Justkhai di Utusan, Kosmo dan Harian Metro

9,191 views | Hantar ke Twitter! | Cetak Artikel Ini

Pagi tadi masa tengah sedap bermimpi indah bermandi-manda dengan Maya Karin, Lisa Surihani dan Azizah Mahzan (sibuk je si tua ni dalam mimpi aku), Khai dikejutkan dengan satu SMS dari Akak Khai. Katanya suruh beli Utusan Malaysia sebab ada Justkhai dalam tu. Oh really?

Tanpa membuang masa, tahi mata dan air liur basi yang beku (ceh pengotor), terus pergi 7-Eleven beli Utusan Malaysia. Akhirnya menyumbang juga RM1.50 untuk surat khabar. Maklumlah, hari-hari baca online je pun. No wonder rasanya keuntungan syarikat akhbar negara kita mesti makin jatuh merudum. Kalau dah semua orang baca Online je, susah jugak kan? Tapi apa nak buat, siapa yang taknak menda free. Anggap je hukum karma.

Ok.. Lepas beli surat khabar, taknak selak dulu. Pergi bungkus nasi kat Mamak jap. Hensem woo mamak tu (perlu ke ni pun nak cerita?). Terus gerak balik rumah. Melantak jap Mamak Friend Chicken (MFC) lepas tu baru sampai masa baca surat khabar dengan penuh kusyuk. Satu demi satu helaian di selak.

Selak punya selak lagi, ada iklan Transformers: Revenge of the Fallen. Tiba-tiba nampak satu ayat yang macam kenal je kat situ. Korang nengok la sendiri gambar kat bawah ni. Klik gambar untuk view sebesar alam.


Klik gambar untuk view yang lebih seksi

Thanks Utusan Malaysia. Kalau before Justkhai ni pernah keluar kat Astro @15 dan Oh! Artis pernah keluar di Galaksi TV9 dan Berita Harian, hari ni Utusan Malaysia. Terima kasih banyak-banyak.

Mungkin ada yang mengejek apa sangat la masuk paper, setakat trafik je. Tahukah korang perkara-perkara macam ni sebenarnya portfolio paling mahal yang bukan semua orang ada. Bila blog masuk paper, itu bermakna blog korang bukan sekadar blog picisan di mata orang. Fikir-fikirkan.

Kadang-kadang Khai rasa, apa motif mereka ni promo blog ni. Melambak lagi rasanya blog lain yang buat review pasal Transformers. Kawan Khai cakap, ada la something yang tersirat dalam blog kau tu yang diorang nak orang lain tahu. Hurm.. Khai pun tak pasti. Mungkin sebab Justkhai ni tersenarai dalam Top 50 blog kat Malaysia ni. Entri ni pun pasti dibaca editor Utusan Malaysia kan? so thanks bro!! I love ur sister lah! hehehe.

Apapun kita dah nampak sedikit sebanyak impak blog dalam Malaysia ni. Blog tidak lagi dipandang sebagai medium picisan semata-mata. Blog bukan lagi tempat orang bercerita mengenai diari kehidupannya semata-mata. Bagi Khai, bergiat aktif dalam dunia blog, berkali ganda faedahnya dari membaca novel. Dan jika kerajaan sibuk membuat kempen mari membaca buku, rasanya kita tak perlu buku. Internet ni kira membaca. Kalau sehari 12 jam korang depan internet, bermaksud 12 jam korang dah membaca. Tak semestinya buku kan? Lagi-lagi bila “book hates me”.. Nak buat camana? Bukak buku je, bila bangun tidur esok pagi buku dah jadi bantal rupanya.

Apapun, Tahniah buat anda semua dan mereka yang terbabit secara langsung atau tidak dalam mengubah tanggapan orang mengenai blog. Macam yang pernah Khai katakan dalam entri sebelum ini, kalau dulu nak masuk meminang anak dara orang, mak dia sure tanya kerja apa. Kalau bukan arkitek dan doktor, sure diorang buat muka. So kita ubah tanggapan ni dengan harapan bila tahu kita ni seorang blogger, mak dia tahu yang anak dara dia tu takkan mati tak makan.

Renung-renungkan, dan selamat… membaca akhbar Utusan Malaysia! Lagi-lagi sebab ada Justkhai. Muwahaha (gelak nada lebih jahat dari setan).

Pssttt: Baru dapat maklumat, yang iklan ni ada kat semua suratkhabar. Kosmo, Metro dan Utusan.

