Ada Korang Kesah?

2,809 views | Hantar ke Twitter! | Cetak Artikel Ini

Lama tak tulis pasal personal life dalam blog ni. Ada ke orang yang nak tahu? Huhu. Untuk mengelakkan ada komen yang tulis “Hoi Khai, ade aku kesah pasal hidup ko? Artis ke ko? Vogue ke ko? Ada Aku Kesah? Cak cak cak!“, komen yang ala-ala Azwan Ali bapok bangang cam tu kan, so awal-awal kene bagitahu ni yang entri ni Khai tujukan pada cucu cicit Khai lagi berpuluh tahun akan datang. Itu pun kalau Blog ni masih wujud. Hope so! Hehe. Selagi Khai berpijak atas bumi ni, selagi itulah blog ni wujud. Cucu-cucu atok, jadikan atok sebagai role-model ye dalam hidup korang. Kalau tak atok sumpah korang jadi Mercedes Benz.

Saje nak kasitahu korng satu cerita best. Tahu tak apa? Ehem! Kalau ada baca artikel sebelum-sebelum ni, Khai ada inform pasal Khai dah gila dengan komik Lawak Kampus & Lawak Selebriti hasil karya Keith. Dulu baca dalam Majalah Gempak je. Dulu Khai kumpul Majalah Gempak ni buat koleksi kalau disusun, skit lagi nak sama tinggi dengan KLCC. Tak caya tanya mak Khai. (Pssttt Mak, kalau diorang tanya betul-betul, mak angguk taw! huhu). Kenapa Khai suka dengan Lawak Kampus ni? Sebab dia jadi penyeri hidup Khai. Dengan 4 petak kartun, dia boleh buat korang gelak guling-guling. Syahdu beb.

Semalam nak dijadikan cerita bila dah kebulur tahap lentok, rempit kejap pergi 7-Eleven. Hoyeah. Lepas shopping kejap time nak bayar tu ternampak la pulak Lawak Kampus. Ape lagi, terus rembat 3 set! Hahaha. RM19.50 sahaja. Adik-adik yang masih bersekolah tu, jangan tiru aksi ini di 7-Eleven berhampiran ye. Abang takpe. Bapak abang dulu owner Air Asia. Lepas tu dia rasa bosan, terus kasi Air Asia tu dekat Tony Fernandez. Kemain suka lagi Tony Fernandez time tu. Rasa nak lempang je. (Dah melalut da.. sigh~)

Ada orang tanya Khai kat Facebook, “Woi Khai, ape ko ni tak reti tidur? Aku bangun ko online. Aku nak tido ko online. Aku mengigau pun ko online. Apejadahnya semua ini?!!!“. Hek’eleh, sukati aku la nak online ke tak. Nak marah lak kan? hehehe. Khai bukanlah tak tidur. Tidur juga tapi bukan macam dulu lagi pukul 6 sampai 9 pagi. Tapi sekarang dah surrender. Tak larat. Dalam sehari tu tidur la skip-skip. Tidur dua jam bangun balik buat kerja. Lepas tu tidur, lepas tu bangun. Apa rahsia nak jadi biol macam ni? Hehe sonang yo!!

Ya.. Coklat Toblerone dan Air 100 Plus botol besar. Memang wajib ada sebalah Khai bila nak online + buat kerja. Korang boleh la cuba yer.

Ada lagi something pasal Khai yang rasanya korang pembaca blog ni tak tahu. Khai dari sekolah rendah sampai sekarang peminat setia Boboy dan Newboyz. Hahaha kelakar ke? Ado den kesah?!! Hehehe. Nak nyanyi sikit la..

Dahulu pernah kau berjanji.. Akulah kekasihmu.. Mengapa kini kau sendakan sayang.. Kerana engkau tahu.. Kasihku tak sedikit.. Tak ingin lagi berair mata..

Err anyway dah booking cerita Setem ni. Setem arahan Kabir Bhatia ni dijangkakan akan meletup di pasaran. Mintak-minta tak mengecewakan’lah. Khai memang kena jadi orang pertama nengok sebab nanti nak buat review kat Oh! Artis tu ha. Anyway, kalau blur lagi cerita SETEM tu apa, boleh la usya sinopsis dan trailer dia di sini.

