Harus’kah ku berikan bunga ini untuk kekasih baru ku?

9,771 views | Hantar ke Twitter! | Cetak Artikel Ini

Aduhai. Ada seorang hamba Allah ni, memang rajin forward email kat Khai. Banyak entri kat Oh! Tidak tu pun sumbangan dari dia la. Orang nya Khai tak kenal. Tapi nickname dia kacang merah. Hehe. Hi Redpeanut! Thanks a lot! Tapi kan ada satu email dia kasi tu, menjadi keberatan untuk diletakkan di Oh! Tidak. Tapi letak kat Justkhai dulu pun ok la kot.

Perlu’kah blog ini dijadikan blog lucah? Tidak perlu ye tak? Kalau korang dah gatal sangat nak melayan benda-benda lucah, bersepah web lucah kat luar sana. Google aje iye tak? So apa kata hari ni kita nengok keajaiban ciptaan Tuhan. Gambar pokok bunga je kot. Takde apa yang menarik.. Lalalala!!

Ada yang lebih real di dalam..

Oleh kerana terdapat pemandangan kurang baik pada gambar bunga yang ingin ditunjukkan, Khai dah remove semua gambar tersebut dari blog ni. Bagaimanapun untuk yang berminat untuk melihat gambar-gambar bunga tersebut, link download ada disediakan. Lihat di atas risiko sendiri.

[Klik Untuk Download]

Errr.. Nama bunga ni tidak pula diketahui. So apa kata kita beri nama dia Pokok Bunga Dara. Lovely eh?

p/s: Ramai la korang-korang yang lelaki ni mencari pokok bunga ni untuk tanam dalam bilik iye tak? Isk isk, ape nak jadi la. Hehehe. Banyak yang lebih menarik sebenarnya di Oh! Tidak.

Ditulis pada 3:02 am 29 May '09 dan pastinya oleh . Siape lagi?
Dalam kategori: Kisah Cinta, Tergempar | Tweet This!

Tag: , , , , , , , , , , , , , ,


RSS feed

69 Comments

Comment by Roslan
2009-05-29 03:08:59

aiyooo khai mengapakah gambar sebigini rupa yg keluar?? aduyai!! :[

 
Comment by suhz
2009-05-29 03:14:53

erkk.. lain macam je bunga ni khai.. :bloody:

Comment by Khai
2009-05-29 03:26:27

Itu la.. aku pon pelik kenapa ada bunga macam ni. Tapi ni bukan photoshop, mmg wujud..

Sebenarnya byk gambar dia lagi, x larat nak letak.. so letak sikit je la kat sini..

Tapi ciptaan Allah tu pasti ada hikmahnya.. Even seburuk-buruk Babi, ianya tetap ciptaan Allah SWT..

Takde Babi, takde la H1N1.. takde H1N1, takde lah manusia sibuk dgn plan nak berperang.. plan berperang, dah tukar jadi plan memerangi virus pulak..

Tak gitu? Hehehe.. byk sungguh hikmah yg tersembunyi. Bak kata Elyana, Tak tercapai akalku.. :D

Comment by pasTa
2009-06-12 03:48:37

mmg ni ‘photoshop’…aku ada bnyak lg pic² ym mcm ni…

klu kau xpcaya…boley carik sndri dlm ‘meta cafe’…

(Comments wont nest below this level)
 
 
 
Comment by lily
2009-05-29 03:34:33

ish…
ak pmpn prtme yg comment..keh3…
nie bunge ape wey???
len mcm je aku tgk….
npe xltak je kt oh tidak! ??
coz ak rse justkhai nie juz for public..
so rse cm agk..tutttt la dsitu…. 8)

 
Comment by Kill-Vearn
2009-05-29 04:05:22

hahahahaha… aku ada nengok ni kat forum… lawak3… hahahaa… kepada mat gian jgn terpengaruh.. hahaha

 
Comment by cayataro
2009-05-29 06:28:43

erk..
kelucahan lak bnge ni..

