System of A Down – Radio/Video

[audio:http://scukz.com/streaming/radio_video.mp3]
Title : System of A Down – Radio/Video
Description : My Favourite Song..

Tentu ramai yang minat System of a Down (SOAD) kan? Khai dulu tak berapa nak minat sanagat.. baru baru ni je makin layan ngan diorang ni. Selain lagu Chop Suey dan B.Y.O.B, Radio/Video ni pon antara lagu lagu pebret khai dalam album diorang.. sapa yang masih tak layan SOAD ni, boleh la try layan.. tekan play kat atas tu then usya lyric bawah ni okis…

Hey man, look at me rockin’ out
I’m on the radio.
Hey man, look at me rockin’ out
I’m on the video.
Hey man, look at me rockin’ out
I’m on the radio.
Hey man, look at me rockin’ out
I’m on the video.

With Dan and Lisa.

They take me away from
the strangest places.
Sweet Dan and Lisa.
They take me away from
x2

Hey man, look at me rockin’ out
I’m on the radio.
Hey man, look at me rockin’ out
I’m on the video.
With Dan and Lisa.

They take me away from
the strangest places.
Sweet Dan and Lisa.
They take me away from
x2

Hey man, look at me rockin’ out
I’m on the radio.
Hey man, look at me rockin’ out
I’m on the video.
With Dan and Lisa.

They take me away from
the strangest places.
Sweet Dan and Lisaaaaaa.

La la la la la la la
la la la la
la la la la
x4

Hey man, look at me rockin’ out
I’m on the radio
Hey man, look at me rockin’ out
I’m on the video
Hey man, look at me rockin’ out
I’m on the radio
Hey man, look at me rockin’ out
I’m on the video
With Dan and Lisa

Download : download Click jee logo sebalah ni.

Ditulis pada 15 October '06 oleh | 389 views telah diterima.
Dalam kategori Lain-lain | Promo di Twitter! | 19 Respon

Google buy Youtube.com for US$1.65 Billion.

Sape yang tak kenal dengan Google.. sebuah portal yang sama hebatnye dengan Yahoo.com.. Makin lama makin maysuk pakcik google ni.. Dengan Google Talk dia, Gmail lagi.. Satu software dia yang khai paling suke, Google Earth.. korang leh nengok rumah korang dari situ guna image setelit.. hehe .. nak cuba, gi download kat section download scukz ni..

Berbalik kepada tajuk news ni, Hari ini (10 Oct 06) Google Inc. dah pon beli secara sahnya Youtube.com dengan harga US$1.65 Billion.. Perghh.. memang gile ar.. tahu tak youtube tu website ape? kalau x tahu, ni la dia website yang membolehkan korang upload ape ape video pon mahupun menonton.. Memang best..

Ramai gak user youtube kasi komen tak kasi jual, tapi dah founder youtube ni nak jual gak, lantak dia la .. pas ni bila google dah pegang, jangan youtube.com tu penuh ngan ads google sudah.. memang cipan…

Ntuk berita selanjutnya, dengan ensemnye boleh la korang read more ~

(more…)

Ditulis pada 11 October '06 oleh | 422 views telah diterima.
Dalam kategori Lain-lain | Promo di Twitter! | 10 Respon

Cuti sem pon ade kerja ke?

Arghhh…. tension tension… ingatkan balik cuti semester ni, dapatla rilex rilex kepala.. maklumla baru lepas azab seksa foundation.. Hehhe.. seminggu pas balik dapat la lepak lepak.. skali 2 hari lepas, datang plak satu kompeni ni, suruh khai mewakili diorang untuk pertandingan Power Point.. Orang tu tanye, “you ni study kat Limkokwing kan? cuti cuti sem ni ade kerja tak? ” .. Khai cakap ade la.. saya kene maintain kan website (sebenarnye alasan aje tu).. then dia kasi cakap yang nak kasi khai mewakili diorang untuk pertandingan Power Point.. kalau menang dapat hadiah RM15,000..

Then Khai accept aje la .. sebab duit la tu.. hehe.. dah tentu aku ni mata duitan.. kah kah… Ermm.. deadline dah la Selasa ni.. malam selasa ade rehearsal.. Rabu baru pertandingan… Ermmm.. Ni khai baru buat dalam 40% .. Baru pindahkan file dari Microsoft Word ke Power Point.. ade lagi dua hari masa nak siapkan ngan animasi sekali.. hope sempat la sebab tu amanah orang kan… Camana la nak buat kerja tekun, baru nak buat sket, kawan datang.. nak sambung balik, ade lagi kawan.. nak sambung lagi, hadek angkat plak datang.. suh ajar wat website la, visual basic la.. Aiyarkk .. nak taknak terpaksa la juga ngajar.. (ala sebenarnye tahu diorang saja nak bermanja la tu.. lama x dapat jumpe.. haha)…

Yang company ni plak, hari hari datang nengok ape yang khai dah buat.. sibuk aje .. takpe la .. nanti kalau dah menang (insyaAllah), diorang bolot sume duit tu, mampos aku saman.. hehehe … Okies la .. nak gi kuar makan jap then nak sambung kerja.. Ingat nak complete kan blog ni.. tak sempat la nampak gayanya … Okies.. Papai..

Ditulis pada 9 October '06 oleh | 396 views telah diterima.
Dalam kategori Daily Craps | Promo di Twitter! | 5 Respon