Ok itu sahaja fast update. Tak sampai 4 minit pun entri ni. Maaf ye kalau tak dapat ape-ape pengajaran dari artikel ni. Tapi sebenarnya ada satu pengajaran berguna untuk korang dalam artikel ni. Tahu ape? Pengajaran dia, siapa suruh korang baca artikel ni? Kan dah cakap ni artikel untuk cucu-cucu Khai? Hahaha!!

Jangan marah ye. Gurau-gurau. Kalau nak skema je kat blog ni, baik ubahsuai blog ni jadi website Utusan terus.. Ha jom la join nengok wayang. Malam ni kat Midvalley. Setem!! Sila pakai baju yang ada tulis “KHAI SILA TEGUR SAYA!”. Nanti Khai tegur. Bye!

Bookmark entri ini

Bookmark

Boleh print kalau nak

 Print Artikel Ini.

Ditulis pada 1:30 pm 30 July '09 dan pastinya oleh . Siape lagi? | 2,809 views
Dalam kategori: Hidup Khai | Tweet This!

Eat This Google!: , , , , , , , , , ,


RSS feed | Trackback URI

100 Comments »

Comment by yana
2009-07-30 13:38:13

1st ke.. haha
pepun mmg tunggu cite setem ni
dah kuar erk..
jom serbu

..
 
Comment by hazim
2009-07-30 13:41:28

HOHOHO…ada aku kesah at0k khai?
anyway cucu atuk nak tnya nieh..
atuk pkai sofware apa nak letak font2 kat gmbar tue?
adobe or what ?soalan cepumas lak..atok x nak cari pengganti ka?asyik menduda da…x boring ka atok?hahaha πŸ™‚

..
Comment by Khai
2009-07-30 13:49:45

Pakai photoshop la deer.. eh, dear. hahaha!!

Ni nak pergi layan SETEM ni, dgn bakal nenek diorang la ni.. hehehe.. πŸ˜€

..
Comment by hazim
2009-07-30 21:40:23

o0hkey..
muahahaha…
nnt letak la gmbar nenek yg vouge tue ek.
haha..nak jugak cucu nengok nye….

(Comments wont nest below this level)
 
 
 
Comment by finalcross
2009-07-30 13:42:13

aisey…jeles plak aku ko da nk tengok setem ni. oh! tidakk…
hehehe =(

..
 
Comment by Mr.Bintang
2009-07-30 13:42:57

hehehe.. biarpun ringkas jap g sure penuh ngan puluhan komen.. hehe… :bloody:

toblerone oh toblerone.. =( nakkk..

..
 
Comment by misseda
2009-07-30 13:44:03

harharhar……der saya kesah wahai en.Khai??..heheh
bab coklat tu…saya suke jugak..peberet gaks tu..Toblerone..nyum2…

“Sila pakai baju yang ada tulis β€œKHAI SILA TEGUR SAYA!”. Nanti Khai tegur.kalo der 100 org nm Khai time tu…xke naya?..hehhe πŸ™‚

..
Comment by Khai
2009-07-30 14:37:44

haha.. takpe.. kot kot ada gangster nama Khai ke, mmg bkn kene tegur, tapi kene belasah terus la tu.. hehe

..
Comment by Taufik SM
2009-07-30 16:13:08

harap2 x de .. hehehe πŸ™‚

(Comments wont nest below this level)
 
 
Comment by Akuro San
2009-07-31 14:18:42

salah ayat tu… tulis la ayat, β€œJUSTKHAI.com SILA TEGUR SAYA!” Baru la khai bebetul perasan nak tegur… kalau tak nanti, khai lain lak yg tegur. hehe…

(kalau betul la ada org pakai baju mcm tu, dah kira jadi tukang promosi bergerak Justkhai.com nih… Khai, jangan lupa snap gambar kalau kamu jumpa ada org yg pakai baju mcm tu dan masukkan dlm entry kamu.. πŸ™‚ )

..
 
 
Comment by cik_ala
2009-07-30 14:20:36

nak g tgk gak ahad nie…nnt ko citer eh best ker x? πŸ™‚

..
Comment by Khai
2009-07-30 14:38:26

orait.. nanti esok lusa kuar la artikel kat Oh! Artis.

..
 
 
Comment by blowie
2009-07-30 14:24:43

aku xle book GSC, tak tau apasal. TGV mahal sket,malas la nk book kat TGV. ehhehe

..
Comment by Khai
2009-07-30 14:39:54

xleh guna firefox bro.. dari smalam try x leh.. upanya pakai IE baru boleh pagi tadi.. ape da GSC. x mesra alam sungguh…

..
 
