Orang Pertama Nengok Transformers: Revenge of the Fallen

2,711 views | Hantar ke Twitter! | Cetak Artikel Ini


Tajuk tak hengat la kan. Hahaha! Fuh, baru je balik nengok Transformers: Revenge of the Fallen dekat Mid Valley. Wow! Seperti yang disangkakan la, cerita ni confirm superb habis. Tak berkedip mata dari awal sampai la habis. Sure ramai yang jeles ni sebab belum nengok kan? Hehehe. Beli tiket pukul 9 malam lepas beratur panjang. Kes lupa nak booking la ni kan. Semua dah sold out. Dem! Actually cerita ni keluar 24 June 2009, tapi ntah kenapa, ada tayangan awal untuk 23 June 2009. Yang tinggal pun pukul 12:30 pagi. Kira dah masuk 24 June la tu. So ini bermakna, siapa yang nengok Transformers untuk tiket 24 June 2009 jam 12:30 pagi, orang tu tercalon antara orang pertama yang nengok Transformers ni kat Malaysia mengikut tarikh tayangan perdana sebenar diorang. Sanggup beratur panjang beb!

Orang punyalah ramai. Diorang ni demi Transformers, sanggup tidur lambat kan? Tak reti-reti nak tidur awal ke esok nak kerja? Kalau penganggur terhormat macam Khai takpe la jugak kan? Hehe. Ramai jugak yang tua-tua bangka pakai helmet Transformers bawak masuk wayang. Gile fanatik la diorang ni. Mengalahkan budak-budak.


10:30 Malam: Lepak Mamak kat bawah skybridge ke The Garden tu. Letih siot nak tunggu.

Tak payah la kot nak cerita pasal Transformers ni, since kalau Khai ceritra pun, sama je la dengan plot yang dapat korang baca kat internet ni. Salute sangat la kat Michael Bay dan crew dia yang dapat jadikan Transformers tu memang macam betul-betul ada dalam dunia ni. Langsung takde cacat cela dari awal sampai la akhir. Cuma agak tak menahan sebab Transformers 2 ni, USA tak habis-habis tunjuk betapa hebatnya ketenteraan negara diorang. Sampai boleh Khai terbayang kalau’lah negara kita ni tiba-tiba saja nak ajak Amerika main perang-perang, rasanya tentera kita baru nak sarung seluar, kita semua dah goal kot? Ok, Malaysia Boleh!


12:18 Pagi: Nak masuk panggung pun kene queue. Punya la ramai kan

Tapi apa yang pastinya mengenai sequel Transformers ni jika nak dibandingkan dengan Transformers 1 dulu, best lagi la yang dulu. Yang ni jalan cerita biasa-biasa sangat. Ending pun tak berapa nak ter’uja. Kalau bukan kerana CGI yang super hebat tanpa cacat cela, baik beli DVD cetak rompak je la kan? Hehehehe. Tapi, sampai sakit bontot kot. Skit lagi nak mati kesejukkan. Bayangkan cerita start pukul 12:30 dan habis jam 2:45 pagi. Kira sendiri berapa lama.


Megan Fox hoi.. Serious meleleh air liur. Bukan Khai tapi orang depan.

Ok, itu sahaja entri tak ber’maklumat yang mampu Khai tulis pagi-pagi buta ni. Saja nak menjeleskan korang yang duk sibuk-sibuk tulis pasal Transformers dalam blog dan Twitter, tapi hampas tak pergi nengok pun lagi. Hahaha! Wei terung, ingat ko sorang je dah nengok awal? Hehehe. Aiseh, dah pukul 5:43 pagi ni. Jom la mandi wajib! Lalalala..

P/s: Teringat dua tahun lepas dengan siapa pergi menonton Transformers.. Masa tu dia cakap nanti keluar Transformers 2, dia nak teman Khai jadi orang pertama nengok dulu. Nampaknya perkara tu betul-betul berlaku tapi tanpa ditemani dia.

Bookmark entri ini

Bookmark

Boleh print kalau nak

 Print Artikel Ini.

Ditulis pada 6:15 am 24 June '09 dan pastinya oleh . Siape lagi? | 2,711 views
Dalam kategori: Hiburan | Tweet This!

