Para Pemenang Hadiah Mug dan Car Sign Oh! Media Network

167 views | Hantar ke Twitter! | Cetak Artikel Ini

Sebulan dah pun berlalu dan seperti yang Khai pernah janjikan pada artikel lalu bertajuk “Heart Beat dan hadiah penuh sentimental value“, pengirim komen yang pertama, ke-10 dan sampailah ke genap 70, akan menerima mug menarik Oh! Media yang memaparkan snapshot website-website di bawah terbitan Oh! Media Network sendiri.

Tadi tengah pisat-pisat, Skynet dah ada kat depan rumah sebab nak hantar hadiah-hadiah ni. Thanks Heart Beat sebab servis terbaik korang dari dulu sampai sekarang tak pernah mengecewakan pada pembeli.

Warna kuning tu Car Sign yang macam korang buat tampal kat belakang kereta tu. Tak pun mesti pernah perasan car sign “Baby on Board”, “Bapak baby on Car” dan sebagainya.

Pemenang no 1 dan 2 akan menerima mug dan car sign. Selebihnya nombor 3 sampai 8, akan menerima mug sahaja. No 9 dan 10 pula akan menerima car sign. Setiap satu mug bernilai RM20 dan Car Sign bernilai RM15 serba satu. So dipendekkan cerita, berikut adalah nama dan email pemenang yang sememangnya bertuah.

1. Hanz – zerohanz@gmail.com

2. Syahirul – syah125z@gmail.com

3. -:N:- – coklethacks@yahoo.com

4. MuJE – muje.hebat@gmail.com

5. Kay – khairul0117@yahoo.com

6. Sweet Thinker – loq18@yahoo.con

7. NaNa – araa_nana@yahoo.com

8. eyra – razzsha88@yahoo.com

9. Luth Textile – hello@luthtextile.com

10. MohdIsa – mybands.emo@gmail.com

Kepada pemenang yang tersenarai di atas, hubungi Khai terus melalui email khaixy@gmail.com dengan menggunakan email yang sama seperti yang tercatat di atas. Sertakan nama penuh, no telefon dan alamat penghantaran korang.

So, tahniah kepada pemenang yang bertuah. Keputusan adalah muktamad. Kalau korang tak dapat tu, order je terus dari Heart Beat lagi senang kan? hehehe.

Ps: Tarikh tuntutan melalui email sehingga 07 Oktober 2010 sahaja. Lewat dari itu, tidak akan diterima (akan diserahkan pada yang lain).

+ Respon pembaca di Oh! Media Fan Page.

Bookmark entri ini

Bookmark

Boleh print kalau nak

 Print Artikel Ini.

Ditulis pada 3:28 pm 27 September '10 dan pastinya oleh . Siape lagi? | 167 views
Dalam kategori: Lain-lain | Tweet This!

Eat This Google!: , , , , , , , ,


RSS feed | Trackback URI

32 Comments »

Comment by ashraf
2010-09-27 15:38:41

Bertuah sungguh pemenang2nya…cayalah… πŸ™‚

..
 
Comment by hanz
2010-09-27 15:39:44

wah khai aku permenang yang pertama… :p
syah no 2..kekekeke yesh2 :p

..
 
Comment by hasifzul
2010-09-27 15:42:37

wah!!! nak jugak!! mesti limit ouh!!!! =( =( =( =(

..
 
Comment by Rosmerah
2010-09-27 15:43:24

en khai…saya nak! plzz plzz..kesihani lah saya! hukhuk

..
 
Comment by syahirul
2010-09-27 15:50:16

yeah saya menang motor.. gyahahaha! pasni myvi baru akan ada car sign ohmedia.. mesti khai bangga naik myvi aku kan? gyahahahahha~

nanti aku collect hadiah tu kat umah ko.. thanx beb…

..
 
Comment by RedBoys
2010-09-27 15:57:31

alaaa.. nasibku tiada.. takpe2.. tahniah kepade pemenang.. :love:

..
 
Comment by Hazwan
2010-09-27 16:42:19

=(

..
 
Comment by Nasrulz
2010-09-27 16:45:06

arghhh..aku xmenang..xpe la..bukan rezeki..huhu.. πŸ˜‰

..
 