 
Comment by misseda
2009-07-30 15:24:51

smbg comment sal kumpuln boboyz n New boys…xbleh blah arr Khai ni..ingt ganas…upenyer jiwang jugak mamat ni ek..hehe (akceli minat gak New boyz ms zaman skolah dolu…sejarah mungkin berulang…wah tangkap lentok time tu.,..dengan wajah + sore Tomok yg fuhh bisa mencairkan jiwa heheh) πŸ™‚ :[

..
Comment by Khai
2009-07-30 23:24:01

Haha!! Boboy n New Boyz best je. Lirik mmg feeling habis. Nape la orang yg x suka diorang ni suka kutuk2 ek… x suka dah la ye tak? Hurm ape nak buat.. i’m what i am.. hehehe πŸ™‚

..
Comment by misseda
2009-08-02 11:48:26

betolx3…xsuke diam da arr kan…kalo suke tu..jiwang2 la kan..heheh.. πŸ™‚

(Comments wont nest below this level)
 
 
 
Comment by misteri
2009-07-30 15:57:51

boboy n newboyz???
jiwang nyerrrrr………
time skolah dlu mnat ler……..
skrg tk lgi…………
ish……jwang………………

..
 
Comment by Taufik SM
2009-07-30 16:12:31

filem setem ….

mesti best tengok ….

hehehe πŸ˜‰

..
 
Comment by x-po
2009-07-30 16:29:31

hoho ko ske karya keith ek bro? aku just minat karya zint je..mantop beb

..
Comment by nbie89
2009-07-30 20:32:49

likewise…ohh yeahh!
i am zint!zint i am!
otaku hardcore da nie…except for “hero”…melampau sangat kowt jiwe punk…bes giler kalau “eli” wat muvie…yuuuhuu!!

keith suker lawak berak…najis dan sekutu dengannya…ok gak tuh..x ley blah, tengah press berak sampai nanah jerawat kuar…memang logistic, realistic, tahap futurama… :choler:

tapi aku da stop baca comics, my outside look still feminis…
sape sangke aku bace komik… =(

..
Comment by Khai
2009-07-30 23:26:06

me too!! lupa nak tulis… hehehe.. Zint kartun terbaik. lawak mmg pecah perut lagi2 bila hero dia mengamuk ntah macam ape manusia mengamuk je.. hehehe.. badan kering tapi kuat gila babeng.. itulah Zint. Hehhe…

Zint n Keith mmg byk memberi tamparan pada dunia komik tempatan. Tahniah!

(Comments wont nest below this level)
Comment by tehsafiah
2009-07-31 02:18:41

support local artists 8)

 
 
 
 
Comment by Ina
2009-07-30 16:43:32

Ada org kesah?? khai mesti x kesahkan kalo kongsi toblerone tu.. πŸ˜‰ leh ker?

..
Comment by Khai
2009-07-30 23:34:28

nah amik la.. x kisah.. itu pon kalau dapat amik.. ehehee..

..
 
 
Comment by Ikhwan
2009-07-30 16:44:19

Khai ta lama lgi ko ble jdi wartawan la.
Kuar je crita bru mesti ko org pes yg terjah. dasyat2! πŸ™‚

..
 
Comment by Kiki
2009-07-30 17:23:07

Ada aku kesah en.Khai??!! hi3
Pakcik, sy ska baca komik ‘Baby Blue’ sejak 2006 (pinjm kat library) Tapi bile dah bis studi gian lak nk baca. Puas sy cari komik cun tu kat mph or bookstore tapi x jumpa gak. Lastly tgk kat website pn jd la wlaupun x se’best’ baca komik tu sendiri. Ni nak rekemen komik besh lagi sodap..g la click http://www.babyblues.com Memang besh la cter adik bradik 2 ekor nih.Funny! Lawak! n Klako! Baca pun leh gelak sekor2 lah! huhu πŸ˜‰ πŸ˜€ πŸ™‚ :[

..
Comment by Khai
2009-07-31 14:46:18

lawak gak komik tu.. hehee… tapi lg best baca anime kat onemanga.com terus.. try la cari cerita tajuk “mysterious Girlfriend X” … lawak suspen.. isk!!

