Sepi~

1,400 views | Hantar ke Twitter! | Cetak Artikel Ini

[audio:sepi.mp3]
Play audio sambil baca entri pun best.. Hehe

Tak banyak lagu di dunia ini yang mampu buat air mata ini berlinang dan mengalir deras. Tetapi lagu dari Soundtrack Sepi di atas ni betul-betul menyentuh jiwa. Menusuk ke kalbu hingga memadam kejantanan yang ada pada diri aku. Biarlah orang nak kata aku pondan sekalipun, dah memang aku jenis lelaki yang teramat-amat sentimental. Lelaki yang punya jiwa yang teramat-amat lembut seperti tisu.

Aku punya duit, aku punya keluarga yang sayangkan aku, aku punya handphone canggih, aku punya laptop canggih, aku punya kawan-kawan yang baik dan aku punya segalanya. Syukur Alhamdulillah. Cuma satu, aku kehilangan sesuatu yang dulunya menjadi pelengkap dalam hidup aku.

Kehidupan harian aku kini berubah. Jika dulu setiap pagi pasti ada seseorang yang akan kejutkan. Begitu juga sebelum tidur. Dulu aku sering menerima SMS yang amat jarang aku balas. Aku pernah katakan yang aku bosan pada dia. Bila dia memerlukan aku, aku tak pernah ada di sisi dia. Bila dia ada masalah, aku sering memberikan alasan banyak kerja dan jarak jauh untuk aku ke sana. Padahal Cyberjaya ke Klang bukanlah jauh mana. Bila dia call aku, aku seringkali memberikan macam-macam alasan untuk memutuskan talian. Aku lebih senang bila berbual dengan wanita lain berbanding dia di telefon. Dalam masa yang sama dia yang paling aku sayang. Aku sendiri pun tak faham.

Kini dia dah tiada. Tak mungkin kembali dalam hidup ni. Betul’lah kata orang. Sayangi seseorang itu seadanya. Sayangi semasa dia masih ada. Bila segalanya seakan-akan sudah terlambat, tiada kata lagi yang mampu untuk dilafazkan. Apapun aku tetap bersyukur biar di mana pun aku dan dia berada, kami masih dapat melihat Bulan yang sama. Alhamdulillah.

Satu lagi personal entri di Justkhai. Maafkan ku…

Bookmark entri ini

Bookmark

Boleh print kalau nak

 Print Artikel Ini.

Ditulis pada 4:15 am 4 May '09 dan pastinya oleh . Siape lagi? | 1,400 views
Dalam kategori: Hidup Khai, Kisah Cinta | Tweet This!

Eat This Google!: , , , , , , , , ,


RSS feed | Trackback URI

65 Comments »

Comment by samanosuke_04
2009-05-04 05:52:28

waaa… aku first ke komen? huhuhuhu…
wei2, takyah rr sakit kepala pasal gilfren.. aku takde gilfren rilek jer.. haha!! chill la wei..

..
Comment by casper
2009-05-04 11:04:18

ceh…kalu stakat nak bg komen cam2 xyah bg komen la…
org tgh2 sedey pahami la sket…ish3… :((

..
 
Comment by hafreze
2009-05-05 19:45:04

aduh. jiwang nye khai..lek chill. find another chicks dude

..
 
 
Comment by beliamuda
2009-05-04 07:23:23

teringat lagi ke kat dia? Hmm… mesti ada lubang dalam hati ni… :bloody:

..
 