Eat This Google!: , , , , , , , , ,


RSS feed | Trackback URI

105 Comments »

Comment by Hamdi
2009-06-24 06:22:14

semangat giler bang kita nih tgk transformers
ehehehe

..
Comment by Khai
2009-06-24 06:58:34

hello… jeles cakap je la jeles.. hehehe ๐Ÿ™‚

..
Comment by Luth Textile
2009-06-24 19:25:02

Jeles la sikit khai.. lambat lagi nak nengok ni..

(Comments wont nest below this level)
 
Comment by Taufik SM
2009-06-28 17:40:06

aku pun jeles gak ….

(Comments wont nest below this level)
 
 
Comment by Adik Cute!
2009-06-24 08:13:05

Demi Transformer… sanggup berbaris panjang & menunggu lama…
Pengorbanan yang berbaloi!

..
 
 
Comment by blowie
2009-06-24 06:40:30

gila la,sanggup tunggu tuh….hahahah

..
Comment by Khai
2009-06-24 06:59:40

Kira ok la tak spoil mode korang.. kasitahu ending dia camne karang, terus menangis.. hehehe…

p/s: dua tahun menanti.. penantian satu penyeksaan.

..
 
 
Comment by Blurrypinky
2009-06-24 06:59:32

siyes??? dasat khai…sanggup tunggu…nak wat camner..khai baru nak tido, i dah gerak g keje dah..huhuhu..so..x jadi yang first pun takper la..asalkan dapat tgk ek..huhuhu ๐Ÿ˜‰

..
 
Comment by fifie ierina
2009-06-24 07:11:00

oh! sungguh ku xske entry kali ni..
skee la 2? i’m having exam right
now, cme ley tgk awal julai nti…

wuaaaa, sedey gle…. menci2 =(

..
 
Comment by Afiq Danial
2009-06-24 07:19:58

oit..asal tgk transformers sampai kene mandi wajib?

..
Comment by Khai
2009-06-24 15:19:17

hahaa… saje je la..

..
 
Comment by black_white_cici_
2009-07-09 03:11:59

huahuahua…mane la tau, tngah2 tngk terstim kerw?? hehehe… ๐Ÿ˜€

..
 
 
Comment by enciksepul
2009-06-24 08:16:07

cehhhhh jeleznyaaaaaaaaaaaaaa :o:

..
 
Comment by April
2009-06-24 08:24:05

Pretty good post. I just found your site and wanted to say
that I’ve really liked reading your blog posts. Anyway
I’ll be subscribing to your blog and I hope you write again soon!

..
Comment by Mr.Bintang
2009-06-25 19:56:15

mcm spammer je ayat die nih.. dah biasa nampak lam SPAM list aku.. hahaha.. ๐Ÿ™‚

..
 
 
Comment by denaihati
2009-06-24 09:01:14

Best sangat ke cerita ni…kawan aku sanggup ke Jepun tengok pelancaran movie ni…

..
 
Comment by asx
2009-06-24 09:23:57

Haha . kul 9.00 pm lg aku dah tengok. lagi awal . hahahaha.

..
Comment by Khai
2009-06-24 15:20:10

huhu… 2 hari lepas aku booking, diorang x kasi.. siot je.. x dapat nak nengok time 23 june.. hehe.. ye la ko lagi awal..

..
 
 
Comment by Ina
2009-06-24 09:25:43

baru nak g nengok mlm nie.. jeles2… huhuh :bloody:

..
 
Comment by beliamuda
2009-06-24 09:25:51

aduh.. lambat lagi rasanya baru dapat nengok…

..
 
Comment by najwa
2009-06-24 09:48:09

hahahaha
mandi wajib eyh?? ๐Ÿ˜›

..
 
Comment by Kill-Vearn
2009-06-24 09:50:37

hoho… aku tgk arini kol 12pm kat the mines… dah siap beli 6 tiket… means 3 couple la.. hahaha… nasib kawan aku yg keje kat TGV the mines tu baik ati nak belikan…

erm khai nape gambo kat atas tu tiket ari esok? hahaha.. ๐Ÿ™‚ ko tgk skali agi ke? hehehe…

..
Comment by Khai
2009-06-24 15:20:56

haha.. maybe…. sape nak tiket? hahaha!!