..
Comment by Hanis
2009-08-01 00:03:38

uit..mysterious girlfriend X itu..lawak. tp tak bgus la utk budak-budak.
(Pergh..lepas ni mesti lagi ramai pergi tengok manga tu. hakhakhak)

(Comments wont nest below this level)
 
 
 
Comment by miss madiey
2009-07-30 18:07:33

khai memunk x tdow mlam kot.. huhu..

slaloo nmpak beliau online…

..
 
Comment by denaihati
2009-07-30 18:49:37

best juga layan cerita ni

..
 
Comment by fifie ierina
2009-07-30 19:06:14

salam…

hehehe, x kre la entry bacaan utk cucu ker cicit ker, tetap nk baca gk.. hehehe, rasanya cm da kena jampi gn atuk khai nih.. atuk, atuk pakai jampi ape nie? kuat betul mandrem atuk pakai nih, wahaha! atuk nie sombong taw, orang usha die kt twitter x balas pn? heeee~

part lagu yg atuk nyanyi kt atas nie, sgt x menahan.. hehehe, atuk nie jiwang la.. sabar la atuk, klu xde nenek yg baik dan cyumel cm fifie ierina 2, cmne atuk nk dapat ktorang (cucu) betul x? wahaha, perasan betul! lalalala… 8)

atuk, semoga terus sukses dalam bidang penanaman anggur 2 yerk? hehehe! cu da lme nk bgtau, cu ske sgt gambar gitar nie.. hihihi.. ok la tuk, nk g ikut nenek ke lala land.. hehehe, bye! πŸ™‚

..
Comment by Khai
2009-07-31 14:50:23

ape id twitter, fif.. tak pernah nampak pon fif tegur kat situ..

eh nenek fifie eirina, dah le duduk jauh camne nak jadi nenek. meh balik malaysia dulu meh… hahaha πŸ˜€

..
Comment by fifie ierina
2009-07-31 19:58:25

eh hello, @fierina 2 sy la.. pye la rajin dan bersemangat tegur atuk klu nengok atuk update status, tp x balas.. dan byk kali cm2 smpai orang merajuk dlm hati dan xnk tweet atuk khai lg.. kesimpulan yg sy ley wat skg nie, atuk khai SOMBONG… hehehe! =p

hey atuk khai nie, jgn la tunjuk sgt atuk da nyanyuk.. orang kn da bgtau, nama orang fifie ierina bukan eirina.. kecian gn atuk nih, lemah ingatan rpnye.. wahaha! new ade kata nk offer dri jd nenek, nk offer dri jd contoh utk atuk mencari calon nenek pilihan je.. hehehe, cm berbelit2.. hah sudah, atuk paham ker x nie? πŸ™‚

(Comments wont nest below this level)
Comment by Khai
2009-08-01 12:41:38

x faham.. lallalala… 😐

 
Comment by fifie ierina
2009-08-01 13:31:46

naughty a.k.a nakal tau die nie.. tua2 pn nakal lg, hehehe =p

 
Comment by misseda
2009-08-02 11:46:44

:[

 
Comment by kentang
2009-08-05 19:38:49

hahaha cumil..tp gedik lbh.. :o:

 
 
 
 
Comment by Luth Textile
2009-07-30 19:34:55

jalan2, tengok wayang itu ini.. tak abeh ke duit? hahaha..
memang anak tokei kapal terbang betul..

..
Comment by Khai
2009-07-31 14:50:59

ala bro.. wayang baru bape dong!! hehehe..

..
 
 
Comment by ejardkethot
2009-07-30 20:06:12

huuu….lawak kampus….ejard terbeli yg ENGLISH VERSION !!~ lambat skit ejard baca..wuwuwuu…tp still leh gelak guling πŸ˜€ …khai leh pinjam lawak kampus no 1 n no 2 ?!!~ sini…sudah habis lorh :aie:

..
Comment by Khai
2009-07-31 14:51:49

nasib x terbeli yg Chinese version.. Kalo tak mesti ejard mereng terus.. hehehe :p

..
Comment by ejardkethot
2009-08-01 15:02:45

semalam cari sluruh kedai runcit n seveneleven lawak kampus..n komik zint…smua SOLD OUT !!~ ku keciwa..chinese version mmg berlambak..siot..mmg merenk dh nie x dpt baca =(

(Comments wont nest below this level)
 
 
 
Comment by Putra Al-Maliki
2009-07-30 21:00:16

Saya dulu minat la kartun2 nie.. skarang nggak lagi..dh tue..hehe πŸ™‚

..
Comment by Khai
2009-07-31 14:52:36

hehehe.. ala Putra, jgn cakap diri dah tua plak sbb dah x minat komik. Hehe. Khai komik lawak2 macam ni minat la baca buang release tension..

