Musim Artis Sendat dan Ketat

62,368 views | Hantar ke Twitter! | Cetak Artikel Ini


Agaknya, sekarang ni musim artis berlumba-lumba nak pakai sendat dan ketat ke? Baru beberapa hari gambar Fauziah Ghous (pic kat bawah tu) berseluar ketat hingga menampakkan ‘alur’nya, dah ada satu lagi gambar. Kali ini Nurul Syuhada Nurul Ain pulak. Selebriti TV3 yang juga pengacara Majalah Tiga (Dia membuatkan Khai tak minat lagi nak nengok). Agaknya tahun ni di Anugerah Bintang Popular ada anugerah “Artis Berpakaian paling Sendat dan Ketat” kot?

Scukz Ezine V2


Khai dah release’kan Scukz Ezine version 2. Korang boleh lihat di page utama Scukz.Com. Penat nye nak siapkan. Kalau korang pernah baca yang sebelum ni, sila lah clearkan cache browser tu dulu ye atau korang tak akan nampak sebarang perubahan. 14 Page jer tu. Ada la cerita sikit pasal Khai dan asal-usul Scukz tu. Bila rajin Khai akan tambah lagi page tu. Seronok bermain dengan flashpage ni. Kalau korang nak mencuba, boleh la pergi kat official website dia di www.flashpageflip.com

Nuffnang Sakit


Pagi ni Khai masuk ke web Nuffnang, nampaknye web diorang tengah sakit. Keluar page kasitahu wordpress error sebab salah setting kat wp-config.. Hahaha. Kejap lagi ok la tu. Tapi bukan selalu jadi kan. So kita amik screenshot!

Ditulis pada 8:08 am 3 November '08 dan pastinya oleh . Siape lagi?
Dalam kategori: Lain-lain | Tweet This!

Tag: , , , , , , , , , , , ,


RSS feed

56 Comments

Comment by NoktahHitam
2008-11-03 08:46:12

Kalau pakai wordpress, pastu tak reti nak jimat resource Javascript, mcm tu la jadinye, terkandas sementare.

Tp aku rase sbb ramai gile masuk site die. MySql connection die refuse sbb igtkan spam. Time2 mcm ni, slalu system engineer main lepas je sume firewall.

Nur Syuhadah.. aduhai…. comelnye.

Comment by hafreze
2008-11-03 10:16:19

terer la ko, memang seorang developer otai..

 
Comment by kita
2008-11-03 12:41:27

memang comel…..geram tengok :) ….noktahhitam ni memang power javascript ni

 
 
Comment by Faiz
2008-11-03 09:16:14

nuffnang sakit ? lme x demam nya..

tembamnya nurul shuhada punya…xape khai , kalo sendat tbe2 timbul mcm mne? ha3x..

Comment by Khai
2008-11-03 12:25:27

isk.. menda ko ni sampai ke situ…

 
 
Comment by aman
2008-11-03 10:01:16

ada jer hang dapat gambar yerk..hoho

 
Comment by hafreze
2008-11-03 10:12:55

(Dia membuatkan Khai tak minat lagi nak nengok).

ko biar betul khai…adekah itu statement ko?

Comment by Khai
2008-11-03 12:26:19

apa yang aku maksudkan, Majalah 3 tu.. x bapa nak berkenan dia jadi pengacara majalah 3.. huhuhu

Comment by hafreze
2008-11-03 14:36:55

ooo..baru aku paham..ingat ko nk jd gei dah

(Comments wont nest below this level)
 
 
 
Comment by xtreme_paranoid
2008-11-03 10:56:17

wahahaha..agak menarik gak post ko kali ni.
camne go google blh jumpe sumer gambar sendat/ketat nih..?
mesti keyword ‘power’ ni..huhuhu~

 
Comment by anaktekak
2008-11-03 10:57:04

blog lucah..hehehe….khai2..tak abis2 ler…

Comment by Khai
2008-11-03 12:32:26

dah lama rasanya tak lempang orang.. teringin nak lempang la budak sorang ni… siap ko nanti… :P

Comment by anaktekak
2008-11-03 18:10:10

eleh…nak lempang konon..nak jentik pun takut..hehehhe..tak takut….

