Menarik gila promosi Jom Jimat 2 Serverfreak ni!

939 views | Hantar ke Twitter! | Cetak Artikel Ini

Salam guys!

Artikel ini Khai keluarkan tanpa sebarang bayaran dari pihak Serverfreak tetapi sekadar ingin berkongsi pada mereka yang berminat untuk mempunyai blog sendiri tetapi bingung memikirkan caranya. Hari ini, pihak hosting Serverfreak telah mengeluarkan promosi JOM JIMAT yang ke-2. Jom kita nengok apa yang menarik.

Ini adalah promosi kepada blogger baru yang paling dasyat sebenarnya pernah Khai lihat. Free domain, free template dan free setup pada harga RM80 sahaja. Kalau korang tak tahu, harga RM80 tu baru cukup untuk korang beli hosting. Itu pun hosting paling cikai dan TIDAK termasuk dengan domain, template percuma yang cantik dan setup blog engine yang percuma.

Domain PERCUMA, Template Blog PERCUMA, Design Banner PERCUMA, Design Background PERCUMA dengan setiap belian Pakej Hosting WordPress 2GB pada RM80 setahun sahaja!

Dan kerana promosi ni memang confirm menjadi rebutan, so korang jadilah yang terawal. Sebab tadi masa Khai nengok, diorang buka pada 10 pembeli sahaja. Siapa cepat dia dapat lah kan dan ini adalah post pertama hebahan yang dibuat mengenai promosi tersebut. Ianya salah satu inisiatif Justkhai dan Oh! Media untuk mengajak lebih ramai orang memeriahkan dunia blogging tempatan.

By the way, ini rupa design untuk template yang akan korang dapat kalau sempat menjadi antara 10 yang terawal tu.. memang tersangat-sangatlah menarik!

http://wowdemo.serverfreak.com/wp1
http://wowdemo.serverfreak.com/wp2
http://wowdemo.serverfreak.com/wp3
http://wowdemo.serverfreak.com/wp4

Ok tunggu ape lagi tu.. tak banyak der.. ada 10 je pun. Kalau sampai hari ni korang guna Blogspot or Tumblr, ini masa yang sesuai kalau korang rasa nak berubah ke platform yang lebih baik iaitu WordPress.. bayar RM80, semua siap.. siap design cun skali lak tu. Gila ke apa kan.. hahah!

Info dan tempahan boleh dibuat melalui url di bawah:
http://wow.serverfreak.com/2010/together-gether-2-bm/?

PSSTTT: MACAM NI LAH PIHAK HOSTING YANG BAGUS. TAK RUGI JUSTKHAI BERTAHUN-TAHUN DI BAWAH MEREKA.

Bookmark entri ini

Bookmark

Boleh print kalau nak

 Print Artikel Ini.

Ditulis pada 6:27 pm 8 December '10 dan pastinya oleh . Siape lagi? | 939 views
Dalam kategori: Lain-lain | Tweet This!

Eat This Google!: , , , , , ,


RSS feed | Trackback URI

33 Comments »

Comment by PJ
2010-12-08 18:34:40

macam menarik

..
 
Comment by Khai
2010-12-08 18:44:29

Memang menarik! Hehe.. Info lanjut boleh nengok kat link ni.. Ramai budak2 ohmedia nak beli nampaknya tu.. sapa yg baca kat sini, cepat2 lah order ye.. ada 10 je kot.. hehe.. khai x amik komisen ok ntuk ajak korang buat benda yg best ni.. teehee!

http://www.facebook.com/note.php?note_id=10150097684701042&comments&ref=mf

..
 
Comment by Hamdi
2010-12-08 18:44:56

caya lah ServerFreak yg freak giler nih!

..
 
Comment by menteil
2010-12-08 18:58:19

jom merembat! agak menarik la jugak design dia.. untuk personal blog.. tapi 2G tu dah kira besa sangat la tu.. untung la siapa dapat..

..
 
Comment by s.E
2010-12-08 22:21:16

mmg best giler2 r.. tp skg ni xblh nk beralih dlu, bz2..huhuhu..cdy..bkn rezeki r.. :bloody:

..
 
Comment by muzakkir
2010-12-08 22:30:06

tunggu promosi akan datang punya..hahah
msti lagi menarik kan (harapnyelah)

..
 
Comment by samanosuke_04
2010-12-08 23:56:07

hoho, memang hot laa promosi nie.. gerenti laku.. harga murah, pastu khai plak yang promote.. haha…

..
 