Update 12 Julai 2009 (Ahad)

Saje beli paper Kosmo dengan Metro Ahad pagi tadi.


Akhbar Kosmo Ahad


Akhbar Metro Ahad

Terima kasih kepada pihak pengiklanan Transformers kerana memilih review dari blog ini.

Ditulis pada 8:17 pm 10 July '09 dan pastinya oleh . Siape lagi?
Dalam kategori: Blog, Hidup Khai | Tweet This!

Tag: , , , , , , , , , , ,


RSS feed

138 Comments

Comment by Hamdi
2009-07-10 20:24:30

bangga siot!
hehe

Comment by x-po
2009-07-11 14:21:47

konpem trafik smlm n arini kaw2 masuk..hoho

 
 
Comment by Mr.Bintang
2009-07-10 20:25:55

fewwiiittt…. tringin nak jd cam ko khai.. hahahaha.. :)

Comment by Khai
2009-07-11 14:38:05

ngaa..ada2 je ko.. :D

Comment by adib.
2009-07-11 16:09:35

khai…dah tiba masa untuk khai edit template blog nih…letak sket laa.pasal surat kabar utusan kt sebelah tu..mcm award..lepas nih bleh bt portfolio…

belajar sambil kerja..mampukah anda?

(Comments wont nest below this level)
 
 
 
Comment by akusape
2009-07-10 20:27:58

congratz bro..masuk paper tu..ape lagi buat frame la..

 
Comment by Kreuger
2009-07-10 20:29:55

ye ye, aku taw hang memang pames satu malaysia.
tapi… jeng jeng jeng… hahaha itulah masalahnye.
hanya kite-kite jer yang taw.. ngiahahaha

ape ape pon aku nak tumpang glamer gak.
pasal tuh lepas hang tweet.. terus je datang jengah
berkomen. silap betoi le tak review… muahahaha.

bedebussshhh~ :aie:

Comment by Khai
2009-07-11 14:40:13

hidup dalam dunia blog lagi best bro.. no gossip at all.. kan? hehehe… :)

 
 
Comment by Piratz
2009-07-10 20:35:48

ayat perenggan ketiga die ambik…
awat la die tak ambik ayat nie
“Tapi apa yang pastinya mengenai sequel Transformers ni jika nak dibandingkan dengan Transformers 1 dulu, best lagi la yang dulu. Yang ni jalan cerita biasa-biasa sangat” :)

Comment by Khai
2009-07-11 14:43:55

haha.. itu ayat terlarang tu…

 
 
Comment by kactech
2009-07-10 20:36:19

giler la ko khai…aku even follower blog ko da dekat 1 year turut merase bangga ngan ko…even aku pakai blog yg free…huhu..xmampu lagi kot nk bayar..anyway tahniah…

.::flybutter.wordpress.com::.
.::kactech.wordpress.com::.

Comment by Khai
2009-07-11 14:45:18

setahun yer.. thanks kactech..

takpe la.. xbyk beza bayar dgn tidak.. asalkan serious dalam dunia kita.. dunia blog ni ntuk kita kita aje.. hee

 
 
Comment by Kill-Vearn
2009-07-10 20:36:37

perghh tahniah bro.. nanti dah kaya jgn lupa kawan².. hehehe… tak sangka gak eh camni.. hehehe…

 
Comment by Adik Cute!
2009-07-10 20:36:54

tahniah bro!!!!! mmg hebat!

Comment by Khai
2009-07-11 14:46:04

thanks adik cute & kill verarn :)

 
 
Comment by pear
2009-07-10 20:38:46

huhu..dasyaat ko…selalu dia amik comment dari director ke apa…amik dari ko kira ko mahluk paling top ooohh….congrate..

