Di mana kan ku sambung study. Need help!!

485 views | Hantar ke Twitter! | Cetak Artikel Ini

Title dah macam lagu P Ramlee la pulok. Sejak dah ada handphone yang boleh layan WiFi ni, rasa nak menangis pulak bila nengok laptop yang dah tak beraksi. Bila jeling je laptop ni, rasa macam dia buat muka seposen la pulak kan suruh guna? hahaha, gila poyo aku. Tapi Khai memang dari dulu anggap barang-barang Khai bernyawa. So sedikit sebanyak memberi semangat untuk menjaga barang dengan baik. Berbalik kepada handphone, mentang-mentang dah ada GPS, jalan yang dah tahu pun sibuk nak guna GPS. Apejadah? Taknak macam bodo pulak kan? Tapi takpe la, sukarela Khai menggelarkan diri ini sebagai gayat!! Puas hati? Hehehe.

Gambar ni adalah gambar pertama yang Khai tangkap guna Nokia 5800XM tu. Hurm, manyak cantik itu gambar. Orang buta seni photography macam Khai, akan cakap gambar kat atas ni kualiti sama macam DSLR. So tak perlu beli DSLR yang besar gedabak tak boleh masuk poket. Hehehe. Adik-adik, jangan ikut kata orang buta seni photography macam abang ye? Kalau nak ikut jugak, tunggu abang jadi abang ipar adik.

Pasal gambar motor kat atas tu, saja kasi bogel. Setting angin sana sini. Baru Mat Rempit Shah Alam menangis bila Khai potong diorang dengan muka selamba badak sumbu. Budak-budak lelaki UiTM, takkan tak tahu kot gambar tu kat area mana? Hehehe.

Berbalik kepada tajuk artikel ni (dah macam karangan budak darjah satu baru nak on topik!), nak mintak tolong sangat-sangat dengan korang semua ni. Sejak dua menjak ni, semangat nak sambung study tu makin membuak-buak. Kalau Maria Ozawa berdansa kat depan pun, takkan dapat mengalahkan nafsu Khai untuk sambung belajar.

Masalahnya, di mana? kat mana? Mana Universitas nak masuk ni? Korang yang pernah masuk universiti atau ada adik perempuan yang masuk university, tolong la kasi idea. Takut tak tahu nak masuk universiti mana nanti lama-lama, Maria Ozawa belum sempat berdansa, Khai dah terkam dulu. Jeng jeng jeng!!

Dalam kepala ada petik MMU, tapi taknak jejak Cyberjaya lagi sebab cintaku tertinggal di Cyberjaya. Banjir pulak Cyberjaya tu dengan air mata dugong karang.

Tolong ye kawan-kawan. Errr, UiTM taknak!!

p/s: Oh lupa.. Khai nak sambung pengajian bidang Creative Multimedia.

Bookmark entri ini

Bookmark

Boleh print kalau nak

 Print Artikel Ini.

Ditulis pada 9:26 pm 29 May '09 dan pastinya oleh . Siape lagi? | 485 views
Dalam kategori: Hidup Khai | Tweet This!

Eat This Google!: , , , , , , ,


RSS feed | Trackback URI

108 Comments »

Comment by pjan
2009-05-29 21:38:32

ko sambung saja la kat UNIPET ke UTM ke.UITM pun bagus pe.knp ko xnak lekeh ke UITM.:P tapi yang terbaik cam ko ni elok masuk MMU je. Xyah la dok kisah sgt pasal cinta ko yang tertinggal tuh hahaha

..
Comment by Khai
2009-05-29 21:46:48

ahahahhaa!! UNIPET tu ape? UTP ke? pelik je nama Unipet.. cam mencarut.. haha.. gurau jer..

UiTM taknak bukan sbb UiTM tak bagus ma.. dulu mmg nak sgt tapi sekarang.. adalah sebabnya..

MMU… Hurm.. universitas idaman since form 3.. 😎

..
Comment by pjan
2009-05-29 21:50:11

masuk je mmu khai..org2 cam ko ni elok masuk MMU..takpun ko sambung la balik kat limkokwing try la mintak biasiswa. mana tau rezeki ko kot2 dapat biasiswa.

