WIndows Media Player 11

Korang dah update Windows Media Player korang belum dari 10 ke 11? kalau belum inilah masa ntuk korang berubah ke WMP11 sebab yang terbaru ni lagi best sket dari yang lama.. Mungkin ada antara korang yang lebih suke WMP10, tapi bagi khai, sebab ape ade WMP11? mestila sebab ade benda yang diorang perbaharui kan? kalau x ape kejadahnye diorang nak keluarkan new version..

Korang boleh nengok la kat 2 gambar kat bawah ni yang khai amik dari notebook khai ni. Klik gambar ntuk besarkan..


Senarai artis mengikut album artis tersebut..


Senarai susunan album yang agak menarik..

Selain tu jugak korang nampak kan control panel (stop, pause, play, forward etc..) dia tu.. cantik tak? hehehe … so download la sekarang.. korang jangan download dari website Microsoft sebab diorang tu kasi user yang guna Windows Original aje … kalau korang pakai windows piracy lupekan aje la..

Update 2009: Oleh kerana ini artikel lama, link download dah pun expired dan rasanya korang tak perlukan’nya lagi.

Ditulis pada 5 August '06 oleh | 432 views telah diterima.
Dalam kategori Daily Craps | Promo di Twitter! | 33 Respon

Budak ini zaman

” OH!! DAMN MAN!! “

Ditulis pada 5 August '06 oleh | 359 views telah diterima.
Dalam kategori Lain-lain | Promo di Twitter! | 9 Respon

My new Notebook. Thanks Dad!

Ada apa dengan notebook ni? Ermm .. kalau korang nak tahu dalam banyak banyak barang yang khai ada, ni la benda yang paling khai sayang.. My N-Gage QD pon sayang jugak, tapi x berapa nak sayang macam notebook ni ar.. Hehe..

Notebook ni my dad belikan sempena Khai dapat melanjutkan pelajaran ke Limkokwing University dan kerana minat khai develop website dan surf internet. Tu pasal la semalam tak dapat hadiah birthday ape pon dari dia sebabnye dah dapat notebook ni. Aiseh!! Brand notebook khai ni HP Compaq Presario V2000 (Widescreen). Harga, RM2990 tapi ok la ntuk kegunaan student macam khai ni.. Beli mahal mahal pon buat ape kalau setakat buat assignment, surf internet ngan main game.. aje..

Baru je lagi usia notebook ni.. beli kat Lowyat pada 29 Mei 2006.. Baru 2 bulan la kiranye.. Buat masa ni memang puas hati ngan dia ni.. Cayalah!! Dia ni gak la yang jadi kawan khai masa kat hostel.. Tanpanya, x tahu la camana nak idop … Haritu masa Show and Tell depan kelas, tajuk dia ” Your Lovely Thing” .. Khai bawak notebook ni la.. Selamat .. kalau x mampos!! Hehe.

p/s : thanks to my dad coz belikan notebook ni.. gambar snap pakai handphone je 😀

Ditulis pada 4 August '06 oleh | 338 views telah diterima.
Dalam kategori Hidup Khai | Promo di Twitter! | 9 Respon