Comment by mamat tak exist
2009-05-04 08:22:19

“17 March 2007 – 19 April 2009”

aku break dgn 1st gf bln april. dgn 2nd gf pun bln april. april adalah bulan break dgn gf/bf sedunia, wakakakaa….

tp skg ni aku dah kawen dan bhgia dgn 2 org anak yg comel2….

dulu ms break dgn 1st gf, aku ckp pd diri aku yg aku takkan jumpe org yg lbh baik drpd 1st gf aku. tp tak sampai brp bln jumpe 2nd gf. pastu ms break dgn 2nd gf pun sama. tp jumpe jgk. sampai terus kawen…

dun wori bro, akan ada og yg lbh baik dr gf2 yg dulu, yg lbh sesuai, serasi n bole ko jadikan isteri… cewaaahhhh… 8)

..
Comment by cayataro
2009-05-04 15:22:34

bnyk nye gf πŸ˜€ πŸ˜€

..
 
Comment by asx
2009-05-05 08:05:19

Yah , April memang bulan break sedunia . aku sudah dua kali break pada bulan tuh . rasanya macam takut nak jumpa bulan april.

..
 
Comment by azmil
2009-05-05 14:07:00

mmg btl la..sm cam aku pun rs bulan april tu mmg adalah bulan break dgn gf/bf sedunia hehehe..

..
 
Comment by azif4
2009-05-06 17:35:59

tapi dr fazley kata
“Bila bila April
Aku menantimu, aku menantimu
Dan bila April, bila April
Dapatku pastikan, cintaku ini
Dan bila, bila April
Bibirku pasti akan bertanya
Kapankah kau milik ku.. “

..
 
 
Comment by faza4peace
2009-05-04 08:29:23

salam khai,,,kata post terakhir tentang dia…

awat post lagi??

mana janji mu….. 8)

..
Comment by casper
2009-05-04 11:07:28

uish…jgn la pertikaikan entri2 camnie…
biar la…sbb prasaan sedey tue akan ade bila2 masa…
mb ade benda yg btkan khai nak luahkan…kalu xpost kat cinie…
kat mana lagi khai nak luah…
anggap jer khai post pasal2 benda2 nie last but not least…k..
:choler:

..
 
 
Comment by Fatin Pauzi
2009-05-04 09:00:37

Huhu. Da lumrah lelaki. Memang camtu. Bila ada, diabaikan. Bile tak de, baru rasa kehilangan. Tapi, aku respek ko khai, ko tak ego. Ko ngaku ko rasa kehilangan die. huhu. Tak pe. Amik ni sebagai pengajaran. Mana tau terbuka hati dia bca post ko nih. hehehe…

..
 
Comment by Awek Khai
2009-05-04 10:05:10

ost selamat pagi cinta tak best ke? aku rasa ost tu paling sedih dlm bnyak2 ost =(

..
 
Comment by hazwan
2009-05-04 10:16:20

kita sama khai.dua2 jiwang karat.tp jiwa ko lg brkarat kot.haha

..
 
Comment by Anarm
2009-05-04 10:31:13

huhu.. kita punya hati yg sama khai..
walaupun nampak ganas tp dlm hati ada taman bunga..
ecehh.. πŸ™‚

..
Comment by Eriyza
2009-05-04 11:06:47

Wah Anarm, hang pun
jiwang belumut gak eh??

..
 
 
Comment by PakciQue
2009-05-04 10:36:03

Ala cian. Tapi, memang lagu ni terbaik sekali. Memang berhantu.

Eh! Mamat yang berlakon dalam Iklan Mi Sedap tu bukan kau ke? Hm..

..
Comment by cayataro
2009-05-04 15:25:43

hihi..sengal pnye iklan.. :[ :aie: :aie:

..
 
Comment by Khai
2009-05-05 00:03:58

aku pernah berlakon dalam iklan Twisties.. haahaha.. pe barang mi sedap.. indo2 x main ar.. hahaha :8

..
Comment by PakciQue
2009-05-05 10:40:03

Huh! Biar betik. Tak kenal pun.

(Comments wont nest below this level)
Comment by Khai
2009-05-05 11:16:22

ala iklan yg kerat lantai pakai gergaji tu.. pastu twisties jatuh kat bawah.. πŸ˜€

 
 
 
 
Comment by Eriyza
2009-05-04 11:00:46

Khai, pasrah ajerlah.
Trima ketentuan Allah dgn redha.