(Comments wont nest below this level)
Comment by Khai
2009-05-29 22:54:15

x mau la kokwing.. degree kalau takde sponsor, mau gaji 3 4 tahun aku jumlah dia.. haha!! :bloody:

 
 
 
 
Comment by Roslan
2009-05-29 21:44:18

khai..ko tak try ke search kat web2 ipta tempatan?? try la tgk..kalo multimedia ni ipta mane ek?? uum macam ceruk sane sgt.. upm?? dekat lak ngn putrajaya. 2 tempat tu la aku tau ade bende yg ko nak..sbb ko taknak bjr kat uitm kan..hu3..tgk entri lame ko dulu nak sgt gi uitm..PRAPPPP!!!! sekali x mo gi uitm..kah3.. πŸ™‚ kalo ko nak ipta byk research2 dan program byk gi la upm..promote plak..tp ada gak tak best..ikutla..tiap2 ipta ade kelebihan dan kekurangan..tu je.. =(

..
Comment by Khai
2009-05-31 01:13:20

ada buat research gak bro.. cuma nak nak tanye pendapat korang.. kira melengkap’kan research untuk masa depan aku.. hehe..

..
 
 
Comment by Khai
2009-05-29 21:53:43

UPM kat area sri kembangan kan.. ok.. jap gi research skit kat web dia..

Hurm, tu la bro.. UiTM bagi aku indah khabar dari rupa la.. dulu dengar je.. skang dah nengok depan mata kehidupan budak2 uitm.. aduyai.. biarlah rahsia πŸ˜†

..
Comment by pjan
2009-05-29 22:03:49

hehe zaman aku dok uitm masa dulu itm pun dah huru hara khai..apa nak heran

..
 
 
Comment by YaNa
2009-05-29 21:58:53

upm best gak klo multimedia nie..
sebenarnya dr dulu nak masuk upm tapi apakan daya diriku tercampak jauh nun disana..
skrang dah abes belaja.. target keje plak..

..
Comment by Khai
2009-05-29 22:54:46

di sana tu mane? sintok’kah? hehehe

..
 
 
Comment by ejardkethot
2009-05-29 22:49:48

8) steady la bro…masuk je MMU cyberjaya tu..abang ku di sana..hahaha..
khai..gue sokong bangat masuk MMU ..hehe..[teringin jugak nk stdy sana..tp abg dh stdy sana..cam x de harapan nk stdy sana plak] !!~
pasal cinta mu tertinggal di cyberjaya tu…abaikan jewkk.. πŸ˜€
nnt cinta lain dtg punyer..kes kes kes 8)
gud luck bro !!~ stdy mana ponk..anda still HEBAT !!~ πŸ˜‰

..
Comment by Khai
2009-05-29 22:56:21

macih ejard.. before sebelum masuk luct, mmg dah prepair nak masuk MMU.. dah dapat sticker sume dah ntuk masuk time pendaftaran.. last2 x jadi..

Hurm, degree @MMU.. best2.. leh layan shisha balik kat Cyberia.. hahaha :[

..
 
 
Comment by wana
2009-05-29 22:59:48

sambung kat wana jek la… nak tau kat mana roger aii ok… wana ble tolong……

..
Comment by Khai
2009-05-31 01:14:17

sambung kat wana? hurm.. kat mana tu nak sambung? kat rumah cik wana ke? πŸ˜€

..
 
 
Comment by zelo55
2009-05-29 23:24:39

UIAM tak nak ke bro?
dah banyak kali dah ak goda ko dengan awek2 arab berhidong mancung…
tp…ko xnak jee…
hahahahaha…

..
Comment by Khai
2009-05-31 01:14:53

hehehe.. ko ni bro.. study uiam kene jadi budak baik.. pe nak jadi ko ni pandang awek2 arab je keje? kakakakah!! πŸ™‚

..
Comment by zelo55
2009-05-31 19:53:43

hehehehekk…
ok ar tu awek arab…
idong mancung…
pipi tembam…
body solid…

astaghfirullahalazim…

(Comments wont nest below this level)
 
 
 
Comment by zik
2009-05-29 23:25:03

bro, kalau susah2 mintak kat overseas jek! hehe syok pon syok kn?

pilih la mana2 tempat yg rasa khai suke, sbb masih boleh memilih. mmu juga target ku dari dulu. tapi cinta tak kesampaian pulak. ekeke engkau plak cinta tertinggal kat cyber.

bagus jugak kau bukak entri ni, aku pun tak lama nak masuk degree.

..
Comment by Khai
2009-05-31 01:16:04

oversea? universiti mana tu? aku x layak! hahaha :bloody:

..
 