..
 
 
Comment by pat
2009-06-24 10:46:47

oit khai…ni yg yg x puas ati ni..hahaha, bria aku blagak aritu bab da dpt tiket 24 aribln, skali ko gi tengok dulu..chait. xpe2… pape pon mlm ni aku gi tgk tanpa berssh payah bratur panjang..lalalala ๐Ÿ™‚ wehooo xcitednye nk gi mlm ni ๐Ÿ˜‰

..
Comment by Khai
2009-06-24 15:21:58

hehe pat.. takpe.. aku pon x sangka plak ternengok kul 12:30 tu.. mula2 jalan2 cari pasal je.. skali gi je la nengok transformers terus.. tengah malam kira x bape nak ramai la tu berbanding sbelumnya..

..
 
 
Comment by otomen
2009-06-24 11:16:02

aah,tiket esoknye..ni mesti kes pujok cashier ni soh bagi jugak tpi dudok kt tangga…ahHahA
aq nk p tgk st g,kul 3..seb bek smpt beli kt cineplex ni walopon aq rse kt langkawi ni xdr sape2 p booking ticket..ahHaA :aie:

..
Comment by Khai
2009-06-24 15:23:51

smalam dapat duduk line S5 n S6… damn! x puas hati.. so satu lagi ticket tu kerusi couple punya.. GSC Signature, The Garden. RM20 je satu ticket. Beli 2 RM40. Agagaga..!!!

..
 
 
Comment by YaNa
2009-06-24 11:34:20

arrr.. jeles.. nak tengok tengok dah ebes :bloody:

..
 
Comment by depurple
2009-06-24 11:43:19

yay!!
aku pn da tgk..
so aku pn tgolong dlm org pertama la jgk.. 8)

..
 
Comment by ainmarcello
2009-06-24 11:49:28

abg khai…
pasaipa smpi kene mandi wajib??
musykil nie……

..
 
Comment by NuoX
2009-06-24 11:59:12

Ntah khai tuโ€ฆ.cam la ade adegan TuuuT kat dlm cite tuh..
Tp, aku pon td pagi cam mandi wajib gakโ€ฆHahahaaaโ€ฆlol!

..
Comment by Khai
2009-06-24 15:29:31

mandi wajib ni time mandi tu, mandi je la wajib terus. Baru yakin diri berada pada tahan kesucian paling tinggi. Tanpa was-was.. haha!!

..
 
 
Comment by misseda
2009-06-24 12:15:16

wah…semangat betul Khai ni eh…sanggup tu..beratur panjang2..erm..tp saya xminat nengok ct transformers ni…sejak kecik…sejak der kartunnyer kt tb..entah la knp ek?..huhu..
tapi ayat ni xleh tahan nk tergelak…hahahah ๐Ÿ™‚
“Megan Fox hoi.. Serious meleleh air liur. Bukan Khai tapi orang depan.”lawak2…khai ni..

..
Comment by Khai
2009-06-24 15:34:33

hehe.. ok meleleh air liur.. jgn meleleh air lain.. haru karang kan…. hehehe…

khai pun actually bukanlah kipas susah mati Transformers.. time kecik tahu wujudnya kartun transformers, tapi jeling je kat TV. x pernah nak nengok..

Tapi khai jadi peminat Transformers lepas terpikat dengan CGI Transformers yang 2 tahun lepas.. kerana itu selepas 2 tahun ni, penantian betul2 satu penyeksaan.. who cares about dunia sktip dan khyalan Michael Bay.. tapi nengok kehebatan diorang buat.. inspired lor…!! malaysia boley!!

..
Comment by misseda
2009-06-24 17:13:07

melelh air lain…pe tu?(wat2 bodow jap)hahaha.. ๐Ÿ™‚
entah arr..mmg xminat ct sal robot neh..tp tranfomers yg first da tgk..but x sungguh2 pon..jap tgk..jap g dapo..jap msk bilik..hahah..pastu da habis…huhu

(Comments wont nest below this level)
 
 
 
Comment by nawkaz
2009-06-24 13:47:05

well2…
aku rase aku lg awal kot tgk dari ko..
hahaha..
kat seremban smlm kol 5 ptg dah kelua cite ni..
siap bukak 2 hall lg tu sbb punye la ramai org tgk..
kah2.. ๐Ÿ™‚

..
Comment by Khai
2009-06-24 15:36:32

kul 5 petang aku ngah sedap berdengkur.. hehe..