..
 
Comment by Aby RAd
2009-05-04 11:13:34

aku benci btul la dgn bday aku [20 apr]. Dlu masa 1st cple dgn lan..20 apr.xlama tu putus, dia ngaku tunang org. pastu besfren aku [laki] mula jauhkan diri dlm bln apr gak..sbb nak bg laluan kat bf aku.xnak ggu kitorg kononnya. aku cple dgn hans [mamat yg plg aku syg] sehari lps bday aku [21 apr]. kawan aku plak rampas bf aku. setahun aku dimadukan rupanya. bila minah tu tau kitorg dah putus, dia pun putus gak dgn hans. xphm aku dgn minah tu. ape motif dia. kali ni dia wat hal lg. emel yg aku buat utk hans..dia gi block. smua info dlm tu dia gi tukar. celaka punya minah!! :o:

..
 
Comment by KampungBoy
2009-05-04 11:39:10

ala…khai
bunga bukan sekuntun
be strong man
mn tau boleh dapat lebih bek pasni

..
 
Comment by aisyah
2009-05-04 11:46:41

entri kau buat aku ingat kat citer lame..
tak sume ape yg kita nak kita dpt..
saba je lah..

..
 
Comment by mrx_lonely
2009-05-04 12:23:31

sabar bro.. pe kata skrg ko pokes kt keje ko tuh..
mmg tuk mlupakan tuh ssuatu yg mstahil.. korg leh still kwn..
tp tuh la.. pokes wt keje lain.. bru la ko x mroyan ceni.. :aie:

..
Comment by inspirasiizra
2009-05-04 13:41:07

betul tu khai,,
pokes kt keje khai,,
kan khai kene cari pemenang kat oh artis tu,,
cari pemenang tu yg kene pokes,,
hahaaaa πŸ™‚

tapi kalu share bab perasan,,
best juga dapat tahu,,
boley rasa sekali perasaan khai tu … =(

..
 
 
Comment by atokk
2009-05-04 12:31:06

menipulah kalo seorang lelaki tidak sedih apabila putus cinta…but not the second…third..but semua org tahu…first love lah yang terbaek…dan gara2 first love lah hati boleh terluka…lol..
tpi hidup kena diteruskan..
so…bunga bukan sekuntum..
maybe bukan dia yang terbaek di hati ko..
mungkin dia terlalu baek untuk ko..
dan
ko terlalu baek untuk dia..
so..hidup kena enjoy…
jangan pandang belakang..kerana dihadapan ada benda yang telah diaturkan untuk kita dari-NYA

..
 
Comment by eda
2009-05-04 12:34:59

salam..
ala hai…Khai still ingat die ek…tu arr bak kata owang…cinta yang tulus tk mudah dilupakan…erm..tapi jodoh kan di tangan Tuhan, terima aje la yer…hope Khai kuat k…

..
 
Comment by abdusfauzi
2009-05-04 14:19:23

πŸ™‚ kita kene jadi kuat bro.

mine pass away 2 years ago. while, i’m in Miri, yet she was badly sick at KL-Perak. She had cancer, plus Heart failure.. I know about her sickness, when her adopted sister texted me. it was too late.

i was not even there when they buried her.
hmm..

tapi, kita masih perlu ke hadapan. ganbaru yo! banyak lagi wanita-wanita yg memerlukan kita. chewah!
πŸ™‚

..
Comment by mea
2009-05-04 15:16:53

sedih nye cerita kamu =(

..
 
Comment by Khai
2009-05-04 16:10:26

Inspiring.. :8

..
 
 
Comment by aidilx
2009-05-04 14:54:19

tetiba ko jadi melankolik nih..
semua yg terjadi ada hikmahnya, khai. 8)

..
 