:[ :[ :[

 
Comment by hazwan
2009-05-29 07:06:20

oh tidak!
haha

 
Comment by azleah
2009-05-29 07:51:40

Janda kaya dah available…

Haha…

Dara muda pun ok gak..dara suci ke.. 8)

 
Comment by zulfitry.com
2009-05-29 08:09:57

wah…aku malu..

 
Comment by fira
2009-05-29 08:28:06

hahaahha.
khai nk bg bunge ni kt ur new gf?
hahaha. toksahla. ade gak yang bekerut nnti.
tp x sure la eh.
ni ade jual kt market ke x.
kot2 poisonous ke kan.
silap2 wangi ke ape…hurmm ntah..
mari google… :D
xpon bwk pic ni p jmpe toke jual bunga..

Comment by ketuk_angel
2009-06-01 00:47:53

kekekekeke… rasa-rasanya bau bunga nih kepam kepam kuku gitu… :) :) :)

 
 
Comment by .AzFaRuL.
2009-05-29 08:53:27

tak paham la.. gambar apa tuh.. lalalalala…

 
Comment by juju315
2009-05-29 09:02:56

kat scukz.com kata gambar nih photoshop
tapi nape pokok ni baru di jumpai sekarang dan baru nk di tayangkan.
spesis baru ke?

 
Comment by pjan
2009-05-29 09:39:53

hahaha khai ko letak entri lucah eh..hahaha..aku yakin ko mesti cari punyalah pokok bunga ni…

 
Comment by lady sara
2009-05-29 10:37:24

takdelah lucah pun…kadang bunga yang lain pun mcmtu jugak waktu masih kuncup…..alahai,bunga pun nak dijadikan isu……
Walau apapun,khai memang patut bagi bunga ni kat kekasih baru…. :)
Terserah pada dia nak fikir apa……….Tak gitu,Khai?

 
Comment by haritz
2009-05-29 10:46:32

Alamak nampak macam tut.. :p

 
Comment by YaNa
2009-05-29 11:09:48

aiyark…
xterkata la plak..

 
Comment by applepie
2009-05-29 11:41:23

Mula2 tak paham gak. Kasar la gambar ni.. :-|

 
Comment by zira
2009-05-29 11:52:41

sumer benda hidup punya hak untuk hidup, macam manusia gak…xsemua cantik dipandang mata kan??? 8)

 
Comment by Syurga Dunia
2009-05-29 11:53:34

ke bunge photoshop tuh :p

 
Comment by Scerdboy
2009-05-29 13:41:42

khai, ko x tanam ker bunga nie?? :o:

 
Comment by Anarm
2009-05-29 14:05:45

bunga ni mcm… err.. mcm…
mcm penah tgk je bende ni.. kt mane ek? :o:

Comment by c bunge kecil
2009-05-30 10:09:16

cheh! anarm mcm penah tengok plak.. hehehe.. :[

 
 
Comment by Sapikk
2009-05-29 15:11:51

gambar ape ni? x tawu pun :[

 
Comment by jackjack
2009-05-29 17:51:40

yuck. menggelikan je bunga ni. kurang ilmu aku. ahahah :[

 
Comment by Fatin Pauzi
2009-05-29 19:05:09

Mungkin tu lambang keindahan alat sulit wanita. hoho. Ia kan menjadi pojaan ramai lelaki. Oh, indahnya wanita. Tapi, tetap kotor kalau hati kotor. weee…. :D

Comment by ketuk_angel
2009-06-01 00:49:35

kekekekeke… yang nih lg x tahan komen dia…
adeh adeh… sakit perot tahan gelak sambil guling2 :) :) :)

 
Comment by Jebon
2009-06-21 01:01:15

haha….mmg direct punye komen cik akak ni…

 
 
Comment by Hanep
2009-05-30 00:01:42

mana mau dapat bunga ni aa? asal tak dikomersilkan?