 
Comment by paiQute
2009-07-10 20:53:04

WOOOO….gile dasyat… :8 :[ tahniah bro…KEEP IT UP..pasni rmai2 naekkn blog khai jd yg 1st kt malaysia…IDOP JUSTKHAI~ :love:

Comment by cikkonfiuss
2009-07-10 21:31:38

setuju2!!! hehehe

 
 
Comment by Roslan Nazri
2009-07-10 20:55:32

hahaha..bagus giler khai!! bangga la ada member cam khai ni..
sampai cam kata2 pun diorang amik..hehe..u skg dah femes..kompem ade org dengki so beware yek..aku support ko till the end..tu jer..khai superb!!! :love:

Comment by Khai
2009-07-11 15:06:59

kenapa kat komen entri ni takde yg komen negatif? bukan x nak approve, tapi dia dah automatik kene filter as SPAM. Mean, before orang tersebut mmg la sentiasa tinggalkan komen yang sakit hati…

Neway thanks roslan :p

 
 
Comment by asbesstos
2009-07-10 20:57:01

adeshh..aku jeles yang amat..hahaha…tapi camne pun dah rezeki ko… congrate heh… ;)

 
Comment by mamatberduri
2009-07-10 21:20:47

bkn takat utusan jek..dlm kosmo pong pakei iklan transfomers mcm tu gak..kembang kempis lah idung mamat khai pas ni!!

 
Comment by NaNa
2009-07-10 21:34:20

tumpang bangga utk bro khai..
keep it up! :)

Comment by Khai
2009-07-11 15:07:51

thanks all.. mamat berduri, really? baru je tahu dari kawan2 kat facebook..

 
 
Comment by cikgu liza
2009-07-10 22:00:18

hrmmm…bangga akak kat khai sbb dpt msuk utusan….
klu pg td akak yg beli utusan cnpom akak kasitau..tp terbeli la plak beita harian…hehehehehehehehe…
apapon….TAHNIAH……..dgn kembang idung…huhuhuhuhu

Comment by Khai
2009-07-11 15:08:25

jgn dikembang2 idong tu.. nnt jadi macam idong din beramboi karang. hehehehe…. thanks cikgu liza..

 
 
Comment by flygurl
2009-07-10 22:12:21

walawehh…
congratz arr utk justkhai..
lagi tmbh semangat nak ber’blogging’ pas nie..

 
Comment by KhairiL
2009-07-10 22:13:20

blog ni memang power
x dpt nk nafikan lg

 
Comment by Siti R
2009-07-10 22:21:35

Tahniah Khai…akan bertambah2 pembaca blog JustKhai lps ni…murah rezeki Khai… :)

 
Comment by beliamuda
2009-07-10 22:28:22

tu dia semua pakat puji… :)

Comment by Khai
2009-07-11 15:09:03

ngaa…. terima kasih sumee.. x dapat nak reply komen satu2….

 
 
Comment by hana
2009-07-10 22:31:10

congratz~ n keep up d good work! :)

 
Comment by NuoX
2009-07-10 22:35:09

Perghhh…!!!
Gile kentang la ko khai…
Congratez… 8)

 
Comment by apiz
2009-07-10 23:10:28

tahniah… x musthil jd blog no 1 kat malaysia… keh keh.. :)

 
Comment by naz
2009-07-10 23:30:57

cane tu
gyler vavi siak lu khai

 
Comment by syima5424
2009-07-10 23:44:59

justkhai yg msok paper, orang yang bangga. asal ek?? hahaha
papepon, congrats khai. keep it up oke. hehe

Comment by Khai
2009-07-11 15:12:19

takpe la.. kan semua reader dalam blog ni ibarat satu komuniti.. so bila komuniti di iktiraf, ramai2 la pakat bangga.. kalau xde korang reader2 yg disayangi, takkan la blog picisan sebegini dipandang orang kan… hehehe.. thanks all!! :8

 
 
Comment by azizwan(dot)com
2009-07-10 23:46:04

wow!!! congratz khai.. tak sangka plak yer blog kau ni boleh masuk paper. jeles seh. hahaha..

lps ni ramai la blogger yg akan buat review asal keluar movie baru.. yer la, bajet blog masuk paper katanya. hehe..

blog aku tu bila la agaknya akan masuk paper :bloody:

anyway, SAY YES TO BLOGGING

Comment by Khai
2009-07-11 15:14:18

nak blog masuk paper cara mudah senang je wan… ko buat super-impose kat gambar isteri prime minister kita.. gambr bogel.. laju je blog ko masuk surat khabar. Sehari dua lepas tu, ngan ko ko skali masuk paper..

hehehee…. ajaran sesat.. jgn ikot.. ngaa ~ :cool:

 
 
Comment by Akuro San
2009-07-10 23:47:41

Tahniah… nama sampai dah masuk Tv, dah masuk paper… kira dah mcm artis juga kamu ni yerk, Khai…
Tahniah sekali lagi…

