Heart Beat dan hadiah penuh sentimental value

683 views | Hantar ke Twitter! | Cetak Artikel Ini

NOTE: Baca entri ni sampai habis kalau nak dapat hadiah misteri.

Hi guys. Actually Khai dah kenal dengan sebuah website hebat ni agak lama since awal tahun lepas. Memang teruja dengan servis dan ketulusan yang diorang sediakan untuk pelanggan. Rasanya di Malaysia, ini je lah satu-satu’nya website yang pernah Khai jumpa menawarkan pembelian hadiah yang menarik dan sangat-sangat boleh dipercayai.

HeartBeat! Itu nama website mereka. Do It Yourself Gifts (DIY Gifts) adalah keutamaan kewujudan mereka. Website yang menawarkan pelbagai bentuk hadiah untuk korang beli. Untuk korang yang dah kahwin tu, apa kata beli something untuk pasangan hidup korang atau mungkin sempena ulangtahun perkahwinan korang yang akan datang. Macam tu juga kalau korang baru couple-couple manja, so ini masanya untuk korang kasi something yang tidak mahal, tetapi amat bermakna untuk dikenang-kenang antara korang dan chenta hati sampai mati.

Tak perlu sebenarnya pening-pening kepala untuk beli hadiah mahal-mahal untuk pasangan korang. Cukuplah beli something yang berpatutan harga’nya (murah sebenarnya) tapi penuh dengan nilai sentimental antara korang dan dia. Untuk lelaki, apa yang penting pada wanita adalah untuk menyentuh hati mereka dan bukan dengan mengaburi pasangan korang dengan harta dan wang ringgit kerana hubungan yang macam tu, serius memang tak akan kekal lama. Hari ni korang banyak duit, esok lusa kocek korang kosong, dia pun blah cari pakwe yang lagi kaya. Tak ke sia-sia tu? Hehe..

Khai suggest untuk korang yang couple, try la beli baju couple. Kalau ada orang yang cakap korang dan pasangan poyo pakai baju macam tu, korang abaikan je sudah sebab korang yang sayang pasangan korang so jangan peduli mulut orang. Orang yang pandai berkata-kata tu mungkin perlu “get a life!!” la kot? Hehehe.

Macam-macam lagi sebenarnya produk yang diorang sediakan dan semuanya, fuh!, bukan nak puji tapi harga macam murah sangat je kan? Setakat 20 ke 30 ringgit untuk orang yang korang sayang, takkan la tak boleh kot? Hehehe. Antara produk diorang yang paling laris seperti t-shirt, cushion, puzzle, mug dan pelbagai lagi yang lain (keychain, button badge, car sign dan menimbun lagi).

Kalau korang dah ada anak, boleh try buat puzzle gambar family korang untuk anak korang main cantum-cantum. Cuba imagine anak korang main lekat-lekat gambar korang dan family sampai siap. Best kan? Hehe.

Tapi, Khai paling minat dengan mug tu. So Khai dah tempah 8 color mug untuk diberikan kepada korang pembaca JK yang bertuah. Mug tu memang special design dari Oh! Media Network sebagai tanda penghargaan dari Khai dan krew yang lain’nya kepada korang. Sorry ye ada 8 biji color mug sahaja dan setiap satu’nya bernilai RM20.


Caption: Design yang terlekat di mug korang tu nanti

So mug ni akan diberikan automatik secara percuma kepada pengirim komen berkualiti yang pertama, ke-10, 20, 30 dan nombor genap seterusnya sehinggalah ke 90 sampai cukup 8 orang. Untuk yang tak dapat cawan, mungkin akan ada 2 pembaca yang komennya menarik akan diberikan car sign dari Oh! Media Network.

Untuk yang tak berapa nak bertuah tu, boleh la beli terus dari HeartBeat menggunakan voucher yang Khai sediakan ni. Ini juga kira hadiah untuk korang pembaca setia blog ni. Beberapa voucher code istimewa untuk korang kalau beli barang dari HeartBeat. Ini Khai request dari pihak HeartBeat tau secara personal. So, janganlah di sia-sia’kan. Hehehe.

Voucher Code: khai2010

Discount: 20% off

Valid until: 31/8/2010

Qty: only valid for 1st 30 customers

Minimum Purchase to enjoy discount: RM30

So Khai harap dengan kewujudan entri ni, dapatlah memberi korang sedikit idea kalau buntu tak tahu nak beli apa untuk orang yang korang sayang. Atau mungkin juga tak tahu nak beli apa yang istimewa untuk diri sendiri, bolehlah mula hargai diri korang dengan barang-barang yang korang minat.

URL: http://heartbeat.my

Atau follow’lah mereka di Facebook bersama lebih 1300+ pelanggan yang berpuas hati.

