Justkhai, Contest dan Tajaan. Update’nya tidak!

263 views | Hantar ke Twitter! | Cetak Artikel Ini

Hai. Kalau korang baru tersesat di blog ni, ambil’lah masa baca entri-entri yang lepas. Mesti korang akan kenal dengan blog ni dan owner dia dengan lebih dekat. Kalau sudilah. Haha. Paling penting ada macam-macam info yang korang dah ketinggalan kat entri-entri sebelum ini. Macam biasa, mana yang baik jadikan tauladan. Kalau buruk jadikan je sempadan. Khai pun antara hamba-hamba Allah yang hari-hari tak pernah lekang dengan dosa.

Entri Sembilan Belas April, ramai pulak yang respon ye. Thanks untuk korang lagi-lagi untuk silent reader yang akhirnya bersuara. Boleh refer komen terakhir Khai dalam entri tersebut sebagai penutup bagi entri penuh bermakna sebenarnya dalam hidup Khai.

Lately sangat busy. Tangan yang putih dah jadi hitam. Muka yang putih pun dah jadi merah padam. Semuanya gara-gara selalu ulang-alik Ampang – Shah Alam. Macam hampeh la. Shah Alam bosan gila. Rasa macam takde life je. Nasib 2 bulan je lepak sana atas tujuan kerja. Orang Shah Alam jangan marah ye? Atau mungkin Khai yang belum habis pusing satu Shah Alam kot? Naik biol dengan roundabout yang bersepah-sepah kat situ. Buat simpang empat dan letak traffic light je lagi better kot? Ini kat roundabout dia bantai letak Traffic Light. Haiyoo!!

Anyway, Justkhai dah dapat sponsor dari sebuah syarikat hosting tempatan. Diorang kata nak kasi dedicated server. Agaknya hosting mana yang sponsor tu ye? Korang teka la. Hehe. Dengan adanya tajaan dedicated server tu, makin berbuah-buahlah projek baru nanti. Lagi-lagi lepas menang contest kat blog Izzat Aziz hari tu. Banyak premium template dari Elegent Themes menanti untuk digunakan. Err, korang mahu satu? Hehehe. Thanks buat Izzat Aziz dan nasib yang menyebelahi Khai.

Psstt: Maaf perjalanan blog Justkhai ni agak slow sejak kebelakangan ni. Busy takkan menjadi penghalang sebenarnya buat blogger yang komited seperti Khai. Hehehe. Tapi bagi memberi laluan blog ni dipindahkan ke hosting yang baru. Jangan lupa usya apa yang baru kat Oh! Artis dan Oh! Tidak tu yer.

Bookmark entri ini

Bookmark

Boleh print kalau nak

 Print Artikel Ini.

Ditulis pada 2:33 am 22 April '09 dan pastinya oleh . Siape lagi? | 263 views
Dalam kategori: Blog, Hidup Khai | Tweet This!

Eat This Google!: , , ,


RSS feed | Trackback URI

38 Comments »

Comment by x-po
2009-04-22 02:41:20

haha apa kaitan post dgn gambar mat rempit kt ats tu? hoho

..
Comment by Khai
2009-04-22 02:43:52

itu adalah highway untuk ke shah alam.. hahahha :bloody:

p/s: saje je letak gambar tu.. penyejuk mata dalam entri ni. hahaha.. sejuk ke? bikin panas je sebenarnya gambar tu.. sebab apa panas, sebab aku x leh nak buat benda tu. Kalau buat, jangan kata ma’gat yg terseret. Ngan punggung2 awek pun bersepah atas jalan. Ngaaaa ๐Ÿ™‚

..
 
Comment by Kill-Vearn
2009-04-22 14:42:01

gambar tu nak tunjuk bahawa khai tak singgah rumah aku yang terletak antara petaling jaya dan shah alam.. hahahha…

..
 