 
Comment by aQei
2009-05-30 00:42:28

upm de gak course multimedia tp xtawla best ke x…tp ok je kot..hehehe… πŸ™‚

..
 
Comment by -WaN-
2009-05-30 01:28:41

aku ade mmbr amik course multimedia ape ntah kat upm.die cakap oke je,dan nak suruh adik die masuk upm gak…

kat mane2 pon same,asalkan ada daya usaha.insya-Allah berjaya.. πŸ˜‰

..
 
Comment by applepie
2009-05-30 02:03:29

uiam? bek tak yah, hehe.. setuju ngn -WaN-, mane2 pun same aje…

..
 
Comment by samanosuke_04
2009-05-30 02:11:33

ko amik rr bidang animasi ker, buat video game ker.. aku nak sangat tengok Malaysia ade bende2 camnie… huhuhuu, tak kisah pun blajar mana2..

..
Comment by Khai
2009-05-31 01:17:14

amik multimedia, kira ada gak la tersepit subject animation, samanosuke.. even x bape minat pon, x kenal maka x chenta.. :bloody:

..
 
 
Comment by catzer
2009-05-30 03:23:52

hahhaha..uitm awal2 ko reject erk..erm kalau gitu pi lah oversea khai sana byk awek cun..hahahah :p

..
Comment by Khai
2009-05-31 01:17:49

study kat botswana je la camni.. ramai gak awek2 cun yg berkilat2.. haha

..
 
 
Comment by Hanis
2009-05-30 03:36:51

hurm..
org berbakat+kreatif seperti Khai ni..
better masuk je MMU..

..
 
Comment by IzuddinHelmi
2009-05-30 04:20:07

Think:
1. Better facilities and environment
2. Get yourself surrounded by creative people
3. Get better equipment (high performance pc or mbp)

dan paling penting jangan bosan.. cam aku ni baru 2-3 tahun blaja dah bosan. Nasib baik skarang dah 4th year.. ade lagi 1 tahun T_T

tapi MMU Cyber kurang soul sikit dari MMU Melaka..

..
Comment by Khai
2009-05-31 01:19:05

betul2.. aku pernah gi mmu melaka.. mmg best… berbanding cyberjaya..

Thanks.. 3 point ko tu cukup hebat!

Kalau aku masuk mMU melaka nanti, leh ngeteh eh bro? hehehe

..
 
 
Comment by Roslan
2009-05-30 05:06:55

better u pergi oversea la tenet cam haram sini..better quality n environment..sume ade sane..duit takde tak jalan la..kekeke πŸ™‚

..
 
Comment by izzat aziz
2009-05-30 07:48:20

The One Academy ataupun MMU πŸ˜€

..
 
Comment by Scerdboy
2009-05-30 09:16:15

baik ko masuk sekolah balik..
x yah masuk university..

..
Comment by Khai
2009-05-31 01:19:45

kalau boleh nak gak.. haha! makan mak ayah tanggung.. best2.

..
 
 
Comment by Fatin Pauzi
2009-05-30 09:23:04

Dah UiTM Shah Alam tak nak, tak dapek den nak nolong. Unisel ke? ok?

..
 
Comment by arham
2009-05-30 09:49:19

bukan nk menyibuk tapi kan, leh tnye cket? hehe kat limkokwing dlu pointer dpt bape? gtau la kehkeh pointer sdikit sbnyk mempngaruhi universitas mane ko leh smbung dgree, kalau dpt for felat ko apply je mit ke, cambridge ke

..
Comment by zik
2009-05-30 14:18:58

mit, pergh kalau la dapat msk memang hebat. komputer kat situ power2 siot. otak bdk2 dorunk pun mcm komputer.

..
 
Comment by Khai
2009-05-31 01:20:57

pointer 3.3 jer.. kahkah!!

aku failed bila masuk subjeck animation.. orang lukis gambar kartun lawa2, aku lukis gambar orang lidi… alamak ai… =(

..
 
 
Comment by janda Khai
2009-05-30 09:51:24

pergi je USM Penang.
sana banyak buat research benda2 baru..

..
 
Comment by xflixz
2009-05-30 11:46:57

Khai..aku rase ko gi MMU doh..komfim!!!

Sebab:

Ko nak masuk Creative Multimedia kan,so kat MMU memang lah menepati.