Comment by Nasrulz
2010-09-27 16:46:24

arghhh..aku xmenang la..tringin nak mug oh media tu..huhu..xpe la bukan rezeki..hurmmm.. πŸ˜‰

..
 
Comment by aizuddin
2010-09-27 17:12:32

alamak tak menang la pulak :[

..
 
Comment by x-po
2010-09-27 17:21:21

kotak skynet tu cam nmpak bsr je, so takkan hadiahnya skit je bro? hehehe

..
Comment by Khai
2010-09-27 18:00:48

Banyak gak la kat dalam nye… Takkan semua nak kasi kat orang kan? yang ramai-ramai disebalik tabir pun nak sorang satu. Hehehe..

..
 
 
Comment by khairil
2010-09-27 17:45:27

wow, nak pow luthtextile la mcm ni
auwww..gyahahahha πŸ™‚

..
 
Comment by ejardkethot
2010-09-27 18:06:13

x aci..kenapa diorg dpt..saye mauuu jgk

..
 
Comment by meow
2010-09-27 18:59:17

nak jugak…kat sana ada jual ke :((

..
 
Comment by Luth Textile
2010-09-27 19:35:46

nak tukar hadiah boleh? nak car design! hikhikhik! gurau je! apa – apapon tq khai πŸ™‚ :love:

..
 
Comment by Hunny_Qtn
2010-09-27 21:15:32

sy nak OHMEDIA! CREW ON BOARD! please2x!!
nak sngt.. =( =( :love: :love:

..
 
Comment by Piratz
2010-09-27 21:32:08

ala.. aku nak gak… :p
khai bias.. hahahaha… :p

..
Comment by Khai
2010-09-28 06:23:26

Apa pulak bias.. sabar je la.. Memang rezeki diorang.. Hehe.. Takpe next time ada lagi punya. InsyaAllah.

..
 
 
Comment by afiq aiman
2010-09-27 22:30:30

la igtka ada nma aku sekali..hampanya ekeke

..
 
Comment by mrnamie
2010-09-28 03:45:07

nama aku tak terpilih gak :bloody: … takpa, harap pasni ada lagi kontest2 macam ni… hehe

..
 
Comment by eyra
2010-09-28 10:05:39

i sms boleh? My yahoo xleh bukak la dr fon i haha

..
 
Comment by -:N:-
2010-09-28 12:04:39

Hahahaha!! Nama aku pon bertuah weihh!!! yipi!!! Thanks Khai

..
 
Comment by Kay
2010-09-28 20:08:54

First time menang contest… Thanks Khai… πŸ˜€

..
 
Comment by nik
2010-09-29 19:57:16

apsal yang menang contest nie , muka yang aku familiar je . saje tanye. πŸ™‚ no racist.

..
 
Comment by BLOG KISAH2 KELAKAR
2010-10-05 18:51:31

la…..xsempat nk join…huuuuuuuu =(

..
 
Comment by Anip
2010-10-09 12:56:23

perrghh….terbaek lah khai..bg adiah tu..bole thn gak adiah cmtu..hehhe..menarik n berbaloi..hehe.. πŸ™‚

..
 
Comment by hafifizainal
2010-10-28 12:22:32

nak beli boleh? car sign tu smart lah. mug pun cantik, takda jual ke?

..
 
Comment by Extremist Thinker
2010-10-28 22:27:46

larrr. akoo penah mng kat cni ke? keke. sori la bz. xsempat jenguk =(

..
 
Comment by -:N:-
2011-01-13 07:15:38

Hurmmm.. masih tertanya2.. kenapa i punyer x dapat lg πŸ™ :bloody:

..
Comment by Khai
2011-01-14 06:20:42

Really? Harap dapat hantarkan pertanyaan kepada krew bertugas Oh! Media di support@ohmedia.my . Masalah ni terjadi mungkin selepas ohmedia dipecahkan kepada beberapa bahagian tugas.

..
 
 
Name (required)
E-mail (required - never shown publicly)
Your URL
Your Comment (smaller size | larger size)

Trackback responses to this post

Apa Entri sebelum dan selepas entri ini?