Faceb00k: http://www.facebook.com/heartbeatfans

Pssttt: Terima kasih kepada pihak HeartBeat terutama’nya saudara Vincent Tong di atas kerjasama yang amat baik sehingga terhasil’nya artikel ini beserta pelbagai discount voucher untuk pembaca Justkhai.com!

Bookmark entri ini

Bookmark

Boleh print kalau nak

 Print Artikel Ini.

Ditulis pada 5:16 am 26 August '10 dan pastinya oleh . Siape lagi? | 683 views
Dalam kategori: Kisah Cinta, Review | Tweet This!

Eat This Google!: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,


RSS feed | Trackback URI

102 Comments »

Comment by hanz
2010-08-26 05:21:25

wah hadiah yang menarik selalu nya orang malu nak pakai baju mcm hanz selalu jer pakai barang mcm nie terbaik jugak di keluar kan mcm 2,bloleh oder nie wat baju family,couple ker so x yah susah2 nak cari kekekekeke…….hanz nak lapan puluh helai bape diskaun nye ๐Ÿ˜‰

dan aku orang yang pertama dapat baju nie kekekeke…..nak try nie hehehehhe….erk khai aku kah orang pertama ni yesh orang pertama nie kene lah diskaun huhuhuuhhu nak wat baju zerohanz.com nie
:p

[Reply]

..
 
Comment by Liyana L
2010-08-26 05:24:41

wah menariknyaaa. tiba tiba dh ada idea nak bagi apa dkt bf ๐Ÿ™‚ couple tshirt menarik :love: tq khai bg tahu psl website ini

[Reply]

..
 
Comment by Tok Wan Nagos
2010-08-26 05:30:42

Hadiah merupa Keiklasan….keiklasan dalam persahabatan adalah sebuah hadiah. ๐Ÿ™‚

[Reply]

..
 
Comment by -cry reen-
2010-08-26 05:31:21

when my heart beats it says.. u~
when my heart beats it’s calling.. u~
when my heart beats it means.. u~

it’s u.. who my heart is loving,
it’s u.. when my heart is singing,
it’s u.. where my heart belongs in,

and if u listen to my heartbeat, it means u.. JUSTKHAI! haha

err, ni bkn ayat nk dpt mug, ni ayat yg khai nk sakap kt awek kesayangan dia.. ๐Ÿ˜›

[Reply]

..
 
Comment by MASOKIS
2010-08-26 05:34:54

huhuhu… khai nak bagi mug tu.. rembat x2

[Reply]

..
 
Comment by mrnamie
2010-08-26 05:37:44

hehe.. teringin gak nak merasa dapat hadiah dari ko khai. Kalau aku dapat, ni la hadiah ke-2 aku dapat dari dunia online ni selain hadiah RM10 yang aku dapat daripada contest tweet yang jerungperkasa.com buat. Selain tu, tak pernah merasa lagi menang contest2 online nih. Mungkin tak cukup bertuah kot aku ni. hehe ๐Ÿ™‚

Erk, tak pernah merasa lagi menang-menang hadiah online ni dari mana-mana contest kecuali yang jerungperkasa.com buat. Huhu.. kalau kali ni dapat best gak. Jadi rekod hadiah kedua yang aku terima dari contest online. hehe

[Reply]

..
 
Comment by menteil
2010-08-26 05:40:20

baru ke 6.. ala…. ๐Ÿ˜›
*dan tak dikira berkualiti…. ๐Ÿ˜Ž

[Reply]

..
 
Comment by Azah
2010-08-26 05:40:34

waa.. bagus la heartbeat ni.. walaupun aku x de pasangan lg utk aku kasi adiah, tp bg kat kawan2 pun ok kan?

ada kawan aku pernah beli keychain online, keychain tu dibuat dr tanah liat dan org tu akan bakar ikut kehendak pelanggan… awesome kan? tp aku x tau plak url kedai tu..

hehe..

tulis komen je ek?
huhu..aku bab2 cabutan bertuah ni mmg sgt2 x bertuah la…
xpela.. try je..

[Reply]

..
 
Comment by serol
2010-08-26 05:40:53

selalu jadi tak tahu nak beli apa as hadiah untuk orang-orang tersayang ni. tp yang ni memang menarik la, sebab design dia tu boleh letak gambar kenangan ke, so baru betul hadiah tu jadi cenderamata kenang-kenangan.. ๐Ÿ˜€

[Reply]

..
 
