Cantiknya Kalendar 2010 P1 W1max ni

1,789 views | Hantar ke Twitter! | Cetak Artikel Ini

Kalendar-W1max

Ok ini bukan entri pasal ISP ye. So Streamyx or W1max haters, please go away lah. Korang ni pantang sebut pasal internet sikit kat Justkhai, semua bergaduh ini lebih baik, itu lebih baik. Kalau kasi komen cara orang pandai takpe. Ini bahasa macam mak ayah terlupa nak masukkan sekolah agama. Itulah orang melayu kita ni kalau kita perasan, bila cuba membangkang sebarang statement yang dia rasa salah, terus anggap orang lain tu macam tak pernah masuk sekolah pulak kan? Selalu sangat dapat kita lihat komen-komen kat Youtube yang macam tu.

Kalau Artikel Justkhai ni lain cerita. Itu memang trademark blog ni bukan sesuatu yang lahir dari naluri si penulis. Siapa la penulis dia tu ye tak? Hehe. Which mean Khai bukanlah jenis macam tu sebenarnya. Itu pun tips juga ni di mana korang biarkan je orang nak label korang camana melalui blog as long korang tahu siapa diri korang dan orang sekeliling korang senang dengan korang. Selama 21 Khai hidup, Khai sentiasa sebenarnya buat orang sekeliling Khai rasa senang dengan Khai. Tapi kalau ada yang rasa tak senang tanpa pengetahuan Khai tu, sorry la ye. Saya pun manusia biasa juga.

Sebut pasal kalendar ni, semalam buka Twitter terbaca tweet dari si Piratz.

justkhai-twitter-piratz

Lepas tu Khai klik la amenda duda sorang ni bising-bising pagi-pagi buta ni. Hehehe.

justkhai-twitter-p1media

Rupanya sebab tweet dari P1Media kat atas ni. Pasal kalendar 2010 P1 W1max yang sangat menarik dan comel. Siap ada featuring Justkhai lagi kat dalam dia. Itu satu sebab kenapa korang perlu dapatkan kalendar ni sebab ada pasal Justkhai. Hehehe. Tapi yang tak patutnya, Khai sendiri pun tak dapat lagi kalendar ni. Ni dah seminggu masuk tahun baru 2010 ini. Ini boleh mendatangkan marah ni. Hehehe.

Kalendar-W1max-1

Kalendar-W1max-2

Kalendar-W1max-3

Kalendar-W1max-4

Secara peribadi’nya, Khai tak tahu pun pasal Justkhai ada disertakan sekali pada Kalendar 2010 tu. Thanks kepada team W1max yang terlibat menyiapkan kalendar tu. Kepada korang yang melayu, kalau warga Cina tidak men’diskriminasi melayu (ya saya melayu), mengapa perlu anda? Renung-renungkan lah jangan hanya pandai melaungkan “Salam 1Malaysia” semata-mata mengikut trend. Tak gitu korang?

Update: 24 Februari 2010
Awal Januari hari tu lagi Khai dah dapat kalendar ni. P1 post kat rumah. Baru hari ni nak update. Hehe. Memang cantik yang amat. Thanks kepada P1. Oh ya, Khai dapat satu aje tau. So jangan korang nak mintak pulak. Hehehe.

p1 wimax calendar

Bookmark entri ini

Bookmark

Boleh print kalau nak

 Print Artikel Ini.

Ditulis pada 4:03 am 7 January '10 dan pastinya oleh . Siape lagi? | 1,789 views
Dalam kategori: Blog, Hidup Khai | Tweet This!

Eat This Google!: , , , , , , , , ,


RSS feed | Trackback URI

60 Comments »

Comment by syin
2010-01-07 04:05:31

dah tngok dah gmbr dekat FB…HAHA…kartun dia lawa..

..
 
Comment by Fatehah A.
2010-01-07 04:07:06

khai mtak la kalendar tu byk2.bg kat saya 1.hehe

..
 
Comment by Mr.Bintang
2010-01-07 04:22:47

perghhh! kene pomot lagi.. bestnyeee..

..
 
Comment by x-po
2010-01-07 04:23:16

hehe pandai btl p1wimax rasuah ko ek bro? hehe sbb dia nk ko tak potong dia punya la tu..hehe

..
Comment by Khai
2010-01-07 04:43:55

Biasalah tu marketing strategy.. kita kena faham.. win n win situation.. ๐Ÿ˜€

..
Comment by hanif
2010-01-07 07:15:13

wahahaaha ngko dah dikormosialkan lah … boleh jadi produk ! tahniah bro !

(Comments wont nest below this level)
 
Comment by ishak
2010-01-08 16:07:26

makin kaya ko lepas ni khai

(Comments wont nest below this level)
 
 
 
Comment by FaisalReza
2010-01-07 07:17:09

salamm, wahh… dasat la ko Khai, siap ada free credit lagi, x lama lagi blh jadi duta, hohohoh :8 (keterkaguman yang teramat)

..
Comment by okla2
2010-01-07 10:53:20

kalau khai jadi duta, bole tgk muke dia camne… ๐Ÿ˜€ terbongkar identiti , HAHAHAHAHAHA

..
Comment by FaisalReza
2010-01-07 11:59:34

Tp, Mr Michael Lai mesti jdkan dia duta sambil tutup muka dengan topi mcm dlm gambar tu… heheh.