 
Comment by azizan4444
2009-07-11 00:42:38

mantap2..aku kalau dapat masuk sinar pon ok da.hahaa

 
Comment by BroSKL
2009-07-11 01:19:26

wah mmg best la ko ek..sume surat khabar ada iklan tu..mesti ko tgh angau ni haha :o:

Comment by Khai
2009-07-11 15:18:23

aku ngah angau kat sorang awek mcD ni.. hahaha

 
 
Comment by eddy
2009-07-11 02:46:05

tahniah bro….blog ko mmg power! ;)

 
Comment by megat
2009-07-11 03:11:35

adeh rugi la lambat komen kat entri ni (klu tak dpt trafik free) ha3.

alhamdulillah, blogger malaysia sudah mendapat tempat pada media-media utama. lepas ni blogging pun boleh jadi media utama negara selepas media cetak dan elektronik!

majulah untuk blogger negara!!

Comment by Khai
2009-07-11 15:19:26

Alhamdulillah.. hope one day kita semua rakan2 di internet ni dapat berkumpul.. like camping ke or ape ape aktiviti.. then kita wat doa sama2.

 
 
Comment by sepatu putih
2009-07-11 04:09:33

u r really Mista Khai….hehehe 8)

 
Comment by sepatu putih
2009-07-11 04:12:04

eh…lupa nak komen…pasni rasanyer blog ni lagi penuh ngn iklan la….pastu kan..entri pon jd cinonet…xmuat sbb byk sgt iklan…heheheheh

Comment by Khai
2009-07-11 15:19:59

haha.. xde maknanya.. hehe.. iklan semua ada limit slot.. jgn risau..

 
 
Comment by Luth Textile
2009-07-11 04:19:22

syok la ek.. bangga aku bloggers mcm kita di iktiraf.. hang hebat.. nt aku harap justkhai bukannya ada kt iklan, tapi ada diruangan artikel atau forum di Utusan

Comment by Khai
2009-07-11 15:21:22

wah.. habis la rakyat malaysia termuntah darah baca khai mencapab.. hahaha..

 
 
Comment by kliaman
2009-07-11 04:44:06

uhh..khai…tahniah…sbb blog khai yg selalu aku baca ni kuar paper ler..bangga brooo….tumpang happy…hii.hiii…pah ni nak pomok kat kengkawang lakkkk..

Comment by Khai
2009-07-11 15:25:39

terima kasih kliaman.. promo la kat kawan2 ye.. pesan ngan diorang, amik mana yg baik je dalam blog ni.. kot ada yg x baik, jgn follow…

 
 
Comment by KampungBoy
2009-07-11 07:52:23

Mcm mn diorang boleh tercedok laman blog ko nie khai
haha….
kalau dah tahap msuk paper
dah ada bunga2 cinta ko nak masuk TV pasni

 
Comment by lixdo
2009-07-11 09:23:32

nampak nya medium berita utama sekarang pun dah start ambik tahu pasal blog. so keep it going khai. make blogger proud.

8)

 
Comment by akmal
2009-07-11 10:12:08

keep making to the top of the list
hehehe 8)

 
Comment by zool
2009-07-11 10:21:54

Tu le pasal.. aku ada nampak kat suratkabau semalam..
aku nak tanya .. ko tak balas gtalk …
ye lah dah makin popular..

Comment by Khai
2009-07-11 15:26:51

la ye ke bro.. x perasan la.. hihi. kalau gtalk senyap je tu, mean x perasan la.. kalau pas ni senyap je, email je terus. hehe

 
 
Comment by fira
2009-07-11 10:38:45

khai.
out of topic.
kt u tube mane nak tgk ghost season 2? under subscriber sape?
yg irienad tu smpai ep4 je..huhuhu.
sape tau?

Comment by Khai
2009-07-11 15:28:39

Kalau season 1 boleh layan kat channel irienad..

kalau season 2, irienad nampaknya busy skit.. tu pasal miss byk episode tu. so boleh catch up kat channel mabeliana..

http://www.youtube.com/user/mabeliana

 
 
Comment by Eriyza
2009-07-11 11:04:42

Caiyolah Khai. :8

 
Comment by Mr Shahid
2009-07-11 11:21:33

bro gua da smggu tak online tp smlm gua nampak eklan transfomers ade tulis JUSTKHAI hahaha

tekejut guaaa.
upe2nye gua da lambat nak komennnn. sbb upe2nye da ade entri psl ni ye.

btw tahniah owh. :)

 
Comment by Mr Shahid
2009-07-11 11:22:17

apela muke sedeh plak tu haha

Comment by Khai
2009-07-12 01:45:41

hehe.. nak tukar gambar kat bahagian komen ni, pergi regiter dekat gravatar.com .. register guna email yg sama time kasi komen..

neway thanks shahid n kak eriyza.. :[

 
 
Comment by awekz78
2009-07-11 11:24:47

alhamdulillah…..TAHNIAH khai!..moga lebih success…God bless u dear…but sentiasa ingt pada Nun Yg D’Ats Sana yer dik….