(Comments wont nest below this level)
Comment by Khai
2008-11-03 18:56:54

nak jentik pon takut? haa ye la…. wait n see.. hehee…

 
Comment by anaktekak
2008-11-04 10:13:35

eleh…..tak ade maknanyer le encik khai oi…huhuhu

 
 
 
 
Comment by put_272
2008-11-03 11:30:01

huhuhu…seksi gak nurul syuhada tu…hmmm.. suma diorg nk tunjuk kat org…huhu…

 
Comment by mawar mustika
2008-11-03 12:54:31

hohoho aku lebih ske gerbang masuk scukz yg br ni….xdelh kalau mlm2 buta aku nk msk scukz tutup sbelah mate hehehe…tp memang cunlah yg baru ni…congratulation utk semua projek yg tlah berjaya ^o^Y

 
Comment by shaxx
2008-11-03 14:05:44

Nuffnang belum sembuh…. huhuu…

 
Comment by eda
2008-11-03 14:54:40

kemutt…owang panggil tu…
sendat2 sgt..bkn saje huduh..bahkan bleh mendatangkan bahayer tu….uish…dorank xsedar kot…heheh

 
Comment by Azizwanâ„¢
2008-11-03 21:18:22

oh! tidak, tegoda i. hahaha..

spender dah hbis guna tu, mklumlah takde masa nk cuci.. tu fasal redah jer p aerobik dgn lurah yg *tut.. ahakz! :d

 
Comment by anne_caripasal
2008-11-03 22:31:39

aku sebagai pompuan turut bermalu nk melihatnye….tp apekan daye,khai dah bawak masok cite ni dalam page dye…..2 la,berpade2 la lau nk kai suar sendat 2….nampak b*$u%^^&k je aku tgk…mwahahahhaahah

Comment by Khai
2008-11-04 03:18:48

Semoga entri ini x memberi pandangan negatif.. tapi cuba memberikan kesedaran untuk sesiapa saja untuk lebih alert pada persekitaran.. ngaaa…. ::P

 
 
Comment by nikillas
2008-11-03 23:13:30

eh.. dalam oh!tidak ada gak gambar tu.. huahaha.. ape lagi.. jom ke oh!tidak.. <– promot tidak berbayar.. Eh khai.. bukan ke tu org guna istilah camel toe.. hoh..

Comment by Khai
2008-11-04 03:19:42

x paham la bro ape yg ko komen ni… adeh…. istilah camel ape nyer?

 
Comment by bd fabregas
2008-11-04 08:27:24

camel*** apa ni bro.. ni bkn web blue heee.. x baik utk bacaan di bwh 21 tahun..

Comment by Khai
2008-11-04 10:12:22

LOL.. baru aku paham.. amboi2 ko nikillas..

(Comments wont nest below this level)
Comment by nikillas
2008-11-04 12:53:20

eh.. eh.. eh.. apenye.. betulla.. salah ke aku cakap tu..?? huhuhu..

 
 
 
 
Comment by nikillas
2008-11-03 23:14:31

eh.. terlupa.. bagus la flip page scukz tu.. teringat pula memori lama masa² dulu kat scukz..

 
Comment by zool
2008-11-04 00:08:31

Huhuhuhu. Apalah diorang ni..
Tak sanggup aku nak buat ‘rakan kongsi’

 
Comment by bd fabregas
2008-11-04 01:03:30

khai2..
mana hang jumpa2 gambar ni camni??
mmg salute la lu bro..
dlm oh! tidak tu pn best2..

 
Comment by amirull
2008-11-04 02:09:05

eeeii….
lucahnyer…
x seswai untok aku yg berumo 15 taon…
18sx…
urm..
pape pown…
aku pasti yg ‘tembam’ tuh mesti tgh gne pad..
period la katekan..

Comment by Khai
2008-11-04 03:20:47

leh tembus upenye mata ko bro.. hehehe..

neway ni x dimasukkan dalam mana2 ketegori pon.. ape lagi dalam 18sx since berpakaian lengkap tu.. jarang pon tidak.. leh ko kate 18 sx… haish… hehe..

 
 
Comment by duffey
2008-11-04 10:31:39

pergh.. geram aku tgk nurul nyer… tembam…. comel plak orang nyer.. puas laaa dr faiz camnie…

 
Comment by Aby RAd
2008-11-04 12:16:27

tembam gak cik Syuhada ni ek
hehehe :P

 
Comment by wenkt
2008-11-04 12:56:46

u kene tag
http://wenkt.com/blog/?p=2275

wajib jawab

Comment by Khai
2008-11-05 00:50:16

Bukan x nak jawab wan.. tapi x reti nak jawab… huhu..

 
 
Comment by anaktekak
2008-11-04 13:20:26

ishk2…macam2 komen lucah…ape le nak jadik dengan blog ko ni khai….

Comment by amirull
2008-11-05 00:23:31

betol2…

 
 
Comment by x-po shop
2008-11-06 00:45:58

haha aku tgk sume komen ni, rs2nya xda pun pmpn yg komen psl post ni..diorg malu kot..kikiki

 
Comment by titan
2008-11-06 21:27:37

lenkali, nak cover pun. pakaila seluar longgar..ni pakai camtu..

Comment by Khai
2008-11-06 23:47:25

artis zaman sekarang otak semua letak kat punggung je bro….. bukan semua artis la.. segelintir…

 
 
Comment by loque
2008-11-07 15:39:23

ow,nurul syuhada nyer..
tergode i…ahaks…
bro khai,sudi2 lah komen blog sy plak yerk.he2

 
Comment by ahli penerangan
2009-02-06 05:19:22

tembam tu pergh…!!!Banyak air

 
Comment by malaygirl
2009-03-01 09:43:25

khai..aku bkannyer nak wat cter :oups: ..nak d jdkan cter….aku ni mmg mnat nga c nurul 2.tp pas kes smalam….kat sure heboh,melaka.aku confirm y dia 2 mmg sombong.aku bdiri sbelah dia siap bg slam 2 3x…..tp syang dia x jawap :o: .aku x tau ah dia pekak ker aper ker :) .nak kate busy dia ngan main msg.kan ada kijer pon.tp aku mmg kecewa sgat ngan dia,aku tau dia penat.artis n wartawan lain pon same gak,tp ok jer aku.khai nilai ah sndri pasal c nurul 2 ngan kes y wartawan senior kate dia pon sombong mase wat kijer kat luar malaysia. :-| :[ :D :bloody: :oups:

 
Comment by ella
2009-04-28 13:59:26

ei..citer pasal ‘tayang dada’…tayang @#$ pompuan je.. asyik memalukan kaum kami through segelintir artis yg tak bertamadun je :o: :o: ….artist lelaki nyer takde ke…satu entri pun takde…asyik pompuan je :oups: …mentang2 la ko lelaki khai… :o: ;)

Comment by Khai
2009-04-28 18:28:21

nak gak ke cerita artis lelaki tayang dada? kompem la ramai x heran.. hehehe :[

 
 
Comment by pejuang
2009-08-24 15:32:23

:) macam2…..

 
Comment by sasa
2009-10-26 19:45:47

best nye dapat jilat lurah nurul syuhada.sehingga belendir :oups:

 
Comment by ishak hasimi
2009-10-30 03:02:07

menda yang lelaku tak leh tengok nampak pulak astaga..eh..eh kantoi nuffnang pakai wordpress juga ke ahahah..lawak 2 :)

 
Comment by fina
2009-12-22 20:30:33

pakai baju tu agak2 la jugak…… 8)

 
2010-02-19 00:20:36

Perempuan sekarang tak takut langsung pakai legging… :choler:

 
Comment by Gersang
2010-08-28 06:21:36

Ini dapat kat aku, seminggu aku tak kluar bilik. Sehari Maen 5 kali biar puas. Best tuu…. Slluuuuuuuuurp… sluuuuuuuuurrp… oh yeahh !!…

 
Comment by omar
2012-11-12 00:48:35

klao dpt kt aku plak memng hari2 maen nye xde mis lah…..

 
Comment by omar
2012-11-12 00:51:21

nurul syuhada nye tu memang tmbam……..
klau dpt pncut dlm best nye.huhuhuhuhuhu..lps tu maen blkang plak………bru puas…….hahahahaha :p

 

Sorry, the comment form is closed at this time.

Apa Entri sebelum dan selepas entri ini?