..
Comment by wedot
2009-06-24 16:31:50

kat sunway pyramid pun awal… aku tgk kol 6 ptg… orang ramai giler…. tp mmg puas hati… rasa nak tgk lagi jer… ๐Ÿ™‚

(Comments wont nest below this level)
 
 
 
Comment by kactech
2009-06-24 14:19:00

aku pn da tgk mlm td kat klcc…ramai giler org…igt da midnight org tito esk keje, nie xmakin ramai siap bwk family pn ade…haha…tp aku solo…kui3…

..
 
Comment by zelo55
2009-06-24 15:33:53

ko smpai pnggil ak terung sbb x pas hti sbb ak tgk lg awl eh…
kah3…
ak tengok 23 aribulan…
gagagagagaa…

ak suke part robot biru kecik main2 kat kaki megan fox…
kah3…time tu ak da tergelak mcm x igt dunia da…ha3..
mmg akn ko cari part 2…ak potong buat jadi avatar gif image…
hahahahahahahaha….

..
Comment by Khai
2009-06-24 15:38:37

hahaha.. betul2.. aku gelak gak tapi tak de la guling2.. wahaha.. mak si Sam tu pun satu hal plak.. gedik gedik tergedik-gedik.. hehehe

..
 
 
Comment by B-BOLL
2009-06-24 16:07:48

haku pun same la mcm ko khai,’
hahahaha
bestnye, dapat jd group first tgk dan dapat MC kat klinik RAJ DAN RAKAN2NYA…
HAHAHAHAHAHA……
HARI NI MMG RAMAI YG AMIK MC SAME MACAM AKU
:aie: :aie:
๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚

..
Comment by Khai
2009-06-24 17:35:26

kalo sume amik MC sbb nak nak nengok transformers, melingkup la kompeni bos korang.. hehe

..
 
 
Comment by zool
2009-06-24 16:17:51

oit tgk megan fox sampai mandi wajib.. wajib kawin ko nie…

..
 
Comment by Zizie
2009-06-24 16:24:06

best!!!!
hari ni.lepas 1st show(12.20 tghari) suma amik EL kut.sbb ramai dlm panggung wayang pakai baju kerja.hahaha.
nwy Transformers best.
mesti ada yg 3rd punya.
*ap punya cerita la* ๐Ÿ™‚

..
 
Comment by anne siska
2009-06-24 16:50:15

mst syok..mlm nni nk g tgk r c shia 2 :[

..
 
Comment by nbie89
2009-06-24 17:19:04

is that true that this movie is sooo lame?
i’ve heard the review is so bad…
i also heard that the joke is trashy…
they said that megan is wasted except for the beautiful fake boobs….hawhawhaw

is it micheal bay suffer from brain damage?
hak..hak..hak :o:

..
Comment by Khai
2009-06-24 17:37:35

yup.. Transformers 2 totally rubbish.. except for dramatic action and CGI… yg… yang… yang menutup semua kelemahan cerita tu.

Megan Fox totally wasted.. saje je nak buat tarikkan suruh orang teruja dengan buah dada dia yg besar dan bergoyang2 bila berlari dalam cerita tu… ceh! :bloody:

..
Comment by zool
2009-06-25 10:03:32

ha ha ha.. itu yang ko suka tgk kan..

(Comments wont nest below this level)
 
Comment by nbie89
2009-06-25 11:21:03

huhu….
what can i say…megan fox is superhot…
makes a girl wanna be gay….aiyarrkkk! :bloody:

[gurau ok] ๐Ÿ™‚

(Comments wont nest below this level)
 
 
 
Comment by Web Ku
2009-06-24 17:24:18

waduhh..kena tgk ni.. :bloody: :bloody:

..
 