Internet laju..hahaha..download movie 2 minit.hehe..

Kalo ko x dpt hostel,leh dok cyberia ngan aku.ade kosong lagi neh.hhahahaha..mlm2 turun bwh layan shisha..

tapi bak kate izuddinhelmi,btol la..ko kene pikir :

1. Better facilities and environment
2. Get yourself surrounded by creative people
3. Get better equipment (high performance pc or mbp)

So,mmg MMU ade sumer ni..

pasal chenta ko tu,aku ase nnt bile ko da dok dlm MMU mmg tak igt dah chenta tu..siyes beb..!!! πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚

..
Comment by Khai
2009-05-31 01:21:57

chantek… cop kan aku satu bilik kosong.. kemungkinan besar nak masuk MMU tu mmg ada..

Best2 layan shisha.. lagi2 ko lanje iye tak? hahaha πŸ™‚

..
 
 
Comment by hanie
2009-05-30 12:47:49

UKM pon ok gak….faculty tuk sc teknology n maklumat cam jauh sket…tp not bad…ramai gak mmber situ…

..
 
2009-05-30 13:08:47

MMU is the best choice….. kalau payah sangat solat istikharah jeee

..
 
Comment by inspirasiizra
2009-05-30 13:24:43

Khai masuk je uthm
kat batu pahat, johor.
memang syok kat situ,,
kuality belajar pun bagus,,
dan yang paling besh,,
khai boleh femeskan uthm kat blog khai lak,,
lalala … πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚

..
Comment by Khai
2009-05-31 01:25:19

uthm pon mmg best.. adik kepada abang ipar khai study situ.. thanks ya!

..
 
 
Comment by fira
2009-05-30 13:39:45

wat je solat istikharah.
pe nak heran ngn cinta dlu.
toksah2 da kepoh2 .
hahahaha…awek mmu cun2 ok n…seyes anda pasti bersemngat nak g kuliah hari2..

..
Comment by Khai
2009-05-31 01:26:02

nak belajar ke nak nengok awek ni fira? hehehe.. ala, mana2 universitas pon ramai awek.. gadis melayu mmg unik..

..
Comment by fira
2009-05-31 12:03:25

tapi khai.
itu dinamakan booster.
eh aq ni laki ke pompuan? tetibe kompius.
hahaha.well.aq yg pompuan ni pon ske tgk pompuan cantek tau.
good luck la ye.
jgn jadikan sesuatu bende tu sbg penghalang utk teruskan your journey. πŸ™‚

(Comments wont nest below this level)
 
 
 
Comment by chad cikun
2009-05-30 14:28:51

UTHM d ba2 pahat, johor je khai…
hahaha…
x femes, tap bolih la…
hahahah…
mai la ke UTHM… 8)

..
 
Comment by Taufik SM
2009-05-30 15:28:15

Masuk r uitm …..

masuk swasta punya kolej ,mahal ..cekik darah …

πŸ˜‰

..
Comment by Khai
2009-05-31 01:28:04

Tahu tu UiTM punya yuran mmg murah.. Kalau x silap, University yang yurannya termurah di dunia kan?

Mmg ok study situ.. lecturer pon ramai nasihat suruh study UiTM.. Kepada yg lain, leh la try masuk UiTM..

Tapi Khai x nak. adalah sebabnya..

..
Comment by me myself
2009-05-31 11:25:55

org cm khai ni mmg sesuai msk mmu..
tp nape anti ngn uitm ?

(Comments wont nest below this level)
 
 
 
Comment by akulawanita
2009-05-30 17:02:19

hmm..
i think mmu is the best place for u khai..
kt sne memg memerlukn student cm khai.. πŸ™‚

..
 
Comment by Kill-Vearn
2009-05-30 18:59:46

aku rasa baik ko keje… hahaha… kalo skrg ko ada keje yg bagus la… kalo keje tak bape masyuk, ko sambung la study… blaja mana2 sama aje janji semangat memperolehi ilmu tu penting… kene usaha utuk dpt sesuatu….

ehem3… ko da pakai ekzos AHM nampak… mana pi paip standard? rempit tol la ko.. hahahaha… hurm lupa nak bg taw satu agi, mat rempit tak pakai side miror oke.. ahahaha…

..
Comment by Khai
2009-05-31 01:29:44

haha.. aku bukan mat rempit la bro.. adus.. kalau mat rempit, macam ko cakap, x kan ada side mirror tu de..