..
 
 
Comment by KampungBoy
2009-07-30 21:20:43

Arghh…khai
jangan nyanyi lagu new boyz
stop2
haha……

..
Comment by Khai
2009-07-31 14:53:03

nape x leh… 😐

..
 
 
Comment by Pendekar mustar
2009-07-30 22:50:54

Ak bru lepas tgk setem dkt suria.gempak beb.intro mcm ngantuk sket,tp lepas2 tuh klakar mcm nk mati.haha.

..
 
Comment by d|n
2009-07-30 23:16:07

le gardenie pn bes gak..hehe πŸ™‚

..
Comment by tehsafiah
2009-07-31 01:57:19

setuju2
comel2 belaka katun dia..hehe suke2! πŸ™‚ πŸ™‚

..
 
 
Comment by tehsafiah
2009-07-31 02:05:07

khai minat newboyz? khai minat boboy? :oups:
haha..tak sangka lak teh akan jumpa lelaki yang minat kumpulan macam 2 di zaman ini..ingatkan pempuan jek yang suka
by the way khai…teh tak minat pun boboy..newboyz? juz minat tomok jek..haha..lagu? dulu2 suka sangat lagu norkia (er..camni ke ejanya??) he..layaaann πŸ™‚ πŸ™‚

sebut sal lawak kampus…kalau khai nak tau..dulu adek2 sy ejek sy ‘bepop’
khai mesti tau kan watak dalam 2 yg muke dia banyak jerawat 2..huhuhu..jahat gle dorang..derhaka dengan kakak mereka =(

huhu..nak toblerone!

..
Comment by Khai
2009-07-31 14:54:29

fuh.. x bengang ke kene ejek Bepop.. ahahaha!! sabo sabo.. kalau diorang ejek Froggy, lagi sakit hati kan? heheh..

..
Comment by teh
2009-08-01 14:59:22

peh….of coz bengang!!

haha..tapi waktu skola dulu2 je..skg dorang da tak ejek coz muka dorang pun da banyak jerawat..haha.padan muka

see…what goes around comes around πŸ™‚ πŸ™‚

(Comments wont nest below this level)
 
 
 
Comment by megat
2009-07-31 03:32:48

memang tak leh dengar ini cerita ha3. tapi dah disclaimer akan kewujudan entri ni.

kabir bhatia, pasti cun filem ni! seorang lagi insan seni yang kreatif.

..
Comment by Khai
2009-07-31 14:55:29

yup.. dalam malaya ni x ramai pengarah yang best dan model.. Allayarham Yasmin Ahmad, Kabir Bhatia n Ahmad Idham antara yg terbaik la..

..
 
 
Comment by Kill-Vearn
2009-07-31 03:51:37

erm da kua wayang eh? bez ke eh? erm mcm mls nak tgk aje.. hoho… erm bila la nak tanyang gambo bakal nenek tuh :-“

..
 
Comment by mello
2009-07-31 04:00:42

nk pegi tgk la nanti.. 8)

..
 
Comment by fira
2009-07-31 08:54:46

nak pakai shirt ” khai sile tegur saya” ???
OMG
OMG
OMG
dude, celebrity ke?
8)

..
Comment by Khai
2009-07-31 14:56:27

x pandai beza ke gurau2 dgn serious.. sigh.. nak serius2, gi baca buku Kimia form 5.. πŸ˜€

..
 
 
Comment by nur
2009-07-31 10:04:14

Salam..best gler entry khai kali nie..

Knp suke tgk wyg time mlm?ada rahsia ke bile mlm?cm dh jdi kelawar la plak…hehe:)

..
Comment by Khai
2009-07-31 14:57:02

rahsia dia, sbb siang i tido.. hahaha!! lagi satu bila malam, baru matahari takde.. 😎

..
 
 
Comment by dilot
2009-07-31 10:13:52

suka newboyz.

ade aku kesah???.hehe..

waaa..dh tgk setem…pecah perut smpi terburai x?:D

..
 