Comment by Kreuger
2009-04-22 23:38:18

erm.. macam mane plak malam ni keghairahan
aku untuk berkomentor bleh ilang… so sorry…

walau ape pon.. aku ucapkan tahniah, yeay.. tak lame
lagi orang tuh menjadi hati kristel plak ek… muahaha
sure sekarang ni dah meroyan royan ar tuh :aie:

..
 
 
Comment by menteil
2009-04-22 02:44:47

plezzzz bagi aku premium theme…
hehe…

..
 
Comment by Jaws
2009-04-22 02:46:58

ko keje ape khai kat shah alam?
haha..
jauh merantau..
hehe…
selamat bekerjaya!! 8)

..
Comment by Khai
2009-04-22 05:45:02

jadi tukang berus gigi harimau je bro… kat zoo shah alam.. tu pon kalau shah alam ada zoo.. kalau takde, beruskan gigi awekawek uitm pon jadi lah.. :[

..
 
 
Comment by Enpjan
2009-04-22 03:19:19

tahniah untuk khai sebab dapat sponsor lagi n menang peraduan cari kacang lam tepung. selamat maju jaya hendaknya. jgn kena cam sponsor lepas sudah la.hahaha ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚

..
 
Comment by Enpjan
2009-04-22 03:40:43

hitam lak bontot awek tuh kah kah kah

..
Comment by Khai
2009-04-22 05:46:01

mana tak hitam.. penuh parut bekas tergesel atas jalan.. macam takde lelaki dah dalam dunia ni ye tak? :-[)

..
 
 
Comment by adam
2009-04-22 03:52:31

oh kewl. bila nak tango tango dengan aku khai?

..
Comment by Khai
2009-04-22 05:46:49

tango? ape tu? nama buah-buahan tempatan ke.. ada iras-iras mango tak? hehehe.. ๐Ÿ˜‰

..
 
 
Comment by zelo55
2009-04-22 03:57:26

apekah hosting yg sponsor kamu eh khai?
exabytes kah?
fivio kah?

huurrmmm…bile diorang mau sponsor aku eh?
hahahahaa…

..
 
Comment by izzat aziz
2009-04-22 04:35:15

ni mesti fivio sponsored.

..
Comment by Khai
2009-04-22 05:47:56

zelo & izzat, bukan fivio. Fivio dah full sponsored Oh! Artis, kejang plak diorang nak support semua.

Nak tahu hosting ape, usya tag entri ni.. ehehee.. ๐Ÿ™‚

..
Comment by beliamuda
2009-04-22 06:54:27

server freak eh?

(Comments wont nest below this level)
 
 
 
Comment by Fazrewl
2009-04-22 05:38:54

Asyik dpt sponsor je..
jeles aku.. Rezeki utk ko yg dah lama blogging…

thanks khai… :p

..
Comment by Khai
2009-04-22 05:49:28

Rezeki Allah bro.. aku sebagai insan hina yang bertuah terpilih, kena la terima dengan tenang & seadanya.. lagipun kalau bukan kita yang nak memeriahkan arena blog malaysia/melayu ni, siapa lagi ye tak? hehehe.. ๐Ÿ™‚

..
 
 
Comment by -WaN-
2009-04-22 09:36:10

hoho tahniah sbb dpt tajaan..harapnya blog ni tak k-o dah lepas ni.. ๐Ÿ˜‰

..
 
Comment by adol
2009-04-22 09:39:48

apa motif gamba mat rempit dengan minah rempit tu? 8)

..
 
Comment by Anarm
2009-04-22 10:28:17

perggh.. sponsored.. gile aahh.. khai, mintak 8 theme elegant.. bleh? hahahha

== aku punye theme x dpt2 lg.. huhuu =(

..
Comment by Khai
2009-04-23 16:47:57

sabo… nanti dapat la tu.. hehe.. kita tukar la nanti.. sharing is caring… lol :[

..
 