Tapi aku suke cepat.. gi mana2 pon nak cepat.. so motor kene laju.. sampai time yg sesuai n clear, 180 terus haha!

Ekzos standard dah jadikan tukun ikan pon.. suka ikan2 aku kat umah tu.. hahaha πŸ˜€

..
 
 
Comment by KhaLiL
2009-05-30 19:26:55

MMU melaka OK gak

..
 
Comment by Hanis
2009-05-30 19:51:52

siyes..
MMU terbaik untuk ko, khai..

*aku takde kena mengena dgn MMU,oke. sbb aku study kat UPM..hehehe*

..
Comment by Khai
2009-05-31 01:30:03

Thanks ya Hanis n Khalil..

..
 
 
Comment by burger
2009-05-30 22:36:42

baik ko g mmu malacca….aku ckp ngan ko…bandar melaka antara bndr yg x bosan…especially kalo ko duk bukit beruang(mmu)…tmpt tu mmg lengkap…everything is available…x pon ko masok UTeM…kt mlaka gak…near mmu….dia ader fakulti teknologi maklumat dan IT..kalo ko masok situ…mesti jd top outstanding stud…papepon…baik ko sndiri wat research pasal ipt nih…takot nnt nyesal..hehe..(awek2 melaka memang ramai yang buat air liur lelaki banjir)

..
Comment by Khai
2009-05-31 01:31:14

banjir air liur? yucks! hehehe..

Tapi bro, rasanya untuk part creative, ada kat MMU Cyberjaya je kan?

..
Comment by burger
2009-05-31 01:51:27

oh yeke…hehe…sori..ak bkn stud mmu…just suggesting…

(Comments wont nest below this level)
 
 
Comment by BAMBAM
2009-06-01 17:43:53

UTeM ade ke kos khAi nak ? akU rase cAm xde.. haha..
akU UTeM gAk.. tApi akU amEk engineering ar..

..
Comment by Khai
2009-06-01 22:10:42

Thats why lew..

(Comments wont nest below this level)
 
 
 
Comment by shah
2009-05-30 23:26:49

Gmbr kat Jati kan. Tmpt aku lpk muda2 dulu, 3 thn lps.

..
Comment by Khai
2009-05-31 01:32:13

Hehe.. betul!

Blog ok bro? ada apa2 problem, email Khai yer.. Feed dah ok?

..
Comment by shahrul
2009-05-31 13:25:42

Tgh usahakan..

(Comments wont nest below this level)
 
 
 
Comment by khairilz
2009-05-30 23:43:35

khai,
masuk uniten la, sekali ngan aku πŸ˜€

..
 
Comment by eyeman
2009-05-31 00:24:19

gi sambung kat UMS ajela. haha.. 8)

..
Comment by amekul
2009-06-01 11:16:21

yeah,khai,
UMS memnag bes
kat sabah sana nun 8)
jauh sket dgn peminat2 fanatik ko
UMS have e better facilities πŸ™‚
akak den study E-business dulu and she said that UMS provide a huge Mac library thre for the 3-D animation students+web ceative multimedia
tr5y it oout bro πŸ˜‰
u worth it

..
Comment by Khai
2009-06-01 22:12:03

Sabah bro? Kalau aku demam nanti, takkan nak suh Heliza belikan ubat.. hehehee.. (heliza kat UMS kan?)

Jauh sangat la dari family.. kalau2 in case ada apa2 yg tak sedap didengar nanti, nangis aku x dapat balik :8

(Comments wont nest below this level)
 
 
 
Comment by fakhrul
2009-05-31 00:34:39

as a uitm students,

ur sound so sarcastic and i believe all uitms will so hurted by ur word..

actually, u study mana2 pun ok, janji u study smart and grad with honour(BIG).

..
Comment by Khai
2009-05-31 01:33:10

hok aloh… cakap UiTM taknak!!! itu pon ada masalah ke? dah mmg x nak study situ.. terpulang pada pendirian masing2..

X cakap dia x ok ke ape ke..

..
Comment by shahrul
2009-05-31 13:29:43

Betul, aku dgr x de pape pun. Atas pendirian seseorang la, kat mana selesa nk smbg study.

(Comments wont nest below this level)
 
 
 
Comment by din
2009-05-31 01:36:55

npe xde org pomot unikl?? hahahahah…. unikl pwn ada gk bhgian multimedia 2…. ok gk aku tgk.. lgpwn aku mmg aku ke sne…. huhuhu..