Comment by macik suka bebel
2009-05-04 15:12:42

saya pun tak paham nape orang laki slalu je nak avoid girls bila diperlukan.. erm perkara yang awak buat kat niza tu saya dah rase dah pun. bila call tak angkat, sms tak reply, jumpe tanak… n now. tinggal nak clash aje ngn bf saya.

tak faham la nape ngn orang laki ni.
kata sayang.
tapi buat2 tak sayang.

tapi takpe lah encik khai. kamu patut lupa kan je niza tu.

tapi kan, kamu nak tau sebab pe kamu ingat kat niza lagi?
saya rasa lah kan,
maybe tuhan nak kamu rase btapa sakitnye hati dia masa kamu buat dia camtu dulu.

erk sowie encik khai. saya membebel! jangan ambik hati

kalau saya dah clash pun saya nak jugak tuhan bg rasa kat bf saya tu betapa sakit nya hati ni. :oups:

..
 
Comment by syaz
2009-05-04 15:47:21

khai udah2 le dgn nieza ni…dia pn dh ade life dia dh…usah dikenang barang yang lepas….

..
 
Comment by dinie
2009-05-04 17:26:44

xpe khai aku kn ade lean on me bebeh

..
 
2009-05-04 17:38:58

layang jiwang nampak….keke

..
 
Comment by HAKUEI
2009-05-04 17:49:05

sedih aku bace khai…..huhuhu……. :o:

..
 
Comment by x-po
2009-05-04 18:25:27

ni yg aku bnci bc artikel cmni ni….ko tau kan situasi aku pun tgh sme dgn ko gak skrg ni..huhu

..
Comment by Ozzie
2009-05-04 21:48:11

Memang benar Khai, Po..Hanya orang yg melaluinya saja akan merasai betapa peritnya satu percintaan. =(

Menyintai dia bukan bermakna kita perlu memilikinya..Oh tidaaaakk..!!! :bloody:

..
 
 
Comment by Nelder
2009-05-04 23:41:13

Aku Peminat filem sepi..ringtone hp aku pun lagu Sepi..Sepinya hatiku.. =(

..
 
Comment by KURIEE
2009-05-05 00:59:58

aiikk…ada lagi entry pasal si DIA ????… kata dah last…… mungkir janji lah khai nih…hihihih…….

..
 
Comment by KURIEE
2009-05-05 01:06:43

*ralat

mungkir janji

..
 
Comment by Penggemar Sandwich
2009-05-05 01:06:58

Aku tak pernah break.Tapi aku nak juga layan perasaan sedih. =(

..
 
Comment by Mr.Bintang
2009-05-05 01:12:17

Hanya ketika ini kamu merasakan hatimu lembut seperti tisu, sedangkan sebelum ini hatimu keras seperti batu..

Kadangkala kamu tidak menghargai orang yang mencintai kamu sepenuh hati, sehinggalah kamu kehilangannya. Pada saat itu, tiada guna sesalan kerana perginya tanpa berpatah lagi.

=(

..
 
Comment by Zik
2009-05-05 01:18:55

alah khai, benda mcm ni makan masa. aku rasa 8-10 bulan baru hati kau tenang balik. bukan engkau sorang jek alami yg sama.

kisah aku tak la teruk sgt sbb aku jenis kool (ceh!). aku duk kat perantauan 3 tahun. tak silap minta couple (tepi tangga bilik darjah) sebulan sblm fly. date (makan kfc) sekali. lps tu tak jumpe dah 3 tahun. aku kuatkan hati, rindu tu rindu tapi tak la rindu sgt nanti sakit aku gak susah. aku call sejam sblm fly sekali, kemudian 6 bulan kemudian baru call balik sbb aku mana nak tahu nak call m’sia dari perantauan ni.

i thought everything ok la! aku balik cuti 2 kali. sekali saja-saja. kali ke-2 sbb nenek meninggal. aku contact dia walaupun aku tak dpt jumpe. aku tak pernah bagi apa-apa sbb aku bukan jenis yg mcm suke bg bende2 kat awek. tapi aku bg hati ni setulus ikhlas. time balik nenek aku meninggal aku siap top-up untuk dia rm 50 supaya dia senang nak call aku. tp aku tak tahu dlm aku mcm tu ada benda lain!