Comment by fira
2009-06-24 18:14:08

dasat
demi optimus prime n bumblebee sanggup bejage malam2 eh manusia2 ni tmasuk la ko kan.
kan elok cenggitu buat slalu untuk smayang tahajud ke kan kan kan khai
lalalalalalalalalalalalalalalal….
pulak tu 24 jun = 1 rejab…elok pose sunat kan..
dok2 tgh transformers..smbil2 sahor makan popcorn n air coke.
x gitu khai?
hahahahahhahahahahahahaha..
p/s: kate2 org jeles sbb x dpt tgk lg.what to do. keja d siang hari. plan nk tgk time hari jumaat la. laki2 sume p masjid kan? :o:

..
Comment by Khai
2009-06-24 19:38:23

lol.. smoga saudari ni bukan hanya pandai berkata2.. anyway, thanks untuk nasihat itu.. :8

..
Comment by fira
2009-06-24 21:27:45

hehehehee.
ye la
smangat bekoba2 je kan .
xpe2.
paahm2.
sini mmg ramai kipas mati transformers. :o:

(Comments wont nest below this level)
 
 
 
Comment by Ozzie
2009-06-24 18:40:55

Ayat penutup yg xtahan tu, ada gak nak selit pasai Nieza..hehe… ๐Ÿ™‚

..
Comment by Khai
2009-06-24 19:39:15

lol… rolf!! rolf!!

..
 
 
Comment by Faiz
2009-06-24 19:26:37

CAM version dah kuar bro.
jimat duit tiket.
ha3.

..
 
Comment by kekeke
2009-06-24 19:55:46

khai…
aku rase aku kot lagi awal tgk citer ni dari ko
aku tgk smalam 23hb kul 7.45 mlm kat mbo melaka mall..hahaha :p
pastu tiket nye harge RM 8 je taw..jgn tekejut..hehehehe

..
 
Comment by Amirez
2009-06-24 21:14:14

haih..tak dapat2 lg nak booking online. server gsc down ramai sgt masuk. malas nak terus ke panggung. dibuatnya habis tiket, curah minyak jelah nampaknya

..
 
Comment by .AzFaRuL.
2009-06-24 21:34:06

tak jeles, sebab semua ini hanyalah DUNIAWI.

lalalala~ ๐Ÿ˜‰

..
Comment by Khai
2009-06-24 21:39:41

hokaloh.. statement tak hengat.. hahaha… ๐Ÿ˜€

..
Comment by nbie89
2009-06-26 00:45:48

funny that u said that…
u should not read at the first place…[no heart feelings k]
“x jeles”…acceptable
“duniawi”…..hak hak hak :(( …internet ni duniawi aper…

anyway…
senang nak comment since transformer not local movie….
senang kasik kutuk…
imagine transformer is a local story…
kalau comment mesti cakap x support local….
burrrr….[funny lol]
malaysian requirer silent… :bloody:

(Comments wont nest below this level)
Comment by Khai
2009-06-26 01:35:28

makan minum pun ikutkan duanwi juga.. naik motor gi pasar malam pun duniawi.. cari calon isteri pun duawi. mandi pon duniawi, berak pun duniawi. hehehe..

so pandai2 la imbangkan dunia akhirat.. x kan nengok transformers pun x boley iye tak…

 
 
 
 
Comment by juju
2009-06-24 21:43:04

apsal tiket price sampai 20 hinggit… :bloody:

..
Comment by Khai
2009-06-25 02:45:36

sbb tu bukan kat GSC biasa.. GSC Signature kat The Garden sebelah Mid Valley.. Couple seat n VIP..

..
 
 
Comment by shibli
2009-06-24 21:51:19

bru tgk td..bapak dasat CGI…
huhuh…respek2….

regards : http://loveperak.blogspot.com/

..
 
Comment by Eriyza
2009-06-24 22:14:45

Errr, sini takde pawagam pun tp kalo
ada skalipun rasanya takkan jd penonton
petama mau pun terakhir sbb x minat.
Hehehe!!! :p

..
 
Comment by abdusfauzi
2009-06-24 22:17:26

tahniah ๐Ÿ™‚

..
 