..
 
Comment by atokk
2009-05-31 02:24:23

MMU sudah..hahaha…elok tuk org2 mcm ko nie..kembangkan bakat..hahaha

..
 
Comment by Saffa
2009-05-31 03:23:04

Jom masuk UIA.. :o:

..
 
Comment by Hamdi
2009-05-31 07:30:25

taukeh
masuk limkokwing balik aaa
aku ada kat sana ohh
aku tahun 2011 baru habis
sempat lagi kita lepak cam duluΒ²
kul 6 je lepak kedai bapak ko kat streetmall tuh
hehe
amacam? :o:

..
Comment by Khai
2009-06-01 22:13:30

Bapak ape camtu.. teh tarik pon x nak kasi discount 10 sen.. hehe.. x leh harap nye Hassan Cafe.. hahaha!!

..
 
 
Comment by SpitFire
2009-05-31 11:36:05

universti kuala lumpur laa

dekat unikl miit tuh
bangunan universti tertinggi kat malaysia
duk tgh2 KL hehehe

..
 
Comment by ubey
2009-05-31 12:11:18

kalau ade duit lebih gi MMU la. kalu kaya sket gi UTP. tp UTP x menyerlah bab2 multimedia and animation ni. MMU jek beb. awek cun gle

..
Comment by BAMBAM
2009-06-01 17:46:47

UTP payah nak masuk la… ujian bertulis… kene ade interbiu.. tapi yang engineering la.. kos laen aku tak tau le…

..
 
 
Comment by misseda
2009-05-31 14:11:13

kat mane2 pon same aje Khai, yang penting semangat nak belajar tu ader…kalo stakat nk usha aweks…kt Pudu pon blambak2…hahaha.. :[ πŸ™‚

..
 
Comment by Zizie
2009-06-01 00:42:13

khai,
MSU tak try?

..
Comment by Khai
2009-06-01 22:15:28

MSU ada gak usya web dia. Ada gak dua tiga orang member time limkokwing dulu dah sambung study situ.. nengok la macam ne nanti..

Zizie kat MSU ke? rumah kat ner? leh lepak Darul Ehsan berdua-duaan.. kahkah!! :8

..
Comment by Zizie
2009-06-02 21:59:31

takde ar.
kt UiTM yg khai xske tuh.hehe.
ada ar fren kt ctu.
dia kata ok gak kt msu.
try ar wusha camne.
semoga wat pilihan yg bijak bro.

(Comments wont nest below this level)
 
 
 
Comment by atie
2009-06-01 01:24:28

mmu.. the best choice 4 u khai. πŸ™‚
lim kok wing.. pon same.. πŸ˜‰

nk new experience? overseas la dude.
scholarship blambak, bley mintak.

rs xlayak? :oups:
yo dude. xcube xtawu, aite? πŸ™‚

..
 
Comment by hudaLuna
2009-06-01 02:45:38

PTPL shah alam..

ade kazan org kt sn…
single lg…

hahaha…

amik creative multimedia gak

..
 
Comment by PakciQue
2009-06-01 10:02:27

SEGi. Pembelajaran multimedia kretif dalam bahasa Melayu sepenuhnya. Macam iklan dalam Radio tu.

Kau tak terpikat ke dengan iklan tu?

**Ada ulasan tentang iklan tu diblog aku**

..
 
Comment by student uitm
2009-06-01 14:47:22

salam,
ko wat pe kat kolej jati tuh?
kalu nak tau cc kat situ ler ada cc cgyhost tuh~
sbb dlu dia pomot cgyhost kat situ~

..
 
Comment by zool
2009-06-01 18:07:59

masuklah MMU kat Melaka…
Nanti boleh ko belanja aku main go -kart.. ha haha..
aku plak belanja ko makan goreng pisang gerai tepi jalan.. amacam?? Adil tak??

..
Comment by burger
2009-06-01 22:08:43

tumpang tanya…aritu ade dak mmu mati kene langgar kan..foreigner kn…ape citer tuh…?

..
Comment by Khai
2009-06-01 22:17:46

amboi.. lanje dia go kart.. dia lanje kita goreng pisang.. Ini tidak adil! anak tak setuju!! hahaha!!