Comment by syahirul
2010-08-26 05:41:33

esok aku pi umah ko amek mug tu.. gyahhahaahhaaaah~

baju tee couple tu mcm best aje ๐Ÿ™‚ like2… erm btw ada tak design baju couple yg sambung? maksud nya dua baju dicantum baru nampak ape dia ๐Ÿ™‚ hehehee…

Khai replied: syah, selalunya baju couple mmg yang sambung-sambung punyee.. Hehehe..

[Reply]

..
 
Comment by iwan
2010-08-26 05:41:35

suke giler baju couple! tp kalau dpt mug dr khai pn teruja gak ni…. ๐Ÿ™‚

[Reply]

..
 
Comment by iwan
2010-08-26 05:47:14

1st chance dah terlepas! . cuba lagi! ngeh3… ๐Ÿ™‚

[Reply]

..
 
Comment by -:N:-
2010-08-26 05:47:51

Alamak bro khai.. kat Design tu cam tertinggal Oh Islam je?

Khai replied: Hehehe, takpe.. Ingat 3 main web tu, ingatlah Oh! Islam insyaAllah..

[Reply]

..
 
Comment by hazwan
2010-08-26 05:50:37

wahh…ni 1st time dengar pasal heartbeat ni..
btol gak,kadang2 aku ni x pandai sgt nak cari hadiah utk awek..
lpas ni bleh la kot tgk2 kt heartbeat plak..
thanx khai~

chow ๐Ÿ™‚

[Reply]

..
 
Comment by -:N:-
2010-08-26 05:50:47

20!! yahooo!! ๐Ÿ˜›

[Reply]

..
 
Comment by syahirul
2010-08-26 05:51:53

jgn spam… tak elok guna cara tu… :p

[Reply]

..
 
Comment by -:N:-
2010-08-26 05:52:25

Alamak.. Iwan dapat plak.. taniah3

[Reply]

..
 
Comment by iwan
2010-08-26 05:53:22

syahirul, juz a game.. sorry…

[Reply]

..
 
Comment by hazwan
2010-08-26 05:57:55

aku nk?

[Reply]

..
 
Comment by -:N:-
2010-08-26 05:58:08

Mengikut pengiraan.. Aku da dapat ranking No 30.. atas bantuan ko iwan.. hahaha Thanks ๐Ÿ™‚

[Reply]

..
 
Comment by hazwan
2010-08-26 06:02:32

khai..cancelkan bnda ni..makin bnyk spam ade la..
choww lagi.. ๐Ÿ™‚

[Reply]

..
 
Comment by -:N:-
2010-08-26 06:03:58

Tapi bile bace balik.. Bro khai highlight komen “BERKUALITI” adess arap2 kita diterima la :8 .. huhuhu.. Kasi peluang kat orang seterusnye lak.. Gudluck sume!! .. 8)

[Reply]

..
 
Comment by syahirul
2010-08-26 06:05:57

tapi kompom la aku rasa khai tapis komen2 yg tak berkaitan.. so korang sendiri la kira sape ke 20, 30.. hahaha..

game mmg game, tapi nak dapatkan sesuatu tu kene la kene ngan cara.. sorry gak kalo berkata2 kat sini ๐Ÿ™‚ 8)

Khai replied: Itu lah. Harap diorang faham apa yang dimaksudkan dengan komen “berkualiti”.. hehehe..

[Reply]

..
 
Comment by stynx
2010-08-26 06:09:08

oh! islam macam takde je dalam design baju tu :'(

[Reply]

..
 
Comment by Kay
2010-08-26 06:12:06

Khai the best…THANKS!!!

[Reply]

..
 
Comment by joegrimjow
2010-08-26 06:17:19

alahai, baru nak spam dah ada org spam, haha.
ok ok, nanti dah tapis buang spam jangan lupa shoot kat fb ek

[Reply]

..
 
Comment by amyken
2010-08-26 06:22:12

wah menarik..
tambah-tambah yang jigsaw puzzle tu. ๐Ÿ˜‰

[Reply]

..
 
Comment by Kay
2010-08-26 06:24:53

Sebelum Khai buat entri ni, rasanya ramai yang tengah serabut kepala nak pikirkan hadiah untuk orang yang bertakhta di hati. Khai adalah hero yang telah menyelamatkan ramai mangsa keadaan… Hahaha….

Khai replied: Hahaha!! gembira dapat membantu.. Aku mmg teruja gile dengan heartbeat tu.. sgt teruja!! Ialah benda yang x boleh kita jumpa kat mana-mana kedai or shopping centre kan? So itulah yg sentimental’nya.

[Reply]

..
 
Comment by bai
2010-08-26 06:39:51

best nyer lau dpt… :8

[Reply]

..
 