Btl tak khai? ๐Ÿ™‚

(Comments wont nest below this level)
Comment by Khai
2010-01-08 18:20:03

x betul.. kalau aku kuar tv ke paper pon, bukan korang kenal melainkan member2 terdekat.. hehehe..

 
Comment by Lady Nass
2010-01-17 00:43:08

harap kuar avatar ko ye khai kat tv tu.haha.takyah tunjuk muka.tunjuk avatar aje..wakakak! :bloody:

 
 
 
 
Comment by beliamuda
2010-01-07 07:52:52

ngeh3. nnt dapat jugak kalendar dari P1 ni. menang contest kat tweet semalam~ ๐Ÿ˜‰

..
 
Comment by CypherHackz
2010-01-07 08:40:13

Pergh… Aku nak satu… ๐Ÿ™‚

..
 
Comment by Akuro San
2010-01-07 08:48:04

wah! boleh tahan cun kalender dia~ mana nak dapat ek, kalender tu? ๐Ÿ˜‰

..
 
Comment by joegrimjow
2010-01-07 08:52:44

mantap2
quote kata2 tu macam motivasi
huhu

..
 
Comment by eyra
2010-01-07 09:00:22

siot ade nama khai. haha

..
 
Comment by Shahrul
2010-01-07 09:54:52

Kat kalender tu ayat Khai sendri ke atau ayat staf wimax..

..
Comment by Khai
2010-01-08 18:24:52

Ayat Khai tapi diorang modi modi sket.. Khai tak pernah pulak tulis “After i potong”.. Hehehe.. Sbb apply w1max ni dulu before ada potong campaign tu lagi..

..
 
 
Comment by a1zudd1n
2010-01-07 10:49:19

smart gile..
pasni mesti dyorg pancing ko jadik pelakon dlm iklan lak..haha ๐Ÿ™‚

..
 
Comment by Rjuna
2010-01-07 10:57:31

La ingat ko dah dapat, baru nak mintak 1, nanti kalau dapat banyak leh la buat contest yer

off topic= font kat testimoni ko tu nama apa ya

P1 Wimax kat tempat aku (Manjung) dijangka Julai 2010 baru ada coverage

..
 
Comment by katak
2010-01-07 11:32:25

pergh.. woi khai.. ko kene brodben kangkang ke ape..
eh salah, dorang ke ko kangkangakan.. arghh.. bak meh satu. aku nak..

..
 
Comment by FaisalReza
2010-01-07 12:01:48

Khai, ramai tertanya2, cmner nak dpt kalendar tu? ko promote jer kat blog ni trus laku Kalendar tu hohoho ๐Ÿ˜‰

..
 
Comment by mie
2010-01-07 12:12:54

fuhhh!!!
famous plak..
bagus2….

..
 
Comment by onetrg
2010-01-07 12:16:15

cun2 dah tgk kt fb…khai dmam ko dah baik ke..?happy je nampak.. ๐Ÿ˜‰

..
 
Comment by eiyda
2010-01-07 12:45:03

wah..cantek..nk gak kalendar ni khai..hehe ๐Ÿ™‚

..
 
Comment by Fahmishah
2010-01-07 14:07:43

Cool gila.

..
 
Comment by megat
2010-01-07 15:06:55

wah cunnya kalendar tu? paling cun bila dipromosikan sekali justkhai (ha3). mantap!

err, promosi tu terjadi diatas artikel pasal p1 wimax atau sebagai full time blogger? (he3).

justkhai memang kencang!

..
 
Comment by Eldy
2010-01-07 15:20:15

1Malaysia tu bagi gua bukan trend, 1Malaysia merupakan slogan pelengkap kpd mereka yg betul-betul memikirkan tentang bagaimana rakyat negara kita terus berkembang maju semuanya atas pepaduan sesama kaum ^^

..
 
Comment by are-pa
2010-01-07 15:32:56

gilaq la ko! cemburu gilos~
bile la aku dpat penghargaan macam tuh! kompom punyelah sume pengguna WiMax nak bukak blog ni..Hua!

nak jumpe bomoh!
santek~

..
 
Comment by arrizz
2010-01-07 16:08:11

tahniah laa bro..mmg konfem naik lagilah ๐Ÿ™‚ saham ko pasne..

..
 
Comment by ohmalaysia.com
2010-01-07 17:23:56

bestnya… hehe.. ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚

..
 
Comment by azleah
2010-01-07 18:18:03

khai nak reserve 1 dr ko. please please pleaseeeeee

..
 
Comment by ariefjoe
2010-01-07 18:41:43

OMG??!!?!

..
 
