My new Notebook. Thanks Dad!

Ada apa dengan notebook ni? Ermm .. kalau korang nak tahu dalam banyak banyak barang yang khai ada, ni la benda yang paling khai sayang.. My N-Gage QD pon sayang jugak, tapi x berapa nak sayang macam notebook ni ar.. Hehe..

Notebook ni my dad belikan sempena Khai dapat melanjutkan pelajaran ke Limkokwing University dan kerana minat khai develop website dan surf internet. Tu pasal la semalam tak dapat hadiah birthday ape pon dari dia sebabnye dah dapat notebook ni. Aiseh!! Brand notebook khai ni HP Compaq Presario V2000 (Widescreen). Harga, RM2990 tapi ok la ntuk kegunaan student macam khai ni.. Beli mahal mahal pon buat ape kalau setakat buat assignment, surf internet ngan main game.. aje..

Baru je lagi usia notebook ni.. beli kat Lowyat pada 29 Mei 2006.. Baru 2 bulan la kiranye.. Buat masa ni memang puas hati ngan dia ni.. Cayalah!! Dia ni gak la yang jadi kawan khai masa kat hostel.. Tanpanya, x tahu la camana nak idop … Haritu masa Show and Tell depan kelas, tajuk dia ” Your Lovely Thing” .. Khai bawak notebook ni la.. Selamat .. kalau x mampos!! Hehe.

p/s : thanks to my dad coz belikan notebook ni.. gambar snap pakai handphone je 😀

Ditulis pada 4 August '06 oleh | 489 views telah diterima.
Dalam kategori Hidup Khai | Promo di Twitter! | 9 Respon

Dealova My Memoria

Jom layan lagu Dealova .. Syahdu especially ntuk mereka yg ngah bercinta dan x abis abis buat projek. huhu ..

aku ingin menjadi mimpi indah dalam tidurmu…
aku ingin menjadi sesuatu yang mungkin bisa kau rindu….
karena langkah merapuh tanpa dirimu…
ooohh..karena hati tlah letih….

aku ingin menjadi sesuatu yang selalu bisa kau sentuh…
aku ingin kau tau bahwaku selalu memujamu….
tanpamu sepinya waktu merantai hati…
oh bayangmu seakan akan….

reff
kau seperti nyanyian dalam hatiku yang memanggil rinduku padamu..ooohh
kau seperti udara yang kuhela kau selalu ada….
**
hanya dirimu yang bisa membuatku tenang…
tanpa dirimu aku merasa hilang……….
dan sepi……

Ditulis pada 4 August '06 oleh | 552 views telah diterima.
Dalam kategori Kisah Cinta | Promo di Twitter! | 8 Respon

Assignment Oh assignment..

First time ni bukak blog kat blogspot.. Haiyarkk … anyway, akaun ni dah lama ada.. tapi saja taknak usik.. kononnye nak reserved kan untuk scukz.com .. hehehe … ermmm …

Khai tension sebenarnye .. baru aje sebulan masuk Limkokwing University Colleges, dah rasa dia nye tekanan.. Khai ni memang jenis x suke dipaksa atau terpaksa.. tapi bila dah masuk U ni, korang sendiri paham la kan, assignment lecturer kasi ikut suke diorang aje.. hehe .. ni dah start cuti seminggu.. sampai ahad ni.. harini dah masuk hari rabu .. ayooo .. abis la gua .. nak buat assignment ngah malas gilooo … huhu..

Dan tanpa segan silunya, khai tahu yang khai ni memang pemalas nak mampus.. so kalau anak dara kat luar sana, jauhilah lelaki pemalas macam khai ni … Gelap masa depan korang.. tapi kalau khai, walaupon pemalas, masa depan korang x gelap punye .. Percayalaaaaaaa (ikut lagu CT) …

Ape pon korang jangan lupe lepak scukz.com .. sebab dijamin korang x kan buhsan.. kalau korang x minat berforums, mmg la buhsan .. tapi dengarlah nasihat khai ni, ape kate korang gi try berforums .. korang tahu la camana effectnye nanti .. ade yang x tido malam semata mata lepak forums .. hehehe … Aura dia lagi power dari si botak tau (mawi le tu) .. Okies .. C yaa @ www.scukz.com ..

p/s: Today is my besday u know .. 😛

Ditulis pada 3 August '06 oleh | 752 views telah diterima.
Dalam kategori Daily Craps, Hidup Khai | Promo di Twitter! | 26 Respon