Comment by MuJE
2010-08-26 06:44:54

ha, memang heartbeat ni bagus untuk sesape yang nak buat dropshipping kat lelong ke, eBay ke… tapi tu dulu-dulu la… kira supplier rahsia ar heartbeat ney. Tapi skang ney da siap masuk JK, tak jadi rahsia dahla Khai wehh…hehe Anyway, aku teringin sangat2 nak buat puzzle die yang glow in the dark tu. Dok dalam gelap pon bleh usha gamba awek lagi…=) peace! ๐Ÿ™‚

[Reply]

..
 
Comment by kido
2010-08-26 06:47:03

wahh…pluang baik ni, daku ni dahla follower setia neh..haha ๐Ÿ™‚

[Reply]

..
 
Comment by izra
2010-08-26 06:51:12

oh mug,,,, x kisah la dpt ke x,,
yup,, bila nk g hadiah kt tersayang,,
mesti blank, x tau nk bg per,
nk cri yg murah tp ade kesan,,
so mungkin heartbeat la kot bakal ku rujuk selepas nie,,
ngeeeee~ ๐Ÿ™‚

[Reply]

..
 
Comment by Kay
2010-08-26 07:12:15

Hurmm… Aku baru lepas usha website tu… Memang banyak benda-benda cute diberikan kepada orang tersayang… Banyak betul pilihan sampai tak tahu nak pilih yang mana satu.. Tapi yang paling penting, website tu boleh menjadi salah satu medium yang menjadi pilihan untuk beli barang – barang sebagai hadiah… Thanks again kepada Khai sebab bagitau pasal website ni… ๐Ÿ˜€

[Reply]

..
 
Comment by Khai
2010-08-26 07:42:15

komen spam telah ditapis.. hehehe.. guys, x mo la komen seperti “1st!!”, “try lagi”, “again” dan sebagainya. Kalau korang nak mug tu, insyaAllah ada rezeki dapat la. Hehehe.. x mo spam2 eh? hehe.. kan dah tulis “komen berkualiti”.. so komen seperti contoh tadi otomatik langsung tidak dikira.. Sayang korang!! :p

[Reply]

..
 
Comment by Abiey
2010-08-26 08:07:53

Ermm, wondering kalau dorg nak hantar postage pg Sabah. Sebab kebayakan dorg bisnes kawasan2 semenanjung msia, sabah jarang sgt. Sob sob… sigh.. :bloody:

[Reply]

..
 
Comment by mello
2010-08-26 08:57:59

Bagi mereka yang suka koleksi barang-barang perhiasan seperti gelas/mug hiasan, tentu dorang berminat dengan website ni. Macam-macam design boleh dibuat..

Aku tengok yang design biasa-biasa kat kedai pun laku gila apatah lagi yang boleh di’design sendiri.. Bapa saudara aku pun buat bisnes ni. Cetak photo kat mug & t-shirt & others stuffs like that la. Tapi bukan melalui website la.

Yang baju-baju couple tu memang dah berlambak kat kedai & tak semua design menarik perhatian aku. Lagi best kalau kita yg design sendiri.Hehe..

p/s: kalau ada awek ni best gak, boleh beli baju couple. kahkahkah ๐Ÿ™‚

[Reply]

..
 
Comment by penyubiru
2010-08-26 09:03:44

thanks bro. baca kat sini baru tau ttg heart beat ni. mmg tgh mencari sesuatu tuk dijadikan hadiah,kebetulan plak dapat tau pasal heartbeat, kiranya cam org mengantuk disorongkan bantal la ni.

thanks ya.

[Reply]

..
 
Comment by alang-khai
2010-08-26 09:12:36

nk beli leh.. cmne nk order yg justkhai punya tu.
ada design code etc nk ckp kt web tu.

Really nice and cool stuffs!
Lagi pun kasi yg mcm ni lebih sket ‘tacing’

maceh dik khai ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ˜‰

[Reply]

..
 
Comment by man
2010-08-26 09:21:30

huhu..nak cuba la jugak macam mana.. kesimpulanya semua blog yang khai buat mempunyai input yang berguna kepada orang yang tahu menilainya..selamat berjuang khai

[Reply]

..
 
Comment by Kay
2010-08-26 10:00:13

Hadiah yang susah nak cari dan unik ( tak kisah laa walaupun murah ) memang ada nilai sentimental tersendiri… Hadiah macam ini laa yang boleh menambat hati si penerima hadiah…
Yang bagusnya kat HeartBeat ni, bukan ada hadiah untuk orang yang dah berpunya je… Hadiah nak bagi suka-suki kat kawan-kawan pun available gak… Cayalah! Love HeartBeat! :love:

[Reply]

..
 