Comment by Faer
2010-01-07 19:02:37

PErgh tak tahan tgk! Api jelz membara! =p :p

..
 
Comment by Mr Fathi
2010-01-07 19:52:20

Datuk Khairul duta tak rasmi P1…beliau telah ‘meracuni’ blogger2 sekalian utk POTONG kpd yg lebih baik… :o:

Khai,tak mintak royalti ke kat P1…mana boleh tak minta… =(

..
 
Comment by Duwey
2010-01-07 20:56:02

1Malaysia mmg dah jadi trend sekarang..semua sibuk pasal 1Malaysia tapi pastu duk racist sana sini..mcmane tu? ๐Ÿ™‚

..
 
Comment by menteil
2010-01-07 21:30:22

hehe.. makin smart la trafik lepas nie… cayolah!
(jeles gak nie.. hehe) :8

..
 
Comment by h3r0
2010-01-07 22:12:59

jeles siot… xmampu untuk aku jadi camni.. 8)

..
 
Comment by yash
2010-01-07 23:07:31

tabik spring kat justkhai nie.. hu3 mang besh la.. :o:

..
 
Comment by bloginformasi
2010-01-08 00:03:35

Salam dekat mana saya boleh beli kalendar yang cun ni? Ke diberi percuma kepada sesiapa yang langgan P1 W1max?

..
 
Comment by Zul
2010-01-08 03:30:00

wah…
market yer…
cantik 2..
zul jerk x potong2 lagi… hehe

..
 
Comment by samanosuke_04
2010-01-08 14:26:30

the what???….. mantap rrr.. siap kena promote free2 lagi.. haha, jeles tul!

..
 
Comment by Anarm
2010-01-08 21:05:24

bile la anarm.net nk bleh jd produk.. hak3 :o:

..
 
Comment by tenteraangin
2010-01-08 23:20:45

salam bro khai, so, apa lagi bro, pegi la tuntut royalti…

Sedangkan wardina minta RM30,000 (maaf kalo silap) kat Mydin pasal guna gambar dia,…

Khai pn mintak la juga. hehhe.. nanti belanja kami suma… ๐Ÿ™‚

..
 
Comment by Roslan
2010-01-09 00:24:43

hahaha after i potong khai baru dpt kalendar..huhuhu..cis3! jeles! kui3..nak weh kalendar tu..huuuuu ๐Ÿ™‚

..
 
Comment by Andy Chester
2010-01-09 04:10:53

congrats khai! ๐Ÿ™‚

..
 
Comment by Aqif
2010-01-09 06:19:50

Khai, pekata promote terus kalendar tu kat blog ni. Sure laku ohhh! ๐Ÿ˜€

..
Comment by FaisalReza
2010-01-09 10:09:46

setuju… promote lerr… aku xde kelender meja lg ni hhuuhu ๐Ÿ˜‰

..
 
 
Comment by Kujie
2010-01-09 10:33:42

glemernya khai……… kak jie tak de anak dara sunti lagi
kalau idak…awai2 lagi kak jie g minang.. ๐Ÿ™‚

..
 
Comment by lady sara
2010-01-09 17:15:38

nak tanya sikit lah…..cmne nak dpt kan P1w1max ni??…….sbb tak nak guna broadband celcom atau yg sewaktu dgnnya…

..
 
Comment by mynameismhh
2010-01-11 08:51:19

Bila masa orang melayu mendiskriminasi orang cina khai?

Jgn disebabkan you dapat 1 appreciation dari dorang, you terus cakap macam ni.

Org melayu pun pernah bagi cina appreciation juga.

..
 
Comment by Khai
2010-01-11 10:48:11

mynameismhh, apa yang tertulis dalam blog ni, dari sudut pemerhatian keadaan sekeliling kehidupan seorang Khai. Anda perlu faham keadaan kita tak sama.

..
 
Comment by muslimgirl
2010-01-15 22:24:05

WAH CANTIKNYA NAK JUGAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

..
 
Comment by IntanNurArissaRashid
2010-01-19 00:23:16

wahhh.. harusss potong…. jom sume ikut Khai……..

..
 
Comment by mohdisa
2010-01-19 01:26:47

hoho…nak kalendar tu jugak…menarik gila. ๐Ÿ™‚

..
 
Comment by fiezaradzi
2010-01-22 15:38:17

Jelesnye tgk kalendar cute tuh..nak satuuuu… ๐Ÿ˜€

..
 
Comment by Piratz
2010-01-28 08:19:20

ptutla ramai add aku kat twitter.. hahaha… :love:

..
 
Comment by alang
2010-04-16 00:55:23

wah, cantik teramat…org pun langgan p1w1max, tp xde pom dapat bnda ni…da nk msuk stahun da guna.. :o: :o:

..
 
Comment by muhammad amin
2010-07-04 01:41:13

staill….

..
 
Name (required)
E-mail (required - never shown publicly)
Your URL
Your Comment (smaller size | larger size)

Trackback responses to this post

Apa Entri sebelum dan selepas entri ini?