 
Comment by ejardkethot
2009-05-30 00:19:51

aiyak…asal khai letak kt blog khai!!!??
x shesuai..hohoho..
:8 :bloody: :bloody:

 
Comment by samanosuke_04
2009-05-30 02:13:18

waaaa.. ape nie, nak tuduh post lucah takleh plak, hehe.. skali tengok cam labium major ngan labium minor.. huhu,

kalo taktau cuba rr google bende yang aku cakap nie..

 
Comment by IzuddinHelmi
2009-05-30 04:14:29

jelas Photoshop,

kalau ko perhatikan permukaan bunga dan permukaan benda alah tu memang lain… so orang ni x pandai lagi buat “photomanipulation”

Kalau ko tgk bunga tu ada alur2 dia, tapi orang tu terlupa nak soft kan benda alah tu, so nampak tersangat jelas.

 
Comment by yun
2009-05-30 10:11:12

bunga ini adalah bunga rekaan… bukan real.
ni photomaniulation @ photoshop @ photosupermarket @ apekebende name lah… yang membawe maksud gambar yang diadjust2… ok..

bukan real punye… tak yah la nak tipah tertipu… tak real nih…

 
2009-05-30 13:02:04

Memang bukan betul nie….. cuber la perhatikan gambar last sekali… ketara sekali menunjukkan sesuatu yang tidak asli….

 
Comment by Zairul
2009-05-30 14:20:02

Cute nye bunge :)

 
Comment by cucudatoknaning
2009-05-30 16:26:46

Allah dah kurniakan mata, so kalau u all pandang betul2 dgn niat yg baik pasti u all akan nmpk dgn mata hati akan kepalsuan gambar tu……terang lagi jelas……sincerely….

 
Comment by nono
2009-05-30 17:48:36

hmmmm… walaupun khai cakap bunga nie wujud and bukan photoshop tp mcm nyata sangat macam di photoshop kan.. hmmm.. if betul2 wujud, mmg dah Allah jadikan nak buat macam mana.

 
Comment by arnabun
2009-05-30 20:15:16

mmm..
hrp tuan punye blog ‘sudi’ ilangkan entri nih..
x psl2 kita dpt dosa free plak nnti..

‘wa la takrabuz zina’..

skdr ingatan buat teman.. jgn mare noo.. :D

 
Comment by eyeman
2009-05-31 00:14:06

hahauuuu tul la.. haha.. :p

 
Comment by me myself
2009-05-31 10:57:37

lucah2..tol ke wujud?

 
Comment by Eriyza
2009-05-31 11:05:06

Ciptaan Allah semmgnya punya
maksud yg tesirat, cuma manusia
jer suka pk bebukan. :p

 
Comment by misseda
2009-05-31 15:25:05

Ala Khai..tu juz bunge la..
apa2 yang Allah ciptakan kat dunia ni mest ada sebb dan hikmahnyer serta rupenyer yang bermacam2….jangan pk lebih2 da lah…wat dose n rosakkan otak jek…huhu.. :o:

 
Comment by ketuk_angel
2009-06-01 00:51:02

agak2 bunga nih buleh mencapai tahap klimax x? :) :) :) :) :)

 
Comment by bro phone
2009-06-01 12:21:25

rekaan semata-mata ni/Lucah la ni tak sesuai ni.