rupe dia ada org lain. aku tak marah. kalau boleh aku tak boleh nak terima kenyataan. tapi aku lelaki so buat kool jek hehe. tak pernah dia atau aku minta clash.

bila fikir silap dari mana aku tak tahu? before aku balik dari perantauan pernah sekali dia tanya aku “nak panggil abg, u ke, awak ke..” sbb apa entah aku kata “lebih selesa kalau mcm sekarang..” ah! sbb selama dgn dia kite org guna kau aku jek. dgn alasan tulus aku sambung sbb dia tanya kenapa? “muda lg, kita semua masih belajar better tumpu kat masa depan (sbb aku nak dia bahagia kemudian hari), tak fikir pasal kahwin semua ni..” menyesal tu ada sbb masa aku ckp tu aku fikir masa akan dtg apa jadi. tp hati masih syg. sampai sekarang aku tak sanggup nak lafaz putus kt dia dan dia tak minta putus.

kalau jodoh aku dgn dia alhamdulillah, tp kalau ada laki lain yg lebih baik untuk dia, aku terima sbb semua tu ketentuan Allah.

cuma yg tak enak org ketiga tu pernah kwn rapat & duduk satu asrama dulu dgn aku!

tapi kalau aku dgn dia takda jodoh pun aku redha jek. aku tak pernah sentuh dia sekali pun! sbb aku syg dia. biar la dpt kahwin dulu baru sentuh. n kepala aku fikir biar bercinta lepas kahwin hehe.

khai don’t worry la. benda dah jadi tu biarkan n jgn la di kenang sgt! buat barah hati je. sakit tu sakit tp kita usaha cari ubat.

nak aku temankan kau khai? πŸ™‚

p/s : kau menghilangkan kejantanan aku skali la bila dgr lagu ni! meleleh bai..

..
 
Comment by seed
2009-05-05 02:00:05

sepi citer yg bes..
touching mse khalil dbunuh dpn mata imaan..
dia lg trok khai..
mati dpn mata smpi jd gila..
ko lak, kire bruntung dia idup lg (haha.. ayt jaat giler)
ko cri laen la.. perempuan lbih byk dr laki skrg..
move on khai.. 😐 😐

p/s : aku rse citer ptus cintaku lbih sedih drmu khai…
haha..

..
 
Comment by Khai
2009-05-05 04:51:10

Sepi hati terjadi lagi
Mungkin sampai mati aku sepi
Biar senyum hadir di hariku
namun ini hanya ada di bibir
di bibir saja

Aku ini yang bisa mengerti
walaupun yang lain mau mengerti
Namun berat beban hidupku
biarkan saja
Biar saja hanya ku yang tahu

Sejarah cinta dan hidupku
penuh duri dan banyak ranjau
Butuh kesabaran yang penuh
untuk tetap ku berdiri

Oh.. ada saatnya ku bicara
bila hatiku telah bulat
Sepanjang ku bisa atasi semua
aku tetap diam

Woo.. sejarah cinta dan hidupku
penuh duri dan banyak ranjau
butuh kesabaran yang penuh
untuk tetap ku berdiri

Oh.. ada saatnya ku bicara
bila hatiku telah bulat
Sepanjang ku bisa atasi semua
aku tetap diam

=( =( =( =( =( =( =(

..
Comment by Zik
2009-05-05 09:38:11

bgs senang aku nak paste kat lyrics plugin aku.

ala kau nangis lagi.. isk3 lek sudah bro. kau nak tak? aku bleh kasi ekeke.

..
 
 
Comment by Khai
2009-05-05 05:02:52

korang….

korang..

korang.

Thanks yer..

