Wordless Wednesday #1: Social

655 views | Hantar ke Twitter! | Cetak Artikel Ini

Sengaja nak menceriakan dunia blog. Wordless Wednesday ni adalah satu rutin bagi ramai blogger untuk mengeluarkan artikel pada hari Rabu di mana tiada sebarang ayat diperlukan di dalam artikel tetapi hanya satu gambar sudah cukup menceritakan segalanya. InsyaAllah setiap hari Rabu lepas ni pun Khai akan post satu gambar random yang diambil pada setiap minggu. Klik gambar untuk paparan sebenar ya?

Bookmark entri ini

Bookmark

Boleh print kalau nak

 Print Artikel Ini.

Ditulis pada 2:35 am 12 October '11 dan pastinya oleh . Siape lagi? | 655 views
Dalam kategori: Istimewa | Tweet This!

Eat This Google!:


RSS feed | Trackback URI

13 Comments »

Comment by ejam
2011-10-12 03:13:26

kena tangkap basah…

..
 
Comment by Fazrol
2011-10-12 04:08:26

Khai pun dah mula wordless wednesday…
TERBAEEEEK!!!!!

..
 
Comment by eiyda
2011-10-12 04:10:57

bestnyaaa 8)

..
 
Comment by Pacifista
2011-10-12 09:35:16

6 VS 1.tak aci tu :p

..
 
Comment by Kujie
2011-10-12 10:11:25

dulu duduk tmn sri watan…. bosan je pergi bkt belacan

rindu le pula walau pun tak de selera pun nak mandi kat situ

btw – gambar ni cantik, sweet moment πŸ˜€

..
Comment by Khai
2011-10-13 03:20:43

Kotor la kat situ kan kak. Ni haritu saja je pergi bila member ajak. Tu pun dah pergi tempat paling atas dah ni baru rasa nak mandi dalam dia. hehe.. Antara sungai yang paling hampir dengan town la kiranya ni. Hehe.

..
 
 
Comment by sukacuka
2011-10-12 10:16:08

peh. Wordless pertama dijustkhai. Merupakan post pertama yang tiada pengisian. Haha.

..
 
Comment by hazwan
2011-10-12 12:08:16

aku suke komen kt atas ni kah3 πŸ˜† πŸ˜† πŸ˜†

..
Comment by Khai
2011-10-12 23:43:04

Haha.. Nak jugak buat artikel yang senang siap macam ni sekali-sekala.. Hehe..

..
 
 
Comment by Omar
2011-10-13 00:11:30

Dah tak wordless dah ni khai, ada text bawah gambar tu… haha~

Aku pun tak pernah join lagi benda ni sebenarnya~ haha~ πŸ™‚

..
Comment by Khai
2011-10-13 03:19:46

Untuk artikel pertama ni je. Pengenalan la kiranya tu untuk artikel setiap hari rabu. Ok juga kan, selain berkongsi pengalaman kita dengan gambar, suatu hari nanti kita boleh nengok balik secara tak sengaja bila jenguk2 blog sendiri. hehe..

..
 
 
Comment by Safwan Seth
2011-10-13 02:02:13

tulis bukit belacan, dah tak wordless dah πŸ™‚

..
 
Comment by ejardkethot
2011-10-20 11:42:25

ohohoho…adoi…shah alam x dak ayaq terjun ka [T_T]

..
 
Name (required)
E-mail (required - never shown publicly)
Your URL
Your Comment (smaller size | larger size)

Trackback responses to this post

Apa Entri sebelum dan selepas entri ini?