Hurm, kat Limkokwing dulu ramai gak foreigner mati.. Tapi semua mati sendiri.. mabuk2 gi langgar pokok sawit…

Tiang lampu toksah cerita.. Bertukar ganti je kat Cyberjaya tu.. hahahaha!! Abis duit rakyat negro punye pasal..

(Comments wont nest below this level)
 
Comment by zool
2009-06-03 08:22:53

Ntahlah aku ta tau plak…
Tapi jalan kat MMU tu memang sibuk gile..
macam2 citer penah dengo pasal student MMU kat situ lebih2 lagi ramai org luar terutamanya Negrito.. ops negro

(Comments wont nest below this level)
 
 
 
Comment by izzy
2009-06-01 18:41:41

rminya suggest mmu,rasa berbangga pulak!heheh..
mmu la best..
mls nk citer panjang.
sudah ada dah contoh bagusnya student mmu nih
upin dan ipin? πŸ™‚
pikir2kanlah.

seorg yg kreatif mcm khai msk mmu jer..
kemudahan tip top.
sesuai~

..
Comment by Khai
2009-06-01 22:19:52

Itu la.. Les Copaque mmg marbeles…

Tapi bila bercakap mengenai multimedia, tiga universiti je yg paling top setahu Khai..

MMU, Limkokwing University n The One Academy, Sunway..

..
 
 
Comment by nama
2009-06-02 00:46:18

masuk je msu s13 shah alam 8) ..
facilities kurang la ckit cause kampus belom siap..
tp stdy oke..

..
 
Comment by budak U
2009-06-02 14:33:32

ko masuk jer uum khai…faciliti tip top….bkn nk puji uum..tp spnjg ku bljr kt sane…..semuanye ok…. 8)

..
 
Comment by apple dona
2009-06-02 22:34:20

khai.. siyes la bek awk masuk MMU.. percaya kata ati.. jgn keliru sgt.. gudluck.. mmg MMU sj da bes tuk awk.. jgn biarkan cita2 awk berkubur.. kekasih dtg dan pergi tiada ganti nya ngn ilmu yg bakal awk perolehi..

..
 
Comment by mummy
2009-06-03 11:18:55

apsal khai beli enpon nokia.. BOIKOT YAHUDI LA KHAI

..
 
Comment by hazim
2009-06-04 03:52:29

alah khai
masuk je mmu tue
kalo nak belajar p tringat bab cintanΒ²
nieh,baek x yah belajar khai oi…

..
 
Comment by abu
2009-06-04 16:51:35

alo brader khai…(off topic jap)

ko tukar ekjoz ke??

amboi 3X-pinjam ayat azwang ali jap

pomm….pom…
jom berperang πŸ™‚ :o:

..
 
Comment by Am
2009-06-07 11:11:14

KLMU pon ok ape. :oups:

..
 
Comment by ain
2009-06-07 14:54:55

xyah susah2 kje je kt mapley dgn ali… heheh

..
 
Comment by +Mawar+
2009-06-09 10:45:04

g je la MMU…
ahakz!
adeii…cian nye uitm..tp, UiTMdi hatiku..hehe!

..
 
Comment by deennasour
2009-06-09 16:33:15

eh eh, aku ingat lagik time chatting dgn ko,
ko kata tak da niat nak sambung lagi dlm masa terdekat ini.
terkujat gak bila tgh list tajuk ko ada pasal sambung study.
alah khai, uitm sudah leee…..

8)

p/s : ingat lagi ke ko kat deennasour ni. blog aku dah mampos terbarai. haha

..
 
Comment by BAGAK
2009-06-11 14:37:09

Rusia pun bagus

boleh mati kesejukan…

..
 
Comment by asx
2009-06-18 08:17:52

nak sambung kat tengah-tengah bandar , masuk uni aku .

miit kt unikl city campus , jalan sultan ismail. =)

..
 
Comment by rayban wayfarer
2010-07-16 01:50:42

masuk ALAM best hahahaa

..
 
Comment by deennasour
2010-10-04 15:41:07

weh khai, ko ikut jejak aku je.
stadi part time.
kat open university.

uitm??? memang tak la….booooo. hahaha *mati aku kena hentak bebudak uitm.

jom part time stadi,
ambik multimedia communication cam aku. baru hensem

..
 
Name (required)
E-mail (required - never shown publicly)
Your URL
Your Comment (smaller size | larger size)

Trackback responses to this post

Apa Entri sebelum dan selepas entri ini?