Comment by Akuro San
2009-06-24 22:44:11

hurmm… tgh tunggu kakak saya download citer nih kat internet…
what ever pun, cerita perang2 nih mmg best tgk kat panggung la… sound effect dia, menghidupkan suasana…
huhu..

..
Comment by ejardkethot
2009-06-28 13:21:50

siyes…mmg gegar wayang tgk citer action!!~sound effect besh !!~ hohoho..i like :love:

..
 
 
Comment by haruki
2009-06-24 23:26:19

bro ada tak cara nak booking ticket tanpa guan maybank2u atau card credit..nak tgk sgt cite ni

..
Comment by Khai
2009-06-25 02:46:45

kat GSC or TGV, dua dua x payah bayar dulu pon boleh.. reservation je dan gi amik tiket 45 sblum masa tayangan. Time amik tiket baru bayar..

..
 
 
Comment by oDiN
2009-06-25 00:18:35

baru pas tengok ..
๐Ÿ™‚

..
 
Comment by kaela
2009-06-25 00:43:26

sme la kte khai, psl nk tgk transformer 2nd ni, ade org jnji nk ajk tgk, tp jodoh x brpnjngn..hehehe, rs2nye 7 kali msuk pnggung tgk cite transformer yg 1st tu, xtau la yg 2nd ni, lgpn kte stranded kt s.alam ni yg xde pnggung, tp best jg bleh jimat dt, dlu mmg gle tgk wayang. yg pling rekod tgk cite LOTR the return of the king, sbb finale kte g tgk kt pnggung smpai 9kali..xpela demi uitm di hatiku, trpkse bkorban dmi sgulung ijazah, cewah…mlm ni g tgk transformer wlaupn jd org yg kebrp ribu. ๐Ÿ˜

..
Comment by Khai
2009-06-25 02:48:10

Kaela, siapa la yg menceraikan kamu tu.. sengal betul.. kan? hehehe.. takpe sat gi ada la lelaki lain pelawa ajak nengok sama.. hehe.. ๐Ÿ™‚

..
 
 
Comment by najster
2009-06-25 01:19:34

yeah!
tgk 2nd day :8
bez woot!

..
 
Comment by cecikut
2009-06-25 01:32:01

ai…nk aku g tgk wayang? jgn arap..

tggu dvd je la gamaknye T-T

..
 
Comment by tehsafiah
2009-06-25 01:57:48

abangku dengan bangganya cakap dia dah dapat copy cite tu daripada internet..huhu…
apa2 pun tengok kat wayang gak best..ada feel

..
Comment by Khai
2009-06-25 02:49:35

ntahlah.. bagi khai cerita hardcore CGI ni wajib nengok kat wayang.. nengok kat dvd rasa macam nengk cite kartun je nnt. huhuhu

..
 
 
Comment by Roslan Nazri
2009-06-25 03:24:04

nak gi tgk esok..arghhh..gsc stuck la!!! =(

..
 
Comment by JustPartis
2009-06-25 06:50:19

sehari x melawat khai… rupe2nya khai pi tgk wyg…
saat ko tgk wyg khai,aku dah nyenyak mimpi dah….haha
ape nak buat kan ..hujung minggu je ada masa nak nonton kat pawagam..huhu..

#Nak tgk ngan awek tp…..D**n.!! ๐Ÿ˜

..
 
Comment by redriben
2009-06-25 08:59:50

wei…jeles………..uhuks………..

..
 
Comment by Ryehana
2009-06-25 09:17:30

heh.. aku dah tgk awal2 jugak. at 8pm on 23rd June to be exact. Ade lak tayangan awal kat cinema Sitiawan tu.. huhuh

tp seriously citer ni memang best gilababi…

Lawak yang buat aku ketawa xhengat. And sedih pn yer jgk (time Optimus Prime mati)

4 1/2 bintang dari aku! :love:

..
Comment by Khai
2009-06-26 01:36:53

tu mmg sadis la kan.. tapi apesal time si Bee tu nangis kita boleh gelak ek? cam hampas je bumble bee tu kan.. gaya nak macam manusia.. hahaha!!

..
Comment by Ryehana
2009-06-29 08:57:42

Orang gelak sebab comel giler kelakuan mcm manusia.. haha

(Comments wont nest below this level)
 
 
 
Comment by joegrimimjow
2009-06-25 10:27:29

nanti la tengokkkk

..
 