Comment by ZoOL
2010-12-09 00:03:04

Utk kaki blogging tu mmg padan.. aku ni jenis yg blogging ikut mood jd kurang sesuai la, Blogger gak jd platform sesuai utk aku sbb leh customize sendiri ngan free ๐Ÿ˜€

..
 
Comment by Anarm
2010-12-09 02:57:46

aaaa.. aku dh takde projek nk buat.. tak dapat nk rembat..

..
 
Comment by topo
2010-12-09 03:06:08

kacak giler promosi dia.. hohoho slack aku pon xde project gak sekarang ni… :o:

..
 
Comment by h3r0
2010-12-09 06:35:09

terbaik punya promosi…

..
 
Comment by fiqri91
2010-12-09 08:18:57

wah!!
memng menarik ney…
rugi kalau tak grab peluang yg datng tiba2…
thankz for the info khai.. ๐Ÿ™‚

..
 
Comment by ahmad shah
2010-12-09 13:08:17

memang murah…
kene btukar ke wp nih… hu hu ๐Ÿ™‚

..
 
Comment by nabilpotter
2010-12-09 18:20:14

giler la..menarik kot..

..
 
Comment by fendidahada
2010-12-10 00:38:49

pergh…terbaek la serverfreak..huhu…huhu..dah kering pulak..kalo tak leh rembat satu lg domain…

..
 
Comment by Akuro San
2010-12-10 08:59:16

Eh, terbeli la pulak, tiba-tiba~ :8
aduh, lupa nak tanya,
Khai, domain dia nih free dalam setahun jer ker, atau free selama-lamanya?
Klu free setahun jer, mmg jadi bahan eksperimen jer la blog yg bakal saya buat nih~ :aie:

..
 
Comment by Fahmi Raazali
2010-12-10 12:21:00

beli hosting dpt domain free… huhu mmg menarik…

..
 
Comment by aizuddin
2010-12-10 13:55:23

semakin best..dulu tak de free gift camni pun..bandwith pun 5gb je..boleh lah try siapa yang takde lagi..tapi serverfreak terbaik ๐Ÿ˜€

..
 
Comment by Eriyza
2010-12-10 14:50:16

Memandangkan readers x ramai cam blog Khai, so cam membazir plak rasanya. Apa pun mekaseh atas info. Nampak gaya terus bersama blogspot lagi. Hehehe!!! ๐Ÿ˜Ž

..
 
Comment by shaharil
2010-12-10 15:58:39

pergghhh…. kira murah jugak ni dan rasanya servis serverfreak antara yang terbaik.

..
 
Comment by mosyar
2010-12-10 18:12:04

betul2. tiba2 aku terpikir gak menda yg sama.

p/s : siapa yg design themes tu? semuanya aku tak berkenan…hehehe.

..
 
Comment by Anwar
2010-12-11 05:47:04

x lawa mana la design dia.. bese2 jer.. ๐Ÿ˜

..
 
Comment by syahrilhafiz
2010-12-11 08:49:21

fuh~ boleh tahan harga dia
berbaloi tu…

..
 
Comment by emysam
2010-12-11 13:18:39

siaw…..
murah betul, best gak.. ๐Ÿ˜‰

..
 
Comment by Beyta
2010-12-13 00:39:56

hurm… tawaran yg menarik~ ๐Ÿ˜‰

..
 
Comment by wyda
2010-12-13 13:51:28

open lg ke promotion ni??

..
Comment by Khai
2010-12-14 04:53:26

Tak sure.. boleh refer blog WOW serverfreak tu.. hari tu open pada 10 pembeli je.. tak tahu la dah habis ke or diorang tambah qouta lagi..

..
 
 
Comment by cik qiqi
2010-12-14 10:28:45

terlepas la teman..huaaaaaaaa :[

..
 
Comment by Mohd Isa
2010-12-31 10:13:45

pergh…beruntung budak2 skg ni yerk…bab blogging murah jerk…kalau gula camni gakkan best…haha…mau gak aku nak rembat ni…haha

..
 
Comment by Anip
2011-01-13 20:38:48

tawaran ini masih dibuka lg ker..menyesal nye aku tak gune seerverfreak..huhuhu

..
 
Name (required)
E-mail (required - never shown publicly)
Your URL
Your Comment (smaller size | larger size)

Trackback responses to this post

Apa Entri sebelum dan selepas entri ini?