Comment by neyra
2009-07-31 10:26:28

toblerone? tobies!! meh order ngan eyra bnyak2. wakakaka. peminat newboyz ngan boboy? ehehem2. sama la. =)

..
Comment by Khai
2009-07-31 14:57:25

sama jugak?!!!!!! 😐

..
Comment by neyra
2009-08-07 04:12:55

semua pon sama kita ni. ciskek cisdel kembar.

(Comments wont nest below this level)
 
 
 
Comment by ali
2009-07-31 12:41:34

salam khai..
ni 1st komen aku kt blog ko ni khai.
selamat menonton artis pujaan ko azwan ali dlm setem…haha..camne leh terselit mangkok tu dlm ini filim…

tanya skit khai , blog berbayar ni kalo kita mati sapa nak membayarnya??? kalo tak bayar maknanya blog ni masih wujud ke? kalo x wujud camne anak cucu cicit ko nk baca pesanan atok mereka ni? tolong jawab utk memahamkan aku yg pakai blogspot je ni … πŸ™‚

..
Comment by Khai
2009-07-31 15:00:38

Mesti bapok tu letak pistol kat kepala Kabir Bhatia time nak mintak jadi pelakon.. sigh~

Ok la dia terselit je, kalau jadi heroin gamaknya, mahu terbakat panggung tu.. :bloody:

Out of TOpic:
Domain (.com, .net etc) RM40+- /year
Hosting paling murah RM80+- /year. Kalau macam justkhai ni, RM500 sebulan. Ohartis.com pun RM500 sebulan.

Kalau ntuk blog baru tu, amik yg murah2 sudey.. cheers…

pss: kalo x bayar tak wujud le blog kamu tu.. ingat suka2 orang nak kasi pree.. hehehe.. melainkan ada yg nak sponsoer.. πŸ™‚

..
Comment by Mr.Bintang
2009-08-01 12:51:46

mahal nye khai.. 2 blog dah RM1000 sebulan.. pakcik kayo.. hahaha.. πŸ™‚

(Comments wont nest below this level)
Comment by neyra
2009-08-07 04:14:29

kayo2..

 
 
 
 
Comment by Fatin Pauzi
2009-07-31 12:55:56

Best gak kalau dapat sumpah jadi MB. keke

..
 
Comment by depurple
2009-07-31 16:32:32

buat tekak aku rse tcekik je tgok toblerone tu…
oh toblerone ku..
menjelma la kau dr maya~
lalalala :love:
huhu~ 8)

..
 
Comment by boyah89
2009-07-31 19:46:06

gwa dah usha setem ptg tadi
bleh tahan la kan
huhu

..
 
Comment by niraa
2009-07-31 21:49:48

newboyz?!boboy?!
hahahahaha
-sejarah mungkin berulanggg…
hehehehh!

khai,i da tgok setem da kat mines td
x sampai 10 org pun dalam panggung tu khai
haha.gelak pun x feeling.rase gelak sorg2 jee πŸ™‚

..
Comment by tehsafiah
2009-08-02 01:41:21

haha…lek ah
dulu sy tengok pink panther 2
cam sy sorang jek yang gelak berdekah2
huhu…peduli apa sy org len gelak ke tak..asalkan sy feel cerita 2 πŸ™‚

..
 
 
Comment by Hanis
2009-08-01 00:05:41

lawak kampus ni mmg mengingatkan aku kat sorg member..

beliau mmg minat giler dgn ‘lawak kampus’..

siap marah lagi kalo orang baca komik tu tapi x gelak..
hahaha.

..
 
Comment by iZwaN
2009-08-01 00:10:31

Nice entri khai…
ringkas dan padat…hehee…

..
 
Comment by depurple
2009-08-01 09:44:16

aku da tgok stem..
tp sayg, xsmp 10 org pn tgok..
yg laen2 ble lg? 8)

..
Comment by teh
2009-08-01 15:02:30

tungguu…..jap lagi cek p tengok

..
 
Comment by niraa
2009-08-08 01:40:04

asal macam senasib je nie?
same panggung ehh?
hahaha

..
 
 
Comment by chocolateice
2009-08-01 12:13:14

i luv toblerone + beryl’s tiramisu + black bitter choc = heaven!!!
hehehe, keluar tajuk ke ni..?

..
 
Comment by h
2009-08-01 12:37:37

kisahnyer..yer aku kisah citer ko πŸ™‚

..
 