Comment by anne_siska
2009-06-25 14:10:54

nk nengok..nk nengok ngn khai la..leh?? :aie:

..
 
Comment by blinkcup182
2009-06-25 19:16:37

gila lah! kau dah tengok dulu khai? hebat2

..
 
Comment by vYe
2009-06-25 22:50:32

YEAY..aku pon antara orang 1st yg tgk…hehehhe…
yeap,cerite ni pretty intense…sbb 2and a half hour..imagine laa weh…
AWESOME BUT EXHAUSTING!!!
dnga cerite almost sume cinema da sold out atleast for the first 5 days..
betol ke???
ksian sape xtengok lg..

aku beli 4hari awal..
semangat nye pasal..

..
Comment by Khai
2009-06-26 01:37:49

sakit bontot woo layan transformers ni.. 2 jam lebih.. dgn harga tiket mmg berbaloi sangat2 la kan..

..
 
 
Comment by rizzar
2009-06-26 23:18:22

pulang dr Cineleisure ngn hampa nyer… tiket SOLD OUT! tp akak lega krn dpt membeli tiket utk esok.. x pnh aihhh wat keje cmnih.. respek arr kt sape2 yg sngup amik tiket front row tuu.. hohoho

..
 
Comment by ejardkethot
2009-06-28 13:14:16

gile mahai tgk awal2..hohoho!!~
tp mmg baloi !!~
part mana paling besh khai?hohoho

..
 
Comment by Taufik SM
2009-06-28 17:41:42

tengok transformers sampai kena mandi wajib ???? ๐Ÿ˜€

..
 
Comment by najster
2009-06-28 22:03:12

lol..dkt gsc alamanda,23 june pkul 5pm da ade da.rmai gila tgk.

..
 
Comment by Anarm
2009-06-29 00:43:39

aku baru je dpt tgk td.. huhuu.. memang best siyal.. :love:

..
 
Comment by Faiz
2009-06-29 00:45:32

Khai… jom tgok skali lagi…

meh saya belanja… ๐Ÿ˜›

..
 
Comment by niraa
2009-07-01 23:22:44

haaa
memang cam si*l ahh punye best!
ops!
hahaha
mula2,memang nyampah ah semua org dok gila sgt kat cerita nie.
bila da tengok siang td,waaaaahhh gila best!x nyesal aku tengok!

..
 
Comment by dhEa
2009-07-02 12:56:17

khai aku tgk kul 10.20 (23 june 09)….kuar2 da dkt kul 1..gle x gle r kn..hehehe..tp mmg best gler3 r citer tuh..tp ending cm lbey kurg yg 1st je.. 8)

..
 
Comment by aku org pertame
2009-07-03 17:48:12

aku tgok 23hb..530 ptg, lagi awal la, hahaha.

..
 
Comment by Eja
2009-07-06 12:40:29

ermm… orang pertama tgk transfomer..
menarik…
tp kan… lagi menarik cite tntg aku..
aku tgk tranfomers ni 23hbn, pukul 8 mlm..
ngan kawan2..
ktrg book 4 halls kat pavillion.. hei sai x??
hahaha.. sape lg gempak???

..
Comment by misseda
2009-07-07 19:12:29

ala..berlagak la plak kan…aku pun akan tgk gak..akan jd org terakhir tgk…huhu..pe de hal?,,hehe :[

..
 
 
Comment by Sinarmawaddah
2009-07-11 15:09:46

hebat, sampai masuk paper blog nih pasal citer nih.sy pernah terbaca blog ni duluยฒ, bila terlihat justkhai je terus terfikir mcm pernah terbaca blog nih..hehehe! tahniah! harap mampu bg msj yg bermakna disini kepada semua.

..
 
Comment by bluefrog
2009-07-16 15:06:58

aku dapat tgk masa 23hb tu.. mmg pack orang.. :[

..
 
Name (required)
E-mail (required - never shown publicly)
Your URL
Your Comment (smaller size | larger size)

Trackback responses to this post

Apa Entri sebelum dan selepas entri ini?