Entri ni niat dihati bukan nak sebut2 orang yg dah takde, cuma harap ianya jadi pengajaran la untuk anda yg lelaki.

Bukan apa, bila kita bersama seorang wanita ni, kita x nampak dia punya kebaikan. Maklumla mungkin ada orang lain yg kita lebih nampak kebaikkannya. Lama2 couple, gaduh baik gaduh baik, jgn cakap la kalau couple tak gaduh kan. Lama2 mesti bosan nye bila selalu sangat gaduh baik gaduh baik.

Frankly speaking, dalam kisah Khai ni, si dia yang byk buat fault. So kepada anda kaum wanita, janga teman lelaki anda baik2 kalau anda rasa nak jadikan dia sebagai suami. Sampai satu tahap, lelaki ni akan rasa bosan. Begitu juga dengan perempuan.

Bila dua2 dah sampai ke tahap itu, biar camana rasa sayang kedua-duanya pun, takkan mampu juga nak bersama. Pada masa tu, dua2 percaya pada jodoh yg buat mereka tak bersama.

Biar dua2 masih memendam rasa sayang, terpaksa disimpan tanpa lagi mampu bersama.. sangat… sangat rumit.

Mungkin ada pembaca blog ni yang dah kahwin dan bahagia, tahniah diucapkan. Dalam hal macam ni, Khai anggap usia kami terlalu muda dan dua-dua masih dalam proses kematangan.

InsyaAllah.. dengan izinNya sesuatu yang baik pasti akan berlaku. Tapi betullah kata orang walau apa terjadi, sampai mati kita takkan dapat lupakan orang first yg paling kita sayang.

Takpelah, Khai masih ada ibu, bapa dan keluarga yang masih sayangkan Khai. Itu yang paling penting. Orang yang akan senang dan susah bersama.

tak tahu nak cakap ape lagi.. cuma sayangilah pasangan anda seadanya. Jangan terlalu mengejar kesempurnaan. Kelak diri sendiri yang merana bila cinta itu sudah tiada.

=’)

..
 
Comment by c bunge kecil
2009-05-05 14:37:23

hurmm.. 1st time bg komen sbb da byk kali bace khai bgth xmo cite psl nieza lg..
k la.. khai amek la step lupekan die.. ni antr tip2 lupekan pasgn.. (mcm fadzilah kamsah plak rsenye).. 😐
:: list down keburukan ex anda.. (mulut busuk ke, gg
kuning ke) :aie:
:: jangan dok sorang2 layan jiwe parah.. chill la ngn kwn2.. πŸ™‚
:: sibuk kan dri anda..
:: buang sume pasal die.. (gamba, no hp, etc)
:: banyak kan kawan dengan jantina berlawanan.. mane la tahu dr kawan jd pacar (tak temasok golongan adik2 & yg minat sejenis)
:: yang penting, jangan cari cinta tu sbb die akan datang sendiri..

sekian.. renung-renungkan dan slamat bercinta.. 8)

..
 
Comment by din
2009-05-05 18:02:28

http://www.youtube.com/watch?v=yPr1OgNIoOw

lagu nie pwn agk2 sdih…

..
 
Comment by yazidyahaya
2009-05-05 21:42:03

tak tahan..tak tahan… :bloody: :oups:

..
 
Comment by casper
2009-05-06 02:47:45

mb dh jadik adat kot…
dulu time kite dok depan mata xde nye pduli…
tp dh putus br nak teringat2…
tp nie bukan tuju kat khai pon…jangan terasa lak…
pada yg berkenaan la…huhuu πŸ˜€

nway…sje nak test gravatar….hehee :love:

..
 
Comment by casper
2009-05-06 02:48:34

xleh pon…huhuu

..
 
Comment by depurple
2009-05-06 12:02:57

waaa…!! =(
den pun sodeh ni… =(

..
 
Comment by Akmal
2009-05-06 16:40:23

i =( sedih sikit kebelangan nii datang pula sepi dihati kerana mendengar lagu niii

sudah diiingati bahawa ia berharga
sudah berjanji mengingati
sedih alam ini =( =(

..
 