 
Comment by Faiz
2009-04-22 10:54:17

theme dari sana x lawo le..x berkenan plak aku ?
pergh sponsor lg…snang le hidup jejaka bernama khai…

pstt…. tuh awek ke ? ntah2 bapuk… ๐Ÿ™‚

..
 
Comment by Eriyza
2009-04-22 11:33:45

Baguslah dpt byk sponspor. ๐Ÿ™‚

..
 
Comment by Enpjan
2009-04-22 11:46:10

serverfreak eh..bagus hosting ni. SAM memang friendly. ๐Ÿ™‚

..
 
Comment by Kill-Vearn
2009-04-22 14:43:50

huhu.. ko g shah alam tak gtaw eh… jahat toi.. bila ko start keje? ke da start? bg taw la umah kat mana beb… ape da… gudlak in ur future…

psst: ada theme yg sesuai utk aku tak?

..
Comment by Khai
2009-04-23 17:21:54

haha.. aku kene setelkan urusan kerja semua dulu bro.. baru leh roger2 ko ajak layan syisha ke kan? hehehe…

theme merah hitam ke? cam xde je..

..
 
 
Comment by Enpjan
2009-04-22 15:35:01

sapa nak theme mintak kat aku la..hehe ada banyak..

..
 
Comment by wandisini
2009-04-22 17:32:36

hoho..
mengata shah alam. aku orang shah alam, ko keje mana khai?
aku cari ko nanti…aku tunggu ko kat simpang nanti
eh…kat roundboard

..
Comment by Khai
2009-04-23 17:23:13

hehehe.. alamak, ada orang shah alam marah? hehe.. pe lagi kuar moto tengok.. hehehe.. ๐Ÿ˜€

..
 
 
Comment by Ranrong
2009-04-23 07:05:58

Salam ziarah. Sekadar pemberitahuan demi kesejahteraan hidup.

Rancangan “Who Wants To Be A MillionaireBlogger.Net” kini, ke udara di screen komputer anda. Sertai & daftar sekarang. Kemasukan adalah PERCUMA…

..
 
Comment by samanosuke_04
2009-04-23 11:46:44

huhu, aku setuju.. tahniah kepada khai yg berjaya menggempakkan lagi arena blogging melayu, hua3… aku pun nak jadik feymes cam kau gak satu hari nanti..

..
 
Comment by qiilans87
2009-04-23 17:15:08

best la khai..macam2 die dapat..murah rezeki katakan..jgn lupa tuhan yg maha esa ek..hehehe..
theme wordpress mane nak dapat best2 ek..googling pun terlampau banyak sgt lak..hu3

..
Comment by Khai
2009-04-23 17:24:52

Thanks atas peringatan tu. Allahuakbar!

Qiilan, kalau nak cari theme worpdress, google mmg x best.. sbb akan keluar rambang je semua theme2 yg ada dalam internet.. better cari kat mana2 website yang suka menghimpunkan 20 ke, 50 ke atau seberapa pun theme2 yang cantik2 pilihan dia.

Salah satu contoh blog orang malaysia, hongkiat.com

..
 
 
Comment by ubey
2009-04-24 03:13:13

dalam maksud.. ko mesti nk merempit tuuu ๐Ÿ™‚

..
 
Comment by Taufik SM
2009-04-24 10:41:31

nampok jubur .. awek tu …

:love: :love:

..
 
Comment by deennasour
2009-04-26 02:56:11

kah kah kah, sememangnya bulatan yang ada trafic light tu buat aku gelak besar atas moto bila memula sampai shah alam.
kelakar siot. langgar je. pedulik!

..
 
Comment by yazidyahaya
2009-05-01 00:14:06

taniah khai!!hehehe,aku akan jadi seperti mu blogger yang 100% foakus pada blog 8) ,peh khai dah ada idola!kui..kui.. :o:

..
 
Name (required)
E-mail (required - never shown publicly)
Your URL
Your Comment (smaller size | larger size)

Trackback responses to this post

Apa Entri sebelum dan selepas entri ini?