Comment by RoziAhmad
2010-08-26 10:00:24

nak jugak mug tu.. tapi macam susah nak dapat je. tak pe tak de rezeki kot. tapi macam mana nak dapatkan voucher tu? i nak voucher tu boleh tak?? boleh laaaaa… ๐Ÿ˜‰

[Reply]

..
 
Comment by Nasrulz
2010-08-26 10:12:09

Waa..,mesti smart giler mug tu khai..nak satu la..please..hehe..
cantik2..klu dapat mesti best tu..
klu minum dlm mug tu..,mesti slalu teringat JK,Ohtidak, dan Ohartis..:P :love:

[Reply]

..
 
Comment by toru
2010-08-26 10:29:31

cntik-cntik gak hadiah dia…leh la nanti beli on9 je…sbb kadang2 bzz smpai x smpat nk gi survey hadiah…hoho

[Reply]

..
 
Comment by zetty
2010-08-26 10:36:15

bagus la barang2 dia.leh wat simpan untuk kenangan. slalu nye bendda sweet2 ni.aku buat sendiri.cantek ke tak cantek.blakang kire.tapi dah ader tempat yg buatkan bek anta kedai jer kakn.hasil mesti lebeyh memuaskan.tak per la kalo kuar bajet skit untuk bayar pembuat.tapi kenangan tu yang penting.

ps:tapi kalo dah putus ke ape ke.mmg ranaplah semua kenangan tu.hehe :love:

[Reply]

..
 
Comment by aten
2010-08-26 10:36:33

khai, napelah baru post pasal hadiah-hadiah ni.
penat je hari tu nak cari kedai yang jual murah camni.
btw, thanks sangat khai. ๐Ÿ™‚

pasni senanglah den nak beli hadiah kat orang. hee ๐Ÿ™‚

[Reply]

..
 
Comment by noor
2010-08-26 10:43:12

allahmdulillah. selepas sekian lama mencari. dapat jgak info pasal DIY gift camni. Thanks khai. ๐Ÿ™‚ Dan dengan bangganya nak buat mug, tee berlatarkan wajah 3 orang puteri ku..boleh la temankan mak dia kt kl ni.. =(

Khai replied: Ya noor.. Hehehe.. Sama2.. Hehehe.. mesti happy puteri-puteri comel tu nanti.

[Reply]

..
 
Comment by Kay
2010-08-26 10:49:37

Kalau nak diikutkan hati, memang elegant design yang Khai buat untuk mug tu… Cool! ๐Ÿ™‚

[Reply]

..
 
Comment by RedBoys
2010-08-26 10:53:34

redboy pernah sekali je menang dunia maya ni.. cantik la mug tu.. kalau khai design, mesti lagi cantik dan kalau red dapat red sangat hargainya.. harap2 red dapat ye..

memang banyak gift yg menarik boleh beli di sana…

[Reply]

..
 
Comment by lixdo
2010-08-26 10:55:21

wah bagus gak ada site macam nie senang nak cari hadiah, takpayahlah pusing2 shopping complex. 8)

[Reply]

..
 
Comment by Sweet Thinker
2010-08-26 11:42:29

komen ini no 53. hehe. kita tgk sape yg dpt :p

[Reply]

..
 
Comment by Kay
2010-08-26 11:59:37

Kay langsung tak pernah menang apa-apa contest dari JustKhai… Kalau menang mug tu, memang best giler! Huhu… Cepat! Sebelum dah capai sepuluh orang pemenang iaitu sehingga komen ke-90… Harap-harap boleh menang… ๐Ÿ˜‰

[Reply]

..
 
Comment by nik
2010-08-26 12:12:05

bermakna bagi yang kecil dengan makna yang besar rather than yang besar takde makne langsung ๐Ÿ™‚

[Reply]

..
 
Comment by Asknie Alias
2010-08-26 12:48:15

Thanks sebab share website yang sangat best giler nih!!!

Dari dulu cari car sign baby in car yang cantik. Tak jumpa. Skg dah bole customize sendiri, lagi best! ๐Ÿ˜‰

[Reply]

..
 
Comment by parkerhanafi
2010-08-26 13:31:45

hah ,
cantek lah khai !
aku cari-carik jugak nak bagi awek hadiah apa ,
sekali tengok entri ni ,
mmg fuhhhh….

btw ,
thx khai share web tu ๐Ÿ˜‰

[Reply]

..
 
Comment by nadia
2010-08-26 13:34:38

lame giler aku cari kdai online mcm ni sbb aku mls nk kuar g cari.. last aku jmpe jual bnde2 alah ni time aku kat u dulu.. skrg xjmpe da…mklumla, bz koje.. xsmpt nk jmpe eh….
btw, khai.. tq sbb share… aku plan nk bt puzzle… da lame da.. now da dapat.. ok khai, tq skali lagi!

justkhai, oh tidak, oh artis, oh khai, oh ape2 aje yg oh mmg best!