Comment by Khai
2009-07-12 01:48:47

Thanks awekz78 atas nasihat..

 
 
Comment by rEdpEanut
2009-07-11 11:35:07

khai..congrate

Comment by Khai
2009-07-12 01:51:51

hehe.. thanks redpeanut.. thanks juga kerana banyak membantu pembangunan web-web khai especiall ohtidak.. sayang lebeh la kan camni.. haahahaaa :)

 
 
Comment by AzwanAnuar
2009-07-11 11:55:36

waou…
hebat la bro. ko ada kabel ke? ko bayar orang utusan tu ke? tak pun ko ni anak sedara micheal bay? senang je masuk dalam iklan transformers.
citer blogger boy n ghost yang selalu ko review tu pun tak pernah bagi credit kat ko kan

anyway tahniah

Comment by Khai
2009-07-12 01:54:07

ngaaa… sume salah..actually aku ada hubungan dgn Megan Fox je pun.. lalala..

Ala bro, review tu sume datang dari hati. Ok kita puji. Tak ok kita kutuk.. tak gitu? x harapkan apa apa pun.. tapi ikut kata orang tua tua, buat sesuatu biar ikhlas.. ada la something yg kita perolehi samada cepat atau lambat.

Comment by Taufik SM
2009-07-12 12:00:41

ye …..ke !!!! :D

(Comments wont nest below this level)
 
 
 
Comment by shahrul
2009-07-11 11:57:51

Aku pun tumpang bangga. Klu aku tgk paper tu, aku ckp aku pun baca blog justkhai.com. hehe

Comment by Khai
2009-07-12 01:55:52

hehe.. eh, dah layan blogstarz plak ke?

 
 
Comment by YaNa
2009-07-11 12:25:20

wah…. dasat nya khai.. exceli baru je pasan lam paper tadi..

 
Comment by nus
2009-07-11 12:41:23

syabas inspektor syahab!!

 
Comment by misseda
2009-07-11 12:45:32

hidop justkhai!!!hehehe..bangga lak i..as a pembaca setia…

 
Comment by kak jie
2009-07-11 12:51:33

tahniah khai.

skrg ni..baca gosip kat akhar hari Ahad dah basi
kebanyakkan dah keluar riuh rendah kat internet baru ada kt akhbar…

Comment by Khai
2009-07-12 01:57:21

Betul tu kak jie.. paper kena usaha keras melawan pembangunan dan kemajuan web dan blog dalam negara ni. Kalau tak mahu tenggelam la suatu hari nanti..

neway thanks kak jie, misseda, nus n yana.. :D

 
 
Comment by saii
2009-07-11 13:39:34

Dah tu, selalu2 la update blog. Kasik cite yg lebih2 best lagi. Jgn kate Utusan, silap aribulan AWANI, BERNAMA pon buat laporan pasal blog nih..

Comment by Khai
2009-07-12 01:58:39

ya.. insyaAllah.. blog ni akan sentiasa ber’ovolusi hari demi hari sejajar dengan peningkatan umur owner nya..

 
 
Comment by azri
2009-07-11 15:04:31

:) hahaha..tahniah ko khai…aq pagi2 tadi selaK akhbar dah nampak website ko kat situ..hmm aq kata habis hari ni khai mesti x senang duduk,
apew2 pun ko mmg superb…kehadiran ko die medan maya yang tak putus-putus dikunjungi memang SuPerbzzzz bBEBB

 
Comment by sickchild72
2009-07-11 15:18:09

woi saje je an nak kasi juling mata aku?
arghhh takleh jadik ni asal ni sume berlaku.
mana surat khabar tu aku nak bakar.

wuakakakkaka. :o:

Comment by Khai
2009-07-12 01:59:34

nak bakar boleh bakar.. tapi budak kecik, mesti ko frame nye iklan transformers tu dulu baru bakar kan? hehehe

 
 
Comment by Rjuna
2009-07-11 15:30:11

Laa yeke tak sangka ulasan ko berpengaruh juga ye, bagus untuk pengiklanan tu

sebenarnya aku jeles, tapi dengan nada bangga la, memang ko layak dapat pon

Dalam Metro ada tak? Ayah aku suka beli sokkabar iklan, kalau tak Metro dia beli kosmo hehe

Comment by Khai
2009-07-12 02:00:29

metro x sure… tapi dalam kosmo ada.. thanks Rjuna.

