apa yang best dengan BB Torch ni, boleh baca revire yang pernah Khai tulis sebelum ini.
Review: BlackBerry Torch 9800 dari Celcom

Maklumat lanjut mengenai Celcom Blackberry Torch 9800, boleh refer di website Celcom (sebagai pembaca BlackBerry rasmi ke malaysia.

Pssttt: Kalau Khai la tak sanggup la der nak beratur berjam-jam. Time is money, money is tissue..

Bookmark entri ini

Bookmark

Boleh print kalau nak

 Print Artikel Ini.

Ditulis pada 12:01 am 31 October '10 dan pastinya oleh . Siape lagi? | 471 views
Dalam kategori: Acara | Tweet This!

Eat This Google!: , , , ,


RSS feed | Trackback URI

26 Comments »

Comment by adha
2010-10-31 00:25:49

seminggu pun aq sanggup berkelah :o: ..rm88 tu hehe.. πŸ™‚

[Reply]

..
 
Comment by adha
2010-10-31 00:27:09

ceh terlebih terkurang angka plak πŸ˜‰

[Reply]

..
 
Comment by nurfaiz shaidan
2010-10-31 02:54:41

Blackberry punya pasal πŸ™‚
Sampai sanggup berhujan panas, penat lelah semua.

[Reply]

..
 
Comment by Eriyza
2010-10-31 11:12:11

Kurang senang tgk senario mcm ni.
Tuk sebijik hp, solat ntah ke mana.

[Reply]

..
 
Comment by Encik Kool
2010-10-31 13:09:17

Masing2 kene saling mengingatkan la sal kewajipan pada Yang Esa. Jangan terbuai sangat dengan keasyikan duniawi. Tapi blackberry tu membuatkan Encik Kool terliur la jugak.Hehe.. 😎

[Reply]

..
 
Comment by Meow
2010-10-31 15:48:52

hehe…BB ni mmg gempak jugak…tapi rasanya dah cukup dgn hp yg ada skrg :o:

[Reply]

..
 
Comment by nabilpotter
2010-10-31 16:09:29

peeh..rm8 tu…terbaik la..
ko dapat ke khai?hihi

[Reply]

..
 
Comment by appledia
2010-10-31 16:58:29

Ohhh..penat GILER beratur berejam,berpanas,berujan,tapi….HAMPAS!Tula…’depa’ neh tak pk ahead yang crowd KONFEM ramai…hmmm

http://appledia.blogspot.com/2010/10/oooohtorch-beri-itam-yang-hot.html

[Reply]

..
 
Comment by fitri
2010-10-31 17:27:26

cun gak bb torch ni…tgk je la mampu buat masa ni..hehe

[Reply]

..
 
Comment by faer
2010-10-31 18:20:01

Pergh~ sape dpt yg RM8 tuh memang 10 warga malaysia bertuah Oktober~ :[

[Reply]

..
 
Comment by hanif
2010-10-31 18:55:30

Blackberry ? ceh banyak orang bila aku tanya apasal tak guna push email ? haram tak tahu apa push email kat blackberry !

Sebenarnya Blackberry macam handphone biasa cuma service push email (service) boleh check email realtime macam sms .. tak perlu pergi online macam email biasa.

Sayang .. beli tapi x pakai betul-betul .. kalau blackberyy buah buat jus kenyang la jugak hahahaha

[Reply]

..
 
Comment by aizuddin
2010-10-31 19:09:19

gile r 8 hingget..betul2 berbaloi :bloody:

[Reply]

..
 
2010-10-31 23:07:57

Hmmm… lepas nie kalau ade new promotion sure ramai yang sanggup stay n bermalam in advance…. huhuhu

[Reply]

..
 
Comment by samanosuke_04
2010-11-01 02:24:09

hohoho.. cam launching ipad plak.. kalo bratur dari malam tue aku rasa xmelampau sebab nakkan RM8… hehe.. kalo event nie berlaku dekat ngan area aku.. gerenti aku bmalam gak kat situ…

[Reply]

..
 
Comment by h3r0
2010-11-01 13:12:38

Aku tak berapa suka sesak – sesak nie.. tapi kira berbaloi kot kalau sapa yang sempat..

[Reply]

..
 
Comment by DarkSky
2010-11-01 18:02:35

8 hengget? adehh, bestnye kalo dapat..

[Reply]

..
 
Comment by Blacklegendzrider
2010-11-02 12:55:46

YANG MUSLIM KOMFOM XSEMBAHYANG..SEMATA MATA NAK NFON NI….ISSHHHHHHH2x….. =( =(

[Reply]

..
 
Comment by Mohd Isa
2010-11-02 20:05:47

pergh…bertuahlah sapa dapat 10 tempat pertama…rm8 tu, sapa taknak. memang berbaloilah beratur berjam2.

[Reply]

..
 
Comment by wan
2010-11-03 04:55:34

eheh terselit gk aku lam pic last tu

[Reply]

..
 
Comment by eyra
2010-11-04 15:52:55

ada gambar awek karrotgold. haha. mereka dapat torch rm8. sanggup tnggu pepagi

[Reply]

..
 
Comment by Hanep
2010-11-09 00:49:46

try pakai dulu Khai. conpem rase kelainanyer. :love:

[Reply]

Khai Reply:

will try bro! πŸ˜€

[Reply]

..
Comment by Khai
2010-11-09 01:20:14

will try bro! πŸ˜€

[Reply]

..
 
 
Comment by jokerxtreme
2010-11-15 14:36:31

bosan lah blackberry torch ni. dh try main member2 nye bosan je. web brower n camera xbest ah

[Reply]

..
 
Comment by Groupego Malaysia
2011-03-05 18:55:36

Hi All

Join to win a Brand-New BLACKBERRY TORCH 9800 Worth RM2088 from Groupego Malaysia

More info at http://tinyurl.com/4o3zww3

Cheers

[Reply]

..
 
Comment by Faris
2011-07-14 23:46:16

Wow! Good review dengan pakej celcom lagi. BlackBerry Torch 9800 adalah pilihan yang terbaik. Tak rugi rasanya kalo sign up dengan Celcom Exec Plan.

[Reply]

..
 
Comment by =="
2011-11-15 21:19:33

mana yang tak mampu , sanggup la berebut πŸ™‚
aku dah ada Iphone 4g , samsung galaxy II , BB bold 9900.xtaw nk buat pe da~ ==”

[Reply]

..
 
Name (required)
E-mail (required - never shown publicly)
Your URL
Your Comment (smaller size | larger size)

Trackback responses to this post

Apa Entri sebelum dan selepas entri ini?