Comment by Nazif Yang Hensem
2009-05-07 01:15:25

aku rasa OK la cite ni..
tapi part story Eja tu aku tak bley accept..
cam ntahapapa je..
but I think Cinta is way better la..
my 2 cent oni..
cheers :-[)

..
 
Comment by me myself
2009-05-07 23:49:50

sepi itu indah πŸ™‚

..
 
Comment by fifie ierina
2009-05-17 20:36:17

“Bila dua2 dah sampai ke tahap itu, biar camana rasa sayang kedua-duanya pun, takkan mampu juga nak bersama. Pada masa tu, dua2 percaya pada jodoh yg buat mereka tak bersama…

Biar dua2 masih memendam rasa sayang, terpaksa disimpan tanpa lagi mampu bersama.. sangat… sangat rumit….”

rse kes sy lbh krg awak, khai.. hati sy ni da berkecai2 dbuat die, da tgl serpihan2 halus yg xtaw ble akn sembuh.. pyhnye nk bgn blk setelah kte syg dgn setulus hati tp xdhargai…

pyhnye menyayangi seorg lelaki, pyhnye menjadi seorg pmpn yg menyayangi sepenuh hati….. =( =( =(

..
 
Comment by twenty-six
2009-05-18 11:15:34

If the other person injures you, you may forget the injury; but if you injure him you will always remember.-Kahlil Gibran

..
 
Comment by sylet
2009-05-24 19:05:46

well mister..what goes around comes around

next time do bear in mind not to take anybody for granted
but if u do, don’t u ever dare to blame that person for leaving u.

coz honestly, it is not easy to find a girl who cares 4 u no matter what shit u threw to her. n i personally respect nieza for her patience. not because i’m a girl myself but i feel for her as a person.

no offence but judging from what u have written, her decision was a good one.

no matter what mister, i too, respect u for admitting ur wrongdoings. it’s a very gentle of u.

in future, do treat ladies nicely and believe in karma.

..
Comment by Khai
2009-05-24 21:37:34

Thanks Sylet..

Hurm.. ni entri keburukkan sebuah pihak iaitu Khai sendiri.. Keburukkan yang bukan apa sangat. Sebenarnya Khai busy tak dapat jumpa dia pun sebab kerja. Bukan sengaja.. Cuma kalau dibuka pekung pihak yg satu lagi, pasti ramai yg akan mengalir air mata darah..

Tapi tidak mengapalah, biarlah sama2 belajar dari kesilapan. Siapa yang mengenali Nieza ni, sayangilah dia seadanya. Very High Maintenance indeed!

Bil telephone korang bayar, bil kete korang bayar, pakai baju korang bayar.. Memang berbaloi.. Ops! terbuka 1 dari 1000 pekung di dada dia.. maaf!

..
 
 
Comment by juju315
2009-05-29 11:12:19

suke juju baca entri nih,
tak sangka ade jugak orang cam ni ek..igtkan bf juju sorang je buat juju cam tuh, bukan nk kutuk tapi juju just nk share komen jerp..

he got complete package but he is too bz with his routine..and sometimes make me sick all of this..terasa cam nk tinggalkan pun ade jugak..
but sayang masih ada..dan my decision untuk stay dengan dia..walaupun bz sampai sebulan tak sms :bloody:

..
 
Comment by ku sya.....
2011-05-18 12:11:47

so touching…..erm…first time bce stry cmni dri boy lak tu….emm pe pn…..tbahkn dri n mke urslf hepi….jgn muramkn life kta bcoz of that…dnt frget smile…snyuman tu pgubat duka.. πŸ˜‰

..
 
Name (required)
E-mail (required - never shown publicly)
Your URL
Your Comment (smaller size | larger size)

Trackback responses to this post

Apa Entri sebelum dan selepas entri ini?