Comment by buyeh
2009-08-01 12:47:34

Boboy – Janji Seorang Kekasih

..
 
Comment by Khai
2009-08-01 12:50:17

From Twitter – Sabtu 12:46

Rasa nak kasi korang topup.. Meh gi sini http://tinyurl.com/lcnpgk then teka lagu apa yang dinyanyikan dalam artikel tersebut.

Dah baca kat Twitter sila jawab di bahagian komen. πŸ™‚

..
Comment by Mr.Bintang
2009-08-01 12:55:20

Janji Seorang Kekasih – Boboy

Topup..!! πŸ™‚

..
Comment by Khai
2009-08-01 13:00:39

twitter pon ko 1st.. sini pon ko 1st.. ehhehe.. dasat2.. nnt kita contact kat twitter yosh.. πŸ™‚

Thanks..

p.s: best lak skali skala buat camtu kat twitter. hehehe…

(Comments wont nest below this level)
 
 
 
Comment by fatehah
2009-08-01 12:51:20
..
Comment by Khai
2009-08-01 12:56:44

sempat lak promo kan… hehehehe..

hurm.. baik2.. jgn sampai gila plak baca lawak kampus.. πŸ™‚

..
 
 
Comment by alkisah
2009-08-01 13:06:33

aku jugak pengumbul majalah lawak setia..majalah apo? edisi pertama hingga skrg msh ada tak tertinggal satu edisi pun, bgt juga mjlh ujang dan gila2..semua dah penuh satu alamari buku umah aku. baca majalah2 mcm ni membuatkan hidup aku lbh ceria dan meria..

..
 
Comment by EiNS
2009-08-01 13:10:48

Tajuk lagu tu boboy – janji seorang kekasih kan? haha…

..
 
Comment by buyeh
2009-08-01 13:27:52

πŸ™

..
 
Comment by Eriyza
2009-08-01 15:36:09

Dah lama tak layan komik.
Masa dedolu suka beli Ujang. 😎

..
 
Comment by kaela
2009-08-02 01:09:58

yang buat komik coakroach boy pn best..lpe sape name die, jap nk cri komik tu, dlu ade kt Gempak jg πŸ˜€

..
Comment by tehsafiah
2009-08-02 01:48:58

huhu
takske katun cockroach boy
rimas tengok katun dia πŸ˜€

..
 
 
Comment by Nelder
2009-08-02 22:52:18

aku pun minat dengan kumpulan boboy!!

Dari renungan matamu timbul kasih
Senyum bibirmu memberi seribu erti
Sedih kau bawa entah ke mana
Hilang berganti aman sentosa

Cintamu terbit cahaya menerangi
Takkan dipersia sungguh ku berjanji
Sementara kau masih menyinta
Kau kujaga kau kubelai mesra :[

..
 
Comment by hazim
2009-08-03 00:18:52

khai.!!!!!!hepi besday…..!!!!

..
 
Comment by zra
2009-08-04 22:32:33

sumpah besh nk mati layan komik. meh ler tuka2. haha.
komik CRAZY FAMILY lg lawak gle nk mati.
lawak kampus beepop paleng lawak bab pecah2 jerawat.hahah πŸ™‚ πŸ™‚

..
 
Comment by ciciq
2009-08-08 11:25:32

ak suka gak bc komik qempak ni…
penuh almari ngan majalah 2…
setem? bleh tahanla…tp ngantok ckit,…(tngok midnight mmg la ngantok) huhuuhuh…

..
 
Comment by fadli
2009-08-20 09:06:39

wah…macam spesis mcm aku je khai ni…hahaha..tp aku lg hebat…bile ngadap laptop…memg x kn mkn n semua yg berkaitan selain drpd intrnet…hahaha…tdo pun sme…lg mte ni x sakit ngadap laptop,jgn hrap nak tdo..kdg2 sebulan tak tido terus…kahkahkahkahkahkahkah(gurau je)…hahaha

..
 
Comment by Adney
2009-08-21 11:00:43

hahaha 8)

..
 
Comment by reezluv
2009-09-14 16:00:05

oho..patut la gaya nulis cam komik gempak je..hahaha..gempak2.. πŸ™‚

..
 
Name (required)
E-mail (required - never shown publicly)
Your URL
Your Comment (smaller size | larger size)

Trackback responses to this post

Apa Entri sebelum dan selepas entri ini?