**p/s: khai nk mug 1!!!!

[Reply]

..
 
Comment by syed muhammad amir
2010-08-26 13:37:53

nak cube nasib ni, bukan senang nak dapat hadiah dari orang… lagipon cantik design mug tu… exclusif tuu !!! :[

[Reply]

..
 
Comment by Nizam6281
2010-08-26 13:41:25

Selain 1TradeZone ada lagi website yang menyediakan kemudahan untuk orang Malaysia ek..Tetapi sapa punya company ek? Singapore eh?
Cam Mudah.my tu :[

Khai replied: Rujuk artikel sebelum ni mengenai 1tradezone (xde kena mengena dengan HeartBeat). 1TZ tu made in Malaysia by Malaysian. Not singapore macam Mudah.my tu.

[Reply]

..
 
Comment by syed muhammad amir
2010-08-26 13:48:54

ahhh khai nice lah bnde ni ,

bole bagi mak aku ๐Ÿ™‚

bagi awek nak wat pe ?

dia bole mintak mak die…

HAHAHAHA ๐Ÿ™‚

[Reply]

..
 
Comment by mareena
2010-08-26 13:49:58

bagus lah abg khai ni . barang2 dekat situ bukan je boleh bagi pakwe @ makwe .bole bagi parents lah nnt birthday dorng . dapat mengeratkan silaturahim lah camni ๐Ÿ™‚
thank you so much !

[Reply]

..
 
Comment by NaNa
2010-08-26 14:04:32

wahh bestnyee..comey plak tu mug! ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚

[Reply]

..
 
Comment by mad nor
2010-08-26 14:29:57

nak juga…

[Reply]

..
 
Comment by nasrulikhwan
2010-08-26 15:28:42

justkhai.com memang terbaiklah. pandai memikat peminat-peminatnya dengan hadiah2 menarik. dah la justkhai.com ni menarik, entri-entri yang menarik, content yang bleh dijadikan panduan yang menarik, layout yang funky dan menarik, user friendly website yang menarik, bertambah menarik dibuat si empunya blog ni, kan khai? senang kata, memang tertarik, menarik, memang da bomb la justkhai.com nie. ๐Ÿ™‚

Khai replied: Ehehehe.. ni puji ada maksud ke ni? ehem2.. hehehe.. anyway thanks ikhwan.

[Reply]

..
 
Comment by Shibli
2010-08-26 15:44:25

smart mug tuh :bloody:

[Reply]

..
 
Comment by h3r0
2010-08-26 16:22:25

Memang terbaik la khai..
sejak akhir2 nie dah banyak entry yang sempoi2..
keep it up…

Tentang entry kali nie…
aku pun tak pernah tau. camna khai leh tau?

Khai replied: Hehe.. Aku dah tahu since last year lagi.. Masa tu diorang contact untuk buat advertisement.. check punya check, rasa teruja tu memang ada.

[Reply]

..
 
Comment by pokyie
2010-08-26 16:28:57

Vivit..cantek ah entri nih..siap ado contest pulok..lamo dok masuk contest2 gnih..haha..nk cuba try bulih dok khai..mano tau tibo2 bulih mug sor..haha..

Bagus jugok ada entri gini..bulih la kito tau web2 hok menarik, berguno dan memberi menafaat kepado semua oghe..Aku suko cara khai guno..win-win situation..JK untung, HB untung dan Follower untung jugok..haha..Lepas nih bulih la kito bekerjasamo khai..kawe nk bukak perniagae jual ike kering on9..bulih la wat contest pulok..

:[ : hehe..agok2 bulih dok mug sor..

[Reply]

..
 
Comment by nurita betty
2010-08-26 17:00:38

syabas khai. : :love:

[Reply]

..
 
Comment by Eriyza
2010-08-26 17:39:14

Try n error je ni.
Hehehe!!! ๐Ÿ˜Ž

[Reply]

..
 
Comment by ju
2010-08-26 17:46:09

this is my favourite website too! bought magic mugs for my boss, dia hepi giler!! rasanya lepas ni nak buat mug for every family member hihi best kan

Khai replied: Wow!! Thanks for the respond.. Hehehe.. Sure la bos u hepi gile kan.. benda yg CONFIRM mmg dia x pernah jumpa kat tempat2 lain..

[Reply]

..
 
Comment by Hunny_Qtn
2010-08-26 17:57:23

wooww.. best2..

hadiah dr khai amtlah dinanti2..
lao xdpt pon xpela.. ๐Ÿ˜‰

[Reply]

..
 
