Ada Apa Dengan Shisha?

Korang tahu apa itu Shisha? Tahu kot kan? Eventhou’ korang tak pernah cuba tapi mesti pernah nengok. Lagi-lagi lah perempuan memang jarang kita nampak layan benda ni. Tapi Khai dah tak heran kalau nampak perempuan layan Shisha sebab dulu masa kat Limkokwing, bila lepak rumah member selamba badak je nengok budak perempuan layan Shisha.

Tapi frankly speaking, memang menyampah bila nengok perempuan hisap benda ni. Kalau korang benci nengok perempuan keluarkan asap dari mulut diorang (rokok la tu), jadi apa bezanya bila diorang hisap Shisha? Malah jauh lebih banyak asap’nya. Buruk bebenor (at least for me). Shisha ni rasanya popular kat Malaysia sebab mamat-mamat Iran bawak masuk kot? Then orang kita copycat la apa lagi. Macam tak biasa pulak kan? (more…)

Ditulis pada 15 June '10 oleh | 1,116 views telah diterima.
Dalam kategori Hidup Khai, Review | Promo di Twitter! | 48 Respon

Pandangan Aku Tentang Video Lucah Ariel Peterpan dan Luna

[entri ini menggunakan aku. Untuk bacaan yang sebaya atau bawah dari umur pemilik blog ini sahaja]

ariel-luna

Bila Gadis Lonely memaklumkan aku pasal tersebarnya video hubungan kelamin antara Ariel Peterpan dengan kekasih dia si Luna Maya, aku agak terkejut serupo nate beruk. Hehe. Speaking Kelate pulok hambo. Dan bagi membantu dia merealisasikan artikel untuk Oh! Artis (kini dah pun release), aku membantu sedikit dan sebanyak apa yang termampu mencari maklumat tersebut.

Untuk mencari video tersebut nyata tidak mudah. Banyak web dan blog yang menulis mengenai video ini, tanpa dia sendiri pernah melihat video tersebut. Ada juga blog yang ada video tersebut dan menyediakan link download, tapi agak leceh sebab nak kena email dia dulu dan macam-macam perkara menjengkelkan lagi.

Untuk makluman, pencarian video tersebut bukan dilakukan kerana ingin melihat aksi berahi tersebut. Jelas, aksi-aksi ala 3GP itu nyata bersepah di dunia internet terutama orang melayu kita sendiri. Dan pada aku, video aksi-aksi kelamin ini tiada apa bezanya. Ibarat skrip dan plot cerita yang sama cuma hanya pelakon yang bertukar-tukar. Masuk sini masuk sana, dah habis cerita. Itu sahaja yang diulang-ulang dan hanya loser yang menonton cerita yang membosankan seperti itu. (more…)

Ditulis pada 9 June '10 oleh | 1,388 views telah diterima.
Dalam kategori Hiburan, Tergempar | Promo di Twitter! | 73 Respon

Nenek Pergi Buat Selama-lamanya

nenek

07 Jun 2010 bersamaan 24 Jamadilakhir 1431 hijrah lebih kurang jam 9:30 malam, tibanya panggilan Tuhan buat Jamilar binti Dusin yang telah kembali ke rahmatullah atas faktor usia. Jamilar binti Dusin bukanlah orang lain untuk diriku. Dialah seorang ibu, dialah seorang nenek dan dia juga seorang oyang. Dan kepada ku, dialah satu-satunya nenek yang ku sayang dan hanya dia satu-satunya nenek yang sempat aku bermanja sejak kali pertama udara di bumi ini ku hela. Tiada nenek lain lagi. Dan pemergiannya, amatlah dirasai. Semoga roh’nya Allayarhamah Jamilar binti Dusin ditempatkan bersama golongan orang-orang yang beriman.

nenek-1
(more…)

Ditulis pada 8 June '10 oleh | 600 views telah diterima.
Dalam kategori Hidup Khai, Istimewa | Promo di Twitter! | 43 Respon