Archive for 'Daily Craps'

Assignment Oh assignment..

First time ni bukak blog kat blogspot.. Haiyarkk … anyway, akaun ni dah lama ada.. tapi saja taknak usik.. kononnye nak reserved kan untuk scukz.com .. hehehe … ermmm …

Khai tension sebenarnye .. baru aje sebulan masuk Limkokwing University Colleges, dah rasa dia nye tekanan.. Khai ni memang jenis x suke dipaksa atau terpaksa.. tapi bila dah masuk U ni, korang sendiri paham la kan, assignment lecturer kasi ikut suke diorang aje.. hehe .. ni dah start cuti seminggu.. sampai ahad ni.. harini dah masuk hari rabu .. ayooo .. abis la gua .. nak buat assignment ngah malas gilooo … huhu..

Dan tanpa segan silunya, khai tahu yang khai ni memang pemalas nak mampus.. so kalau anak dara kat luar sana, jauhilah lelaki pemalas macam khai ni … Gelap masa depan korang.. tapi kalau khai, walaupon pemalas, masa depan korang x gelap punye .. Percayalaaaaaaa (ikut lagu CT) …

Ape pon korang jangan lupe lepak scukz.com .. sebab dijamin korang x kan buhsan.. kalau korang x minat berforums, mmg la buhsan .. tapi dengarlah nasihat khai ni, ape kate korang gi try berforums .. korang tahu la camana effectnye nanti .. ade yang x tido malam semata mata lepak forums .. hehehe … Aura dia lagi power dari si botak tau (mawi le tu) .. Okies .. C yaa @ www.scukz.com ..

p/s: Today is my besday u know .. 😛

Posted on 3 August '06 by , under Daily Craps, Hidup Khai. 26 Comments.