Comment by Kay
2010-08-26 18:53:13

Dapat duit raya nanti nak try gak beli beli something dari HeartBeat ni… Sekarang tengah pokai la… Haha… Dapat mug OhMedia pun best ni… ๐Ÿ™‚

[Reply]

..
 
Comment by afiq aiman
2010-08-26 19:17:20

ramai giler yg komen…suma nak mug erk…gyahahaha aku nak jugak klau ada rezaki…pape pun nanti aku nak try jugak shopping kat situ…harap2 mmg berpatutan…

[Reply]

..
 
Comment by Luth Textile
2010-08-26 20:21:52

wow.. macam best.. tak tau nak pakai baju kapel tu dengan sapa. jom kita pakai dua khai? haha :bloody: :bloody: :bloody:

Khai replied: Hahaha.. wak luuu…. ๐Ÿ˜›

[Reply]

..
 
Comment by Jokerkolo
2010-08-26 20:23:10

Mudah sekarang ni.leh beli online. harap tak ada masalah yang timbul masa urusan pembelian dibuat dekat web ni. jimat sikit duit minyak kalu nk p beli barang2 cam ni kat luar.. :8

[Reply]

..
 
Comment by stormz
2010-08-27 09:13:05

thanks 4 d info khai. menarik btul website tu. lps ni sngla nk beli hadiah.xpyh nak pk lbh2 ๐Ÿ™‚

[Reply]

..
 
Comment by syahiran
2010-08-27 09:53:10

mekasih khai.. sharing is caring.. !! ;p

[Reply]

..
 
Comment by eyra
2010-08-27 12:07:05

mcm menarik. heartbeat? dupdapdupdap. dulu sellau tgk benda2 mcm ni teringin nak buat tapi tak terbuat. hikhikhik. pernah tempah untuk doorgift wedding kawan je. seronok kan if dpt hadiah camni ? ๐Ÿ™‚

[Reply]

..
 
Comment by zool
2010-08-27 12:43:23

Hm.. menarik gak ni..
memang terpikir nak buat mug utk hadiah kat pembaca sambil2 promo secara halus.. huhuhuhuhu..
kena survey dulu.. mana tau kat kedai lagi murah…

[Reply]

..
 
Comment by haNa
2010-08-27 15:41:20

wah menarik ni !
lepas ni da senang dah nak cari hadiah.
thanks khai !~

[Reply]

..
 
Comment by Yaniey
2010-08-27 21:12:18

Waa..dah lama cari benda mcm ni.. nak adiah kt my besh fren!! Selalu die yg belikan barang D.I.Y neh, kite ni tak keatif, tp bile tgk dlm website td trus nk order..nk buat adiah ari raye tok my besh fren:)

[Reply]

..
 
Comment by sha myheart
2010-08-27 22:35:55

Salam.

Aku pernah kerja kat kedai yang buat produk macam ni. Customer akan rasa ‘best’ dan’ valueable’. Kira rasa touching gitu. Tambah-tambah, kita bagi masa hari istimewa mereka, memang dapat mengeratkan hubungan.

Memang best. Customer pun rasa puas. Ye la, apa yang kita bagi tu kepada orang lain sesuatu yang unik, limited edition dan tak kan jumpa yang sama kat mana-mana. Edit sendiri la kata kan. Bukannya buat secara komersial.

Aku pernah handle (kerja), buat untuk kawan-kawan dan dapat hadiah macam ni. Memang sangat menghargai.. Really appreciate.

Setuju dengan Khai, ada sentimental value benda-benda macam ni. Kawan-kawan aku terharu dan nangis bila dapat macam tu. Setakat ni, dah tiga orang yang nangis depan aku bila dapat ‘buah tangan’ macam ni.
Aku plak bila dapat macam ni, aku gelak jer. Happy.

So, entry pasal hadiah cenderahati ni banyak membantu kawan-kawan kita yang belum tahu pasal ni. Lagipun, benda macam ni boleh dikirakan baru lagi kat Malaysia. Selamat mencuba kawan-kawan.

p/s:Aku dah cuba, korang bila lagi?

Khai replied: Thanks untuk komen anda Sha.. respon yang amat bermakna untuk kami semua.. So kawan-kawan, ramai dah mencuba, korang try la kasi orang lain gift macam ni. Ngk nangis ke tidak.. Hehehe..

[Reply]

..
 
Comment by aizuddin
2010-08-28 01:52:06

first time dengar heart beat ni..not bad lah..cuma kena banyakkan lagi design..baru best ๐Ÿ™‚

[Reply]

..
 
Comment by Muhd Akmal
2010-08-28 14:49:05

wah ni bg kat awek lawa ni.. haha

[Reply]

..
 