 
Comment by shazclan
2009-06-01 13:23:48

erk…nie bukan edit ea..tapi cam di edit jer….huhuhu..musykil-musykil…

 
Comment by beliamuda
2009-06-01 20:32:59

erk.. agak sensor sungguh gambar ini…

 
Comment by luth textile
2009-06-02 00:44:36

sudah diedit kot ini gmbar.. kalau ada ini macam punya bunga, misti ramai org dok tanam. hahahaha

 
Comment by ahhcomey
2009-06-03 10:34:59

mmg ade je pokok ni
depan umah aku ni berlambak
org kg aku pgil bunge *****

 
Comment by Faiz
2009-06-03 21:13:39

Erm… erm… erm…

Khai ni saje je nak tarik visitor & traffic nih… Huh…

 
Comment by afiz
2009-06-04 09:11:55

hola….
bunga ape tu?
kt mne nk cr benih nye.???
em??aa?huh?? :) :)

 
Comment by kahkah
2009-06-04 09:25:32

wakakaka.. jangan pulak ada yang merogol bunga ni.. :)

 
Comment by Nurul
2009-06-04 18:33:06

malu nk tgk, adush.

 
Comment by fazarudin
2009-06-05 03:55:46

perghh!!! … ade jugak bunga camni ye….

 
Comment by pd
2009-06-11 14:54:47

kuaa kuaaa nak satu aku nak tanam kat umah aku laa….

tanam kat depan umah, nak tanam banyak2 bagi orang yang lalu lalang tenguk,

lucah tak ide aku kua3 :p

 
Comment by Liyana Jasmay
2009-06-11 15:11:06

salah satu keajaiban ciptaan Maha Pencipta…

aku tunjuk kat member aku…

bkn perempuan la tapi laki….

dia kata dia tau ni pokok bunga apa…

ni bukan pokok bunga dara…

tapi pokok bunga pecah dara…

hampeh betull! :aie:

 
Comment by pening
2009-06-11 16:06:17

Kalau benarla bunga ni wujud…subahanAllah…. hannye Dia yg mnegetahui..

 
Comment by pasTa
2009-06-12 03:46:36

tuk pengatahuan khai…ini merupakan gambar yg btul dan telah di ‘photoshop’kan…aku daa ader gamba ni lamer daa…aku dpt pown dlm ‘meta cefe’..

so aku harap khai dpt lah bwt ape yg patot….

mmg indah ciptaan tuhan..tp ada manusia yg kadang² terlepas pandang apabila keindahaan ciptaan tuhan itu telah dipersendakan….

 
Comment by misseda
2009-06-15 17:51:51

haha khai2… :[

 
Comment by Kiddouz K.
2009-06-15 23:25:53

kepalsuannya jelas nyata..

 
Comment by anonymous
2009-06-17 16:09:37

haha..
pelik2 toi zaman la..
bunga species cam neh pn ada..
ka ada yg edit..?

 
Comment by aku_joe
2009-06-19 01:18:06

pelik…

 
Comment by muckraker
2009-06-19 19:16:30

photoshop nih… tngok gmbr last len macm jew

 
Comment by cidimidi
2009-06-20 00:18:13

xpenah tgok bunga tu.. pelik

 
Comment by keba
2009-06-20 02:16:10

demm….. bunga ni meyakinkan aku. yakinkan apa? ahaa, ini yang kita tak taw…hahahah

 
Comment by Jebon
2009-06-21 00:59:36

apakah??? adakah bunga ini boleh menjadi rujukan kpd…tuuut…??

boleh jdkan bunga perhiasan nih kat taman2..nescaya rmai lelaki2 yg dpt lepak dan mencium harum bau bunga itu…haha…

 
Comment by afya
2009-06-27 17:46:11

ishk.. nak pelik2 jak keja tak org tok..
kenja~
boh nak mikey nok pelik2…
pa gik org laki.. suk ajak..
wkwkwkw

translation:
ishk..plik2 je keje korang ni..
gatal~
jgn nak pk yg plik2..
pe lagi dak laki.. suka je..
wkwkwkw

 
Comment by ana malaysia
2010-04-10 11:26:10

ya salamm,saudara Khai,kan dah macammacam spekulasi pembaca . =(

 
Comment by muiz
2011-02-05 15:41:57

pe pnye gmbar la nie…tpi menrik arr :) :) :) :p :p

 

Sorry, the comment form is closed at this time.

Apa Entri sebelum dan selepas entri ini?