 
 
Comment by d|n
2009-07-11 16:01:13

bile nk masuk majalah ujang lak..haha :)

 
Comment by aman
2009-07-11 17:18:35

huhu..kira pasnie, aku pun kena tulis pasal muvi ar kat blog aku…wakakaka

 
Comment by applepie
2009-07-11 18:20:43

bangge shaye jadi pembaca blog ni, hehe :)
teruskan usaha untuk jadik blogger tegar ya khai!!

 
Comment by iesha
2009-07-11 19:15:04

Wow, bagusnya!
Congratulations ya? :D

 
Comment by lizz
2009-07-11 20:13:56

pergh!!! gilak ah!! bangge tahap gaban dah ni. congrats Khai. congrats yek :)

 
Comment by miss kaka
2009-07-11 20:49:42

tahniah khai..
keep it out…

Comment by Khai
2009-07-12 02:01:33

yosh.. tq all… miss kaka, eisha, lizz, applepie, amanz n d|n.. :)

 
 
Comment by KampungBoy
2009-07-11 21:03:50

Bek ko topup bandwith cepat2 khai…
nak terima ledakan satu malaysia pasni

Comment by Khai
2009-07-12 02:02:27

takpe takpe.. justkhai kat dedicated server.. no more bandwidth bandwidth.. hehehe..

sila sila… wahai rakyat malaysia..

 
 
Comment by bd fabregas
2009-07-11 22:14:13

wah wah wah.. melampau gile aaaa blog ko ni skg khai..

 
Comment by hytiq
2009-07-11 22:53:31

congrat r khai..!
wlw aku xdpat pon tngok iklan kt paper 2 scre live =(

 
Comment by sis_mieya
2009-07-12 00:45:35

congrat adik cyg :) love u…

Comment by Khai
2009-07-12 01:37:32

thanks ma sis… :8

 
 
Comment by KNizam
2009-07-12 02:11:51

perghhhhh hebat la ko. hehe :)
teringat masa blog aku masuk majalah 3. mcm tak percaya pun ada masa tuh. hehe :)

Comment by Khai
2009-07-13 01:11:38

wa majalah tiga.. cerita pasal ape tu bro?

 
 
Comment by Taufik SM
2009-07-12 11:58:33

aku pun nak tumpang popular gak !!!

metro pun ada iklan tu ..hehehe… ;)

 
Comment by xun
2009-07-12 15:20:30

kenapa blog aku masuk majalah “Playboy” je? kenapa?

haha.

TIPU JE! :P

tahniah bro.

 
Comment by iZwaN
2009-07-12 15:33:01

congratz khai…
waa…hebat2…
tumpang bangga gk…
hehee… :D

 
Comment by blowie
2009-07-12 15:34:45

gile best,masuk paper percuma siot ;p

 
Comment by zai
2009-07-12 15:34:54

tahniah2..huhu :D

 
Comment by taeone
2009-07-12 15:53:56

caiyok..:)
semua tumpag gembira,ak pun sme lor.. :)

 
Comment by clara ixora
2009-07-12 15:56:42

i like… congrates

 
Comment by ejardkethot
2009-07-13 00:59:00

hensem larh…nasib roomate ejard beli KOSMO ..pagi td!!~ heee…mmg patut BANGGA hAbis dh khai :p

 
Comment by Ina
2009-07-13 08:59:44

bestnyer. bestnyer.. heheh..

 
Comment by am kurizawa
2009-07-13 10:22:00

gud job khai!
blog ko dah feymes satu malaya..

 
Comment by onetrg
2009-07-13 10:27:46

bangga la 2 khai…he3 ape-pon tahniah..aku tgh belek surat khabar nampak review 2 kt dalam…perghh justkahi.com 2 aku cakap dlm hati..

 
Comment by onetrg
2009-07-13 10:35:46

bagi aku kalau seseorang yg suke guna internet kalau x kenal justkhai.com ni mmg rugi sangat2..

 
Comment by Nurul
2009-07-13 14:37:55

tahniah khai . :)

 
Comment by azleah
2009-07-13 18:47:39

khai, just to give you some advice je la, be prepared physically, mentally & emotion when the media featured your blog. ye la..your blog pun xde la perfect 100% kan tapi kisah2 hidup yg lepas tu…urmmm aku rasa mcm x sesuai dibaca oleh semua org. ramai orang akan dapat malu :)

buat masa skrg just sedia nak terima kritikan +ve as well as -ve pulak ok?

 
Comment by moghammer
2009-07-13 19:05:30

aku dah simpan keratan tranfomers tu dlm kereta decepticon aku..haha

 
Comment by samanosuke_04
2009-07-13 23:06:04

jeles…………… damn….

 
Comment by Khai
2009-07-14 20:07:31

Hehe.. thanks all.. nak reply semua x dapat plak.. so sekali semua la ye.. terima kasih di atas sokongan korang.. tanpa korang siapalah blog ni.. blog picisan je pon.. hehehe..

anyway thanks a lot!!

Comment by fifie ierina
2009-07-17 18:22:26

alaa, baru nk komen.. npe awak da bg ucapan penutup? ngee~ :)

tahniah sgt2 khai! semoga lebih sukses lg ps nie dalam bidang berblogging nie ok? insyaAllah.. :love:

 
 
Comment by nina
2009-07-19 16:13:40

nk kapel dgn khai leh?
ade num phone x??

 
Comment by farrah fazyra
2009-07-20 14:22:52

bagusla..maksudnyer org media pun dah nampak khai nie..so..teruskan usaha la.

 
Comment by BAGAK
2009-07-21 09:24:40

Tahniah bro

Hidup blog bahasa Melayu

 
Comment by misa
2009-07-25 14:16:49

tahniah2!!..
mumtaz!…huhu mkin byak la reader jk pas ni ….

 
Comment by yusufjaafar
2009-07-25 15:52:21

macho giler review kat blog leh masuk paper. Ko pakai ilmu ape ha? Ajar sikit. Hehe.
Anyway tahniah.

 
Comment by cyza
2009-07-26 23:01:09

Kagum aku…jeles pun ada…hehe :)

 
Comment by Nelder
2009-08-02 22:05:03

Khai,your blog are superb!CONGRATEZZZ….

 
Comment by hyde
2010-06-23 10:57:02

terbaikk la bro khai..
even ak ni just silent reader je kt blog ko..ak still bangga sbb i’m feel that i’m part of it…muahahaha

 
Comment by puss
2010-06-23 13:38:55

wah..sye slaku silent reader blog nih yg dah stahun jgak la lyan blog ni..turut tumpang bangge..huhu :8

 
Comment by nickname rejected
2010-09-20 11:54:59

berbangga dengan ke femesan justkhai..hehe

 
Comment by mankuchai
2010-09-20 14:38:17

Tahniah!!! Khai telah memberi saya,semangat baru untuk menulis blog… :)

 
Comment by azie
2010-09-20 14:41:24

nak komen nih (janji khai bace)

congrats, tumpang bangga jugak anak melayu makin maju dan makin tmbh femes la khai…hehehe
tahniah sekali lagi, semoga khai terus sukses sampai bebile k!

Comment by Khai
2010-09-20 15:33:49

Azie, Terima kasih.. Dah baca dah. Hehehe..

 
 
Comment by miswadi
2010-09-20 17:29:07

fuhh, pas ni khai buleh le mintak royalti dari Utusan… :p

 
Comment by dabozz86
2010-09-21 00:36:43

khai…tabik spring…congratzzz

 
Comment by thegula2kapas
2010-09-22 21:45:25

terbaek.. :)
kira justkhai da jadik cam movie critik lak..
apa2 kitaorg sbagai pmbaca setia blog justkhai bbangga kot.. :8

Comment by Khai
2010-09-22 23:08:03

Terima kasih gula2 kapas.. Hehe..

 
 
Comment by sjiehan.com
2011-04-08 17:30:42

gua nk ikhlas cam lu ar blog… u inspired me~

bukan proton inspira noh~

Comment by Khai
2011-04-11 00:59:07

Hehe.. Thanks.. Keep it up!

 
 

Sorry, the comment form is closed at this time.

Apa Entri sebelum dan selepas entri ini?