Comment by x-po
2010-08-29 05:38:28

dulu aku penah wat mug khas untuk ex aku..kat mug tu ada pic dia serta nama aku dgn dia..tapi itu semua dah tinggal kenangan..dia telah pergi jauh dari aku..hukhukhuk tiba2 sebak la plak

[Reply]

..
 
Comment by mohdisa
2010-08-29 09:37:39

alahai, bertuahlah kalau aku dapat mug yang ko nak bagi tu. aku bab hadiah ni memang best, aku suka beli cenderahati untuk simpanan aku. aku paling suka kumpul tag yg gantung kat leher tu. ๐Ÿ™‚ tapi kalau bab heart ni…tak tau la plak. ๐Ÿ™‚

[Reply]

..
 
Comment by mad nor
2010-08-29 10:28:52

bukan senang nk dpt tu….

[Reply]

..
 
Comment by mad nor
2010-08-29 10:29:49

ada lagi ker khai …

[Reply]

..
 
Comment by mad nor
2010-08-29 10:30:26

lawa2

[Reply]

..
 
Comment by nasrulikhwan
2010-08-29 13:08:01

mana ada dow khai. aku ikhlas nie. sejak dari scukz lagik aku follow ko. hehe. selamat berpuasa khai… ko mmg blogger yg terbaek. ๐Ÿ™‚

[Reply]

..
 
Comment by fiD
2010-08-30 13:43:29

terbaik bro! guer suke dong! :love:

[Reply]

..
 
Comment by Derus
2010-08-30 22:15:38

cam menarik je..boleh wat tempahan nie..:) :8

[Reply]

..
 
Comment by FREE DOMAIN LIFETIME
2010-08-31 11:31:09

rasa nak buat tempahan lah benda ni memang berbaloi

[Reply]

..
 
Comment by applepie
2010-09-01 01:05:34

siyes..menarik! thanks khai share mende neh! ๐Ÿ™‚

[Reply]

..
 
Comment by sapitque
2010-09-02 06:22:35

yeyy.. aku da order sblom 31/08..
skang tgh tggu gelas buh air versi ‘mengade’ aku.. ehehe..
๐Ÿ˜‰

[Reply]

..
 
Comment by -:N:-
2010-09-05 00:39:51

Hurmm.. Bro khai.. bile nak umum Lucky draw nie? huhuhu

[Reply]

Khai Reply:

Hehe.. Lepas dah terima mug tu nanti, we all inform nama pemenang.. publish sekali gambar mug tu.. insyaAllah.

[Reply]

..
Comment by Khai
2010-09-05 02:24:41

Hehe.. Lepas dah terima mug tu nanti, we all inform nama pemenang.. publish sekali gambar mug tu.. insyaAllah.

[Reply]

..
 
 
Comment by Anip
2010-09-22 08:31:07

ko dapat diakaun voucher yea..heheh..best2 !

[Reply]

..
 
Comment by student
2010-09-23 17:42:09

Tahniah dan terima kasih kepada saudara khai atas entry ini.
Rasanya memang amat membantu la kepada yang selalu pening nak fikirkan hadiah untuk yang teristimewa(macam aku..hehe..).

Dengan harga yang ‘mampu beli’ memang berbaloi lah!;)

[Reply]

..
 
Comment by Kin
2010-09-26 06:42:36

thanks khai..dah oder puzzle…hasilnya cantik gila….dia glow in the dark…bagi kat kawan..kawan kata very meaningful..dia kata kalau orang tu pandai jaga puzzle tu..tak hilang satu keping pun maksudnya dia hargai hadiah yang kita bagi..pastu waktu gelap..masih dapat tengok gambar tu..memang special!..sebelum ni memang susah mau cari benda yang kawan kita suka..thanks sebab dapat membantu… ๐Ÿ˜‰

[Reply]

Khai Reply:

Wow! Seronok baca komen you.. happy gak dapat berkongsi dan menggembirakan anda.. ^.^

[Reply]

..
Comment by Khai
2010-09-26 10:22:57

Wow! Seronok baca komen you.. happy gak dapat berkongsi dan menggembirakan anda.. ^.^

[Reply]

..
 
 
Comment by mamat
2011-08-19 15:19:42

belum pernah lagi try heart beat ni..he3

[Reply]

..
 
Comment by Nurul Hanim
2012-09-27 20:56:57

Yes.. Nak menang mug!!! ๐Ÿ™‚

The best gifts, the most unique gifts and the most personal gifts for me and anyone.

Good Offer!!! Unique Gift Ideas to Show Your Love!!!

[Reply]

..
 
Name (required)
E-mail (required - never shown publicly)
Your URL
Your Comment (smaller size | larger size)

Trackback responses to this post

Apa Entri sebelum dan selepas entri ini?