Archive for 'Acara'

Gambar sekitar Nokia C3 Launching di Pavilion #c3crazysale

15 Oktober 2010, Khai dijemput ke launching Nokia C3 di La Bodega, Pavilion. Sempat la buat live update (via live blog) sikit dan send beberapa live tweet melalui Twitter Oh! Media dan Twitter Khai.

FYI, Khai pergi event ni pun sebab dibayar tau. Padahal ada hal lain lagi hari tu. Dan berikut ialah beberapa gambar yang sempat Khai snap masa kat sana. Sampai pun dah ter’lambat sebab jalan gila punya jem dari Bangsar nak ke Pavilion. Patutnya rempit naik motor je masa tu kan. Hehe.

nokia-c3-pavilion-event

nokia-c3-pavilion-event

Lagi pic.. (more…)

Posted on 17 October '10 by , under Acara. 22 Comments.

Terima Kasih Buat Pembaca Justkhai.Com


Blog ini terlalu besar maknanya buat Khai. Ini bukanlah blog pertama Khai. Rasanya ini blog yang ke-5 dalam hidup Khai sebelum kenal apa itu maknanya menjadi seorang blogger. Banyak dah blog ni punya domain. Dari scukz.blogspot.com (2 tahun lepas), terus jadi scukz.com/khai .. dan setahun yang lepas, baru lahirnya domain khas ini, Justkhai.Com .. Dari mana idea Justkhai itu, Khai pon dah tak ingat. Well, ianya cukup menjelaskan yang ini adalah blog kepada lelaki bernama Khai dan ianya Just Khai. Hanya Khai.. mean segala yang ada di sini, bulat-bulat dan petak-petak adalah dari jari, mata, hati, dan pemikiran insan yang bukan perfect bernama Khai.

Khai tak pernah ada dan tak mungkin akan ada personal diary dalam hidup. Orang kata, mereka yang suka baca dan tulis diari, orang tu jenis yang suka pandang ke belakang. Betul ke macam tu ye? Apa pon dalam sedar dan tidak, blog ini lah diari buat diri Khai. Diari yang boleh dibaca semua orang. Kerna tu adanya entri-entri yang agak personal di sini. Share pengalaman boleh kan?

Dan selepas terlalu banyak menerima kritikan dari mereka yang selalunya tak ingin nak mendedahkan identiti, Khai sedar mulai hari ini Khai tidak lagi perlu melayan apa-apa kritikan melainkan benar-benar perlu. Kadang-kala kritikan tu terlalu (more…)

Posted on 11 December '08 by , under Acara, Hidup Khai. 34 Comments.