Apply Super Savers Cara Mudah & Tagged!

389 views | Hantar ke Twitter! | Cetak Artikel Ini

Agak sibuk menyiapkan E-zine. Sebuah final assignment aku untuk subjek Web Publishing. Dah hampir 80% siap. Kalau rasa nak nengok, add’lah aku di YM dan klik status di situ. Setiap kritikan anda amat ditagih untuk menjadikan final projek aku lebih ranggi. Wanita ini telah tag aku dan dengan penuh hormat dan terima kasih, aku akan membalasnya.

Sejak bila anda mula berpuasa penuh??
Errr… kena tanya mak aku la kot. Segan la nak cakap.

Pernahkah anda ponteng puasa dan apakah alasannya??
Macam tak pernah sebab aku ni anak yang soleh. Ceee…

Adakah anda pernah bermain bunga api dan mercun??
Pernah la. Cakap tak pernah nampak sangat bohongnya. Siap jadi tokan lagi tu dulu.

Juadah apakah menjadi kegemaran anda sewaktu berbuka??
Murtabak. Kampung aku memang glemer ngan murtabak paling lazat dan wajib dibeli setiap hari.

Lagu raya manakah yang anda suka??
Aku suka lagu yang sayu dan pilu. Macam lagi Raihan ft. Mambai tu ke atau dari Siti Nurhaliza, Air Mata Syawal.

Tahun ini anda beraya di mana??
Kalau dah namanya belum khawin, kat mana lagi nak beraya. Kat umah parent terchenta la. Mungkin nanti di Perlis pula. Kalau ada jodoh.

Pernahkah anda bertugas di hari raya??
Belum kerja maa.. tapi bertugas bersihkan rumah tu, memang tak pernah miss. Asib kene paksa je ar. Nak duit raya punye pasal.

Apakah kenangan paling manis di hari raya??
Balik sembahyang raya, sure satu family berkumpul, salam ikut turn. Aku sebagai yang bongsu, paling happy coz satu-satunya yang perlu diberi duit raya. Itulah untung tiada adik! Hihi

Sebarkan tag ini kepada 8 orang sahabat bertuah pilihan anda.
Hefreze dan seluruh blogger Scukz! tak buat kene sekeh!

Kalian mempunyai masalah tak nak apply Super Savers dari Hotlink? Mesti line asyik busy aje kan? tidak mengapa, hubungi aku dan aku akan beritahu cara yang paling berkesan. Dijamin sekali send je terus dapat! Syarat? komen entry ini dan hubungi aku di YM!

Bookmark entri ini

Bookmark

Boleh print kalau nak

 Print Artikel Ini.

Ditulis pada 8:45 am 21 September '07 dan pastinya oleh . Siape lagi? | 389 views
Dalam kategori: Daily Craps, Istimewa | Tweet This!


RSS feed | Trackback URI

21 Comments »

Comment by IcedNyior
2007-09-21 12:06:45

tu ayat pancing utk org komen byk2 kat post ๐Ÿ˜› hehehe

..
Comment by Khai
2007-09-22 06:53:07

hehehe….. comments from me is more important… hits blog semua belakang kira…. nak dengar pendapat pembaca… haha…

..
 
 
Comment by chaos KP
2007-09-21 17:30:27

kau knp ek slalu gne ayt mns ble chatting dgn pmpn..
kau igt x kau pnh watpe kat toilet tower a sem2 dlu..ala,toilet y dkt dgn gim 2..jgn wat2 lpe..Allah m’jd saksi taw..hahahahahahahahahahahahahaha..

..
Comment by Khai
2007-09-22 06:54:29

dah pompuan tu awek aku.. mmg ar kene manis2.. huhuhu….. toilet? buat ape ek? hurmmmm…. ๐Ÿ˜•

..
 
 
Comment by moghammer
2007-09-21 18:36:41

thanx bro…jasamu dikenang..huhu… best giler dapat sembang sampai sahur…muhahaha…scukz the best

..
Comment by Khai
2007-09-22 06:55:40

wahaha.. tinggal bape hari je ni.. nak masuk oktober da.. pastu x leh guna da super savers.. nangis ๐Ÿ™

..
 
 
Comment by hafreze
2007-09-21 18:56:19

aku dh tau..aku dh tau!!..haha..aku yg first dh tau..hahaha..

..
Comment by Khai
2007-09-22 06:56:49

haha…ko 1st,, moghammer 2nd… kekekeke…… rugi la sape yg x nak tahu tu… ngeee!!

..
 
 
Comment by n3dmax
2007-09-21 21:43:44

akunye hp x bnti call dri kol 12am – 12pm…none-stop….kalo tdo pun biar jer on…hahahahh, jimat giler….crenye sungguh mudah….
ym aku gak utk informasi supersaver dgn care yg mudah….hahah xdela aku gurau jer(bngang khai…:P)

..
 
Comment by pat
2007-09-22 11:23:33

huhuhu aku dah tau dah camne nak apply super savers dgn care yg mudah kekekekekeke…..sape ntah yg bagitau…huhuhuhu

..
Comment by Khai
2007-09-22 23:43:18

ahaha.. sape kasitahu ko pat… mesti baik kan orangnye tu…. haha….

..
 
 
Comment by sekret
2007-09-22 23:08:53

HUHu…caiyok khai…first time aku rajin baca blog orang..maseh ๐Ÿ˜€

..
 
Comment by nazz
2007-09-23 00:09:57

khai..aku nak ym ko pasni..bgtau aku camner…kekeke…tag nanti aku wat ..heheh

..
 
Comment by alep
2007-09-23 01:12:53

aku nk tau gk khai!
aku serang ko kt ym.

..
 
Comment by Wizurai
2007-09-23 02:47:22

kongsi gakle ngan aku… huhuhu…

..
 
Comment by nasrulikhwan
2007-09-25 15:07:10

camner nk wat supersavers tue? aku suruh ko add kat ym aku ko takmo… takpown kasik r id ym ko khai….
ym aku : ikh_one87

..
 
Comment by super savers
2007-10-09 22:18:33

bagi tau pla camne nak buat super savers email aku

..
 
Comment by super savers
2007-10-09 22:19:31

ko addd aku kat ym amirul041293 plzzz

..
 
Comment by Khai
2007-10-10 13:04:49

cuba pergi sini
http://www.khai.scukz.com/contact/

pastu add la sendiri… boleh?

..
 
Comment by buaya-merah
2009-02-03 08:27:09

salam…
mcm ne apply super saver wei..hehe

..
 
Comment by aishah
2009-10-06 04:46:22

mcm ane erk..britau ar saye ๐Ÿ˜‰

..
 
Name (required)
E-mail (required - never shown publicly)
Your URL
Your Comment (smaller size | larger size)

Trackback responses to this post

Apa